Vaihtoehtoiset maksutavat

Voit määrittää vaihtoehtoisen maksutavan, jolla asiakkaat voivat maksaa tilauksensa verkossa käyttämällä jotain muuta kuin luottokorttia. Esimerkiksi kryptovaluutta on suosittu vaihtoehto, jolla asiakkaat voivat maksaa käyttämättä pankkia tai muuta rahalaitosta.

Vaihtoehtoisten maksutapojen aktivoiminen

1. Valitse Vaihtoehtoiset maksut -kohdasta Valitse vaihtoehtoinen maksu.

2. Valitse luettelosta palveluntarjoaja.

3. Syötä valitsemasi palveluntarjoajan kirjautumistunnukset.

4. Ota palveluntarjoaja käyttöön napauttamalla Aktivoi.

Kun olet aktivoinut vaihtoehtoisen maksutavan, asiakkaasi voivat käyttää sitä kassalla.

Vaihtoehtoisten maksutapojen aktivoinnin poistaminen

1. Valitse Vaihtoehtoiset maksut -kohdasta Valitse vaihtoehtoinen maksu.

2. Valitse luettelosta palveluntarjoaja.

3. Poista palveluntarjoaja käytöstä klikkaamalla Deaktivoi.

Jos haluat poistaa vaihtoehtoisen maksutavan, voit deaktivoida sen.

Vaihtoehtoiset maksutapasovellukset

Voit asentaa joitakin vaihtoehtoisten maksutapojen tarjoajia sovelluksiksi Shopify-ylläpitäjäsi asetusten Maksut-osiosta. Kun olet asentanut vaihtoehtoisen maksutavan sovelluksen, sovellus on määritettävä ja aktivoitava ennen sen käyttöä.

Vaihtoehtoisen maksutavan sovelluksen asentaminen

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Maksut.

2. Valitse Vaihtoehtoiset maksut -kohdasta Valitse vaihtoehtoinen maksu.

3. Valitse palveluntarjoaja luettelosta.

4. Klikkaa Yhdistä.

5. Asenna vaihtoehtoisen maksutavan sovellus klikkaamalla Asenna sovellus.

Vaihtoehtoisen maksutavan sovelluksen määrittäminen ja aktivoiminen

Sinun täytyy ensin määrittää vaihtoehtoisen maksutavan sovellus ja sitten aktivoida se, ennen kuin voit käyttää sovellusta. Jokaisella vaihtoehtoisen maksutavan sovelluksella on omat todennusta ja määritystä koskevat vaatimukset. Yleensä sinua kuitenkin pyydetään kirjautumaan sisään tai luomaan tili maksupalveluun. Kun olet aktivoinut vaihtoehtoisen maksutavan sovelluksen, maksutapa näkyy kassalla.

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Maksut.

2. Valitse Vaihtoehtoiset maksut -kohdasta Valitse vaihtoehtoinen maksu.

3. Valitse palveluntarjoaja luettelosta.

4. Klikkaa Hallinnoi.

5. Sinut uudelleenohjataan maksupalveluiden tarjoajan sovellukseen, jossa voit yhdistää ulkoisen tilisi.

6. Kun määritys on valmis, klikkaa Aktivoi.

Vaihtoehtoisen maksutavan sovelluksen deaktivoiminen

Jos et enää tarvitse vaihtoehtoisen maksutavan sovellusta, voit deaktivoida sen. Kun deaktivoit sovelluksen, se poistetaan käytettävissäsi olevien maksutapojen luettelosta, mutta se on edelleen käytettävissä, jos tarvitset sovellusta esimerkiksi tilausten palautuksia varten.

1. Klikkaa Vaihtoehtoiset maksutavat -kohdassa Valitse vaihtoehtoinen maksu.

2. Valitse luettelosta palveluntarjoaja.

3. Poista palveluntarjoaja käytöstä klikkaamalla Deaktivoi.

4. Klikkaa Deaktivoi maksusovellus.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?