Shop Pay -maksuerien mainostaminen verkkokaupassasi

Tällä sivulla voit oppia Shop Pay -maksuerien tiedottamisesta asiakkaille verkkokaupassasi.

Lue lisää Shop Pay -brändiaineiston oikeaoppisesta käytöstä ennen Shop Pay -maksuerien logon lataamista ja käyttöä.

Verkkokaupan tiedoksianto

Varmista ennen Shop Pay -maksuerien tietojen lisäämistä kauppaasi, että verkkokauppasivullasi on hyväksytyt viestit ja edellytetyt tiedonannot.

Shop Pay -maksuerien lisääminen verkkokauppaasi

Voit mainostaa Shop Pay -maksueriä lisäämällä etusivullesi bannerin tai luomalla verkkokauppaasi aihetta käsittelevän sivun.

Lisäämällä verkkokauppaasi bannerin Shop Pay -maksueristä, parannat palvelun tunnettuutta, optimoit konversiota ja lyhennät verkkokaupassasi vierailevien asiakkaiden ostopolkua.

Jos lisäät verkkokauppaan Shop Pay -maksueristä sivun, kerro siinä miten maksuerät toimivat ja lisää Usein kysyttyä -osio.

Kuvaile, miten Shop Pay -maksuerät toimii

Lisää verkkokauppaan tietoja Shop Pay -maksuerien toiminnasta. Käytä tarvittaessa oikeaa Shop Pay -logoa.

Toiminta

1. Lisää tuotteita ostoskoriisi (tai ostoskassiisi).
  2. Maksa ostokset Shop Pay -palvelun kautta.
  3. Valitse, maksaako se neljässä maksuerässä.

Ensimmäinen maksuerä on joko maksettava kassalla tai kaksi viikkoa ostoksen jälkeen. Seuraavat kolme jäljellä olevaa maksuerää veloitetaan automaattisesti Shop Pay -palvelussa käyttämältäsi kortiltasi 2 viikon välein. Älä huoli, saat sähköpostimuistutuksen ennen jokaista maksua.

Osta nyt, maksa myöhemmin Shop Paylla

Voit lisätä "Osta nyt, maksaa myöhemmin Shop Pay -palvelulla" -viestin vetkkokauppasi banneriin seuraavan alaotsikon kera:

Kun valitset Shop Payn maksutavaksi kassalla, voit jakaa ostoksesi neljään yhtä suureen, 0 %:n korkoerämaksuun – ilman ylimääräisiä, piilotettuja tai myöhästymiseen liittyviä maksuja.*

Nopea hyväksyntä, helpot maksut, ei piilokuluja

Voit luoda kuvakkeita nopealle hyväksynnälle, helpolle maksulle sekä "ei piilokuluja" -aiheille ja käyttää hyväksyttyä tekstiä.

Lisää vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin

Jos lisäät Shop Pay -maksueriä koskevat yleiset kysymykset, voit käyttää seuraavia kysymyksiä ja vastauksia.

Tuleeko maksuista myöhästymiskuluja?

Ei, myöhästymiskuluja ei veloiteta, jos aikataulun mukainen maksu jää maksamatta.

Miten Shop Payn avulla voi maksaa erissä?

Kun maksat Shop Payllä, voit maksaa nyt tai myöhemmin. Maksuerissä maksaminen Shop Payllä mahdollistaa ostosumman jakamisen neljään yhtä suureen, joka toinen viikko maksettavaan maksuerään, jonka korko on 0 %, ei piilokuluja tai myöhästymismaksuja, eikä se vaikuta luottopisteisiisi.* Joissakin tapauksissa ensimmäinen maksusi erääntyy ostoksen yhteydessä. Muuten ensimmäinen maksusi erääntyy kahden viikon kuluttua ostoksestasi.

Entä jos palautan ostoksen, jonka olen maksanut Shop Pay Instaloments -maksueräpalvelua käyttäen?

Jos maksun palautussumma on pienempi kuin Shop Pay -palvelusi saldo, yksi tai molemmat seuraavista tapahtuu:

• Viimeisen maksun pienempi maksusaldo
  • Vähemmän jäljellä olevan lainasaldon tulevia maksuja

Jos maksun palautussumma on suurempi kuin Shop Pay maksuerän saldolla jäljellä oleva summa, saat erotuksen alun perin käyttämällesi pankkikortillesi tai luottokortillesi 3–10 arkipäivässä.

Mitkä maksutavat hyväksytään, jos käytän Shop Pay Installments -maksueräpalvelua?

Shop Pay Installments -palvelussa voi maksaa pankki- ja luottokortilla.

Onko sinulla kysyttävää?

• Lisätietoja Shop Pay -maksuerämaksuista löydät osoitteesta shop.affirm.com/help.
  • Jos sinulla on kysyttävää Shop Pay - tai Shop App -sovelluksesta, siirry osoitteeseen shop.app/help/shop-pay.