EPS-maksut

EPS (Electronic Payment Standard) tarjoaa maksuvaihtoehtoja Shopify Payment -käyttäjille Itävallassa. EPS:n avulla asiakkaasi voivat maksaa tilauksensa verkkopankkitietojaan käyttäen. EPS: n käyttäminen Shopify Payments -palvelussa tarjoaa asiakkaillesi turvallisen ja helpon maksukokemuksen.

EPS:n vaatimukset

Jotta voit ottaa EPS:n käyttöön verkkokaupassasi, sinun on oltava kauppias Itävallassa ja saatava maksusi euroissa.

Aktivoi EPS

EPS on oletusarvoisesti valittuna, kun määrität Shopify Payments -palvelua. Voit koska tahansa muokata asiakkaiden käytössä olevia maksutapoja.

Toimintovaiheet:

1. Jos Shopify Payments -palvelua ei ole vielä määritetty, klikkaa Viimeistele tilin määritys ja viimeistele rekisteröintisivu. 3. Klikkaa Shopify Payments -osiossa Hallinnoi. 4. Vaihda Maksuvaihtoehdot-kohdassa maksutapa, jonka haluat muuttaa. 5. Klikkaa Tallenna.

Maksut EPS:llä

Kun asiakkaat valitsevat EPS:n kassalla, heidät ohjataan EPS-sivustoon ja he näkevät luettelon käytettävissä olevista itävaltalaisista pankeista. He valitsevat pankkinsa ja syöttävät pankkinsa kirjautumistiedot. Kun maksu on vahvistettu, maksettava summa lähetetään sinulle asiakkaiden pankista seuraavassa Shopify Payments-maksussa.

EPS-maksut voidaan lähettää palautusta varten vain 180 päivän kuluessa alkuperäisestä veloituksesta. 180 päivän jälkeen veloitusta ei enää voida palauttaa. Jos hyvität EPS:n käsittelemän tapahtuman, Shopify Payments-palvelun käsittelymaksua ei palauteta sinulle. Palvelumaksut vaihtelevat laskutussuunnitelman mukaan. Jos haluat lisätietoja hinnoittelusta, katso Itävallan Shopifyn hinnoittelusivu

EPS:ssä ei ole takaisinperintäprosessia, koska petoksen riski on erittäin pieni. Tämä johtuu siitä, että asiakkaan on todennettava maksu pankissaan ennen maksamisen jatkamista.

EPS:n asiakaskokemus

Kun asiakas on valinnut EPS:n maksuvaihtoehdoksi, hän näkee listan käytettävistä itävaltalaisista pankeista. Asiakas valitsee pankkinsa ja syöttää pankin kirjautumistiedot. Erääntynyt summa lähetetään asiakkaan verkkopankista sinulle seuraavassa Shopify Payments -maksussa.