Shop Pay -maksuerien mainostaminen verkkokaupassasi

Tällä sivulla voit oppia Shop Pay -maksuerien tiedottamisesta asiakkaille verkkokaupassasi.

Lue lisää Shop Pay -brändiaineiston oikeaoppisesta käytöstä ennen Shop Pay -maksuerien logon lataamista ja käyttöä.

Verkkokaupan tiedoksianto

Varmista ennen Shop Pay -maksuerien tietojen lisäämistä kauppaasi, että verkkokauppasivullasi on hyväksytyt viestit ja edellytetyt tiedonannot.

Shop Pay -maksuerien lisääminen verkkokauppaasi

Voit mainostaa Shop Pay -maksueriä lisäämällä etusivullesi bannerin tai luomalla verkkokauppaasi aihetta käsittelevän sivun.

Lisäämällä verkkokauppaasi Shop Pay -maksueriä esittelevän bannerin, parannat palvelun tunnettuutta, optimoit konversioita ja lyhennät verkkokaupassasi vierailevien asiakkaiden ostopolkua.

Jos lisäät verkkokauppaan Shop Pay -maksueristä sivun, kerro siinä miten maksuerät toimivat ja lisää Usein kysyttyä -osio.

Kuvaile, miten Shop Pay -maksuerät toimii

Lisää verkkokauppaan tietoja Shop Pay -maksuerien toiminnasta. Voit myös käyttää oikeaa Shop Pay -logoa.

Toiminta

1. Lisää tuotteita ostoskoriisi.
  2. Maksa ostokset Shop Pay -palvelun kautta.
  3. Valitse maksaminen maksuerissä.

Ensimmäinen maksusi erääntyy kassalla. Jäljelle jäävät maksut veloitetaan automaattisesti Shop Payhin tallentamaltasi kortiltasi valitsemasi maksusuunnitelman mukaisesti. Älä huoli, saat sähköpostimuistutuksen ennen jokaista maksua.

Osta nyt, maksa myöhemmin Shop Paylla

Voit lisätä "Osta nyt, maksaa myöhemmin Shop Pay -palvelulla" -viestin vetkkokauppasi banneriin seuraavan alaotsikon kera:

Kun valitset Shop Payn kassalla, voit jakaa ostoksesi joustaviin maksueriin.*

Nopea hyväksyntä, joustavat maksut, ei myöhästymismaksuja

Voit luoda kuvakkeita, jotka kertovat nopeasta hyväksynnästä, joustavista maksuista ja siitä, ettei myöhästymismaksuja ole käytössä, ja käyttää hyväksyttyä tekstiä.

Lisää vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin

Jos lisäät Shop Pay -maksueriä koskevat yleiset kysymykset, voit käyttää seuraavia kysymyksiä ja vastauksia.

Tuleeko maksuista myöhästymiskuluja?

Ei, myöhästymiskuluja ei veloiteta, jos aikataulun mukainen maksu jää maksamatta.

Miten Shop Payn avulla voi maksaa erissä?

Kun maksat Shop Payllä, voit maksaa nyt tai myöhemmin. Maksuerissä maksaminen Shop Payllä mahdollistaa ostosumman jakamisen joustaviin maksueriin.* Ensimmäinen maksu erääntyy ostohetkellä.

Entä jos palautan ostoksen, jonka olen maksanut Shop Pay Instaloments -maksueräpalvelua käyttäen?

Jos maksun palautussumma on pienempi kuin Shop Pay -palvelusi saldo, yksi tai molemmat seuraavista tapahtuu:

• pienempi maksu viimeisen maksun yhteydessä
  • vähemmän jäljellä olevan lainasaldon tulevia maksuja.

Jos maksun palautussumma on suurempi kuin Shop Pay -maksuerän saldolla jäljellä oleva summa, saat erotuksen alun perin käyttämällesi maksutavalle 3–10 arkipäivässä.

Jos maksoit tilauksen kuukausimaksuina, maksettua korkoa ei palauteta sinulle. Korko on lainan hinta, eikä sitä palauteta.

Mitkä maksutavat hyväksytään, jos käytän Shop Pay Installments -maksueräpalvelua?

Shop Payn maksuerävaihtoehto on käytettävissä pankki- ja luottokortilla. Capital One -kortteja ei hyväksytä. Jos valitset kuukausimaksuvaihtoehdon, voit maksaa vain pankkikortilla.

Onko sinulla kysyttävää?

• Lisätietoja Shop Pay -maksuerien maksuista löydät osoitteesta https://shoppay.affirm.com.
  • Jos sinulla on kysyttävää Shop Paystä tai Shop-sovelluksesta, siirry osoitteeseen https://help.shop.app/.