Puhelinnumeroiden edellyttäminen PayPal Express Checkout -tilausten yhteydessä

Jos sinulla on oltava asiakkaiden yhteystiedot ja PayPal Express, olet ehkä havainnut, että Shopifyn tilaustietosivu ei sisällä puhelinnumeroa.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu PayPal-tilillesi osoitteessa paypal.com.

2. Napauta Oma tili.

3. Napauta Profile.

4. Napauta Omat myyntityökaluni:

5. Napauta Päivitä kohdassa Myynti verkossa > Verkkosivuston asetukset.

6. Valitse Yhteystietojen puhelinnumero -kohdassa vaihtoehto Puhelinnumero:

- Käytössä (valinnainen kenttä) - lisää kassa-sivulle puhelinnumero-kentän, mutta maksu kassalle ei edellytä sen täyttämistä. - Käytössä (pakollinen kenttä) - edellyttää, että asiakas syöttää puhelinnumeron kassalla maksun yhteydessä.

Puhelinnumeron edellyttäminen kassalla vähentää yleensä konversioita ja heikentää myyntiä. Monet ihmiset eivät halua antaa yhteystietojaan. Jos et tarvitse puhelinnumeroa, valitse Käytössä (valinnainen kenttä).