Myymisen mahdollistaminen eri valuutoissa

Muokkaa Shopify Payments -asetuksia, jotta voit myydä useissa valuutoissa, ja lisää sitten valuutanvalitsin verkkokaupan teemaan.

Ennen kuin aloitat myynnin useissa valuutoissa testaa asiakaskokemusta testikaupassa. Lisätäkseen useissa valuutoissa myymisen tukea Shopify muutti alustan tukemaan kahta valuutta-arvoa (kauppa ja asiakas) yhden sijasta. Muutoksen seurauksena sovelluksissa, teemoissa ja Shopify-komentosarjoissa on uusia valuuttavaihtoehtoja.

Yhteydet muihin palveluihin

Jos kauppasi käyttää APIa lähettääkseen rahaan liittyviä tietoja toiseen järjestelmään tai palveluun, kuten ERP:hen, tarkista, että näihin järjestelmiin lähetetyt arvot ovat oikeassa valuutassa.

Muut näkökohdat

Muita useissa valuutoissa myymiseen liittyviä asioita, jotka sinun kannattaa tietää:

• Tarkista, miten lahjakortit ja alennukset toimivat useissa valuutoissa.

• Harkitse valuutanvalitsimen lisäämistä kauppaasi. Muuten asiakkaat voivat käyttää vain kaupan valitsemaa valuuttaa, joka perustuu asiakkaiden IP-osoitteen maantieteelliseen sijaintiin.

• Tuotteiden hinnat voivat vaihdella (valuuttakurssien mukaan) siitä, kun asiakas vastaanottaa, siihen, kun asiakas käy kaupassa tai kassalla. Shopify-ilmoitukset käyttävät asiakkaan paikallista (esitys-) valuuttaa. Päivitä ilmoitusmallisi selittääksesi, että hintasi voivat vaihdella.

• Myyntiä useissa valuutoissa tuetaan vain verkkokaupassasi. Tilausluonnokset ovat aina kauppasi valuutassa. Samoin Shopify POS tukee vain kauppasi valuuttaa. Et voi myydä useissa valuutoissa missään kanavassa (mukaan lukien tukkukanava).

• Useissa valuutoissa myynnin tukemiseksi Shopify päivitti kaikki alustansa. Jos sinulla on yksityisiä sovelluksia, varmista sovellustesi asianmukainen toiminta tarkistamalla API-muutokset. Jos sinulla on julkisia sovelluksia, testaa ne varmistaaksesi, että asiakkaidesi kokemukset eivät ole muuttuneet.

Vaiheet, jotka mahdollistavat myynnin useissa valuutoissa

Vaihe 1: Määritä Shopify Payments käyttämään useita valuuttoja

Muokkaa Shopify Payments -asetuksia, jos haluat lisätä valuutat, jotka haluat kauppasi hyväksyvän.

1. Avaa Shopify administa Maksupalveluntarjoajat-sivu napauttamalla Asetukset > Maksupalveluntarjoajat.
  2. Muokkaa Shopify Payments -asetuksia napauttamalla Muokkaa:
    Muokkaa-painike Shopify Payments -ruudussa
  3. Ota käyttöön tuettavat valuutat Hyväksytyt valuutat -luettelosta.
  4. Napauta Tallenna.
  5. Valinnainen. Muokkaa pyöristyssääntöjä. Ennen kuin asiakkaat näkevät muunnetut hinnat, niihin sovelletaan pyöristyssääntöjä. Näiden pyöristyssääntöjen avulla voit hallita, miten hinnat näkyvät uudessa valuutassa. Jos esimerkiksi haluat, että kaikki hinnat päättyvät 0,95 dollariin, valitse 0,95 $. Jos haluat, että hinnat päättyvät eri numeroon, katso pyöristyssäännöt napauttamalla Muokkaa:
    Napauta Muokkaa, jos haluat nähdä valuutan pyöristyssäännöt.

Vaihe 2: Luo valuutanvalitsin ja lisää se teemaan

Luo valuutanvalitsin teemallesi, jotta asiakkaat voivat valita valuutan, jota he voivat käyttää kaupassasi.

Useimmissa teemoissa ei ole valuutanvalitsinta, joka tukee myymistä useissa valuutoissa Shopify Paymentsin avulla, joten sellainen täytyy luoda.

Vaihe 3: Näytä muunnetut hinnat

Katso tuotteen hinta kussakin valuutassa Shopify adminin Tuote-sivulta.

Jos tuotteellasi on versioita, muokkaa tuoteversiota nähdäksesi sen hinnat hyväksymissäsi valuutoissa.

Kuvakaappaus useista valuutoista

Vaihe 4: Testaa asiakaskokemus

Käy verkkokaupassasi kuin olisit asiakas, valitse eri valuutta ja testaa asiakaskokemusta. Varmista, että hinnat näkyvät odotetulla tavalla eri valuutoissa ja että sovellukset ja räätälöinnit toimivat yhä odotetulla tavalla.

Lisätietoja