Puhelinnumeroiden edellyttäminen PayPal Express Checkout -tilausten yhteydessä

Jos käytät PayPal Express -palvelua, olet ehkä huomannut, että Shopifyn tilaustietosivulla ei ole asiakkaan puhelinnumeroa. Jos sinulla on PayPal-yritystili, voit vaatia asiakkaan puhelinnumeroa PayPal-tilin asetuksista.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu PayPal-tilillesi osoitteessa paypal.com.

2. klikkaa rataskuvaketta ja valitse Tilin asetukset.

3. klikkaa Verkkosivun maksut.

4. klikkaa Verkkosivuston asetukset -kohdan vieressä Päivitä.

5. Valitse Yhteyshenkilön puhelinnumero -kohdasta vaihtoehto Ota yhteyttä puhelinnumeroon:

- Käytössä (valinnainen kenttä) - lisää kassa-sivulle puhelinnumero-kentän, mutta maksu kassalle ei edellytä sen täyttämistä. - Käytössä (pakollinen kenttä) - edellyttää, että asiakas syöttää puhelinnumeron kassalla maksun yhteydessä. - Poissa - poistaa kentän kokonaan.

Puhelinnumeron edellyttäminen kassalla vähentää yleensä konversioita ja heikentää myyntiä. Monet ihmiset eivät halua antaa yhteystietojaan. Jos et tarvitse puhelinnumeroa, valitse Käytössä (valinnainen kenttä).