Shop Cash -kampanjat

Shop Cash -kampanjoiden avulla voit lisätä asiakkaan Shop Cash -arvoa kaupassasi. Nämä kampanjat voivat auttaa sinua lisäämään ensimmäistä kertaa ostavien asiakkaiden myyntiä Shop-sovelluksessa.

Kun luot Shop Cash -kampanjan, tarjouksesi näytetään potentiaalisille uusille asiakkaille Shop-sovelluksen Shop Cash -tarjoukset -osiossa, ja maksat hankintakulut vain onnistuneesta myynnistä. Asiakkaat, jotka ovat ostaneet kaupastasi aiemmin, eivät näe Shop Cash -tarjoustasi.

Kelpoisuus

Shop Cash -kampanjat ovat ennakkojulkaisuvaiheessa, ja ne ovat saatavilla vain kaupoissa, jotka täyttävät kaikki seuraavat vaatimukset:

Jos kauppasi täyttää Shop Cash -kampanjoiden kelpoisuusvaatimukset, voit hakea mukaan käyttämään Shop Cashia ensimmäisten joukossa.

Shop Cash -kampanjoista maksaminen

Kun luot Shop Cash -kampanjan, sinun on asetettava budjetti.Kokonaisbudjetti on kokonaissumma, jonka haluat käyttää Shop Cash -kampanjaasi.Hankintakohtainen enimmäiskustannus on enimmäismäärä, jonka olet halukas maksamaan uuden asiakkaan ostamista varten yhdessä tapahtumassa.Shop Cash -arvo ja hankintamaksu eivät yhdistettynä ylitä tätä summaa yhdessä tapahtumassa.

Joka kerta, kun tilaus käytetään Shop Cash -tarjousta, maksut vähennetään Shopify Payments -maksusaldostasi. Tämä jatkuu, kunnes kampanjan kokonaisbudjetti on saavutettu. Kun kokonaisbudjetti on saavutettu, kampanja keskeytetään. Jos haluat jatkaa kampanjaa sen jälkeen, kun kokonaisbudjetti on saavutettu, voit suurentaa budjettia.

Shop Cash -kampanjan luomiseen ei tarvita ennakkorahoitusta. Jos Shopify Payments -maksusaldosi ei riitä kattamaan kampanjamaksuja, vähennystä yritetään uudelleen, kunnes maksut ovat onnistuneet. Tänä aikana tilauksesi maksun Shop Cash -osa pidätetään, kunnes kampanjamaksut on peritty.

Luo Shop Cash -kampanja

Kun sinut on hyväksytty osallistumaan Shop Cash -kampanjoiden ennakkojulkaisuohjelmaan, saat Shopista sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, että voit aloittaa Shop Cash -kampanjoiden luomisen Shopify-ylläpitäjässä.

Kuka tahansa kaupan henkilöstön jäsen, jolla on Shop-kanava ja markkinointioikeudet, voi luoda ja hallita Shop Cash -kampanjoita. Sinulla voi olla yksi aktiivinen kampanja kerrallaan.

Tee näin

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shop.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Markkinointi ja valitse sitten oikeassa yläkulmassa Luo kampanja.

5. Anna kampanjasi nimi.

6. Kirjoita Aikataulu-osioon aloituspäivä ja -aika, jolloin haluat kampanjasi alkavan.

7. Valinnainen: jos haluat asettaa kampanjan päättymisajankohdan, valitse Aseta päättymisaika -valintaruutu.

8. Täytä Budjetti-osiossa Kokonaisbudjetti- ja Hankintakohtainen enimmäiskulu -kentät.

9. Hyväksy käyttöehdot ja klikkaa sitten Julkaise.

Shop Cash -kampanjan muokkaaminen

Kun olet luonut Shop Cash -kampanjan, voit tehdä muutoksia kokonaisbudjettiin ja kampanjan päättymispäivään. Et voi muuttaa hankintakohtaista enimmäiskulua kampanjan julkaisemisen jälkeen. Voit kuitenkin lopettaa kampanjan milloin tahansa ja luoda sitten uuden.

Tee näin

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shop.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Markkinointi ja klikkaa sitten kampanjaasi.

5. Tee joku seuraavista:

• Jos haluat muuttaa kampanjan päättymisajankohtaa, säädä Päättymispäivä- tai Päättymisaika-kenttää ja napsauta sitten Tallenna.
    • Jos haluat muuttaa kokonaisbudjettiasi, syötä uusi summa Kokonaisbudjetti-kenttään ja klikkaa sitten Tallenna.
    • Jos haluat keskeyttää kampanjan, klikkaa Keskeytä kampanja.
    • Jos haluat lopettaa kampanjan välittömästi, klikkaa Lopeta kampanja.
  6. Päivitä kentät, joita haluat muokata.

7. Klikkaa Tallenna.

Shop Cashin kampanja-analytiikka

Voit mitata Shop Cash ‑kampanjoiden onnistumista Shopify Adminissa.

Tee näin

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shop.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Markkinointi.

5. Valitse kampanja, jota haluat tarkastella.

Alla olevasta taulukosta saat tarkempia tietoja siitä, mitä kampanjan mittarit tarkoittavat.

Kokoelman tilan virheilmoitukset
Mittarit Määritelmä
Näyttökerrat Niiden kertojen määrä, kun Shop-sovelluksen käyttäjät ovat katsoneet tätä Shop Cash -kampanjaa Shop-sovelluksen jostakin osasta, kauppa ja tuotteiden tietosivut mukaan lukien.
Hankitut uudet asiakkaat Niiden uusien asiakkaiden määrä, jotka tekivät ensimmäisen tilauksensa Shop Cash -tarjousta käyttämällä.
Kampanjan myynti Bruttomyynnin määrä jaettuna Shop Cash -kampanjoiden tilausten määrällä.
Tilauksen keskimääräinen arvo Bruttomyynnin määrä jaettuna Shop Cash -kampanjoiden tilausten määrällä.
Mainostuotto Bruttomyynnin määrä jaettuna Shop Cash -kampanjoiden kokonaishinnalla.
Myynnin mainostuskulut Mainonnan kokonaiskustannukset jaettuna Shop Cash -kampanjoiden kokonaismyynnillä prosenteissa esitettynä.
Asiakaskohtainen hinta Mainonnan kokonaiskustannukset jaettuna Shop Cash -kampanjoista hankittujen asiakkaiden kokonaismäärällä.

Jos sinulla on kysyttävää Shop Cash ‑kampanjoista, voit olla yhteydessä englanninkieliseen Shop-tukeen. Jos haluat tukea muilla kielillä, voit olla yhteydessä Shopify-tukeen.