PayPal Express -kielen asettaminen

Shopify välittää kaupan kassan kielen mukaan PayPal Expressille tiedon siitä, mitä kieltä kassalla pitää käyttää. Jos kassan kieleksi on valittu englanti, Shopify yrittää saada asiakkaan sijainnin selville kertoakseen PayPalille, millä kielellä sivut näytetään asiakkaalle.

Shopify tarkastaa seuraavat tiedot kieliasetuksen määrittämiseksi:

• Asiakkaan toimitusosoite.
  • Maa, jossa asiakas hänen IP-osoitteensa perusteella asuu.

Jos asiakkaan tietoja ei voida määrittää ennen kuin asiakas siirtyy maksua varten PayPal-palveluun, PayPal asettaa kassalla näkyvän kielen Kaupan tiedot ‑asetussivulla asetetun kaupan osoitteen mukaan.