iDEAL-maksut

iDEAL on suora ja turvallinen pankkisiirtomaksutapa Shopify Paymentsia varten. Kun asiakas valitsee maksumenetelmänä iDEALin, hänen on kirjauduttava sisään iDEAL-tilille maksun vahvistamiseksi.

iDEAL-vaatimukset
⏎

Jotta voit ottaa iDEAL-sovelluksen käyttöön verkkokaupassasi, sinun täytyy käyttää Shopify Payments -palvelua. iDEAL toimii vain silloin, kun Shopify Payments on käytössä. Se ei toimi, kun Shopify Payments on testitilassa.

iDEAL on vain Alankomaissa toimivien kauppiaiden käytettävissä.

Aktivoi iDEAL

Ennen kuin iDEAL voidaan aktivoida, sinun täytyy määrittää Shopify Payments. Kun olet aktivoinut Shopify Payments -palvelun, iDEAL yhdistetään automaattisesti kauppaan ja on asiakkaiden käytettävissä.

iDEAL-maksut

Kun asiakas tekee tilauksen ja käyttää sen maksamiseen iDEAL-palvelua, rahat maksetaan sinulle seuraavan maksukerran yhteydessä. Lisätietoja maksujen vastaanottamisesta Shopify Payments -palvelun kautta on sivulla Shopify Payments -palvelun maksuaikataulut.

Jos palautat iDEALin käsittelemän tapahtuman maksun, Shopify Payments -palvelun veloittamaa käsittelymaksua ei palauteta sinulle. iDEAL maksut voidaan palauttaa 180 päivän kuluessa alkuperäisestä maksusta.

Kun asiakas maksaa tilauksen iDEAL-palvelua käyttäen, tilauksen takaisinperintä ei ole mahdollista.

iDEAL-asiakaskokemus

Kun asiakas käy verkkokaupassasi ja tekee ostoksen, maksuprosessin aikana hän näkee iDEAL-palvelun yhtenä maksuvaihtoehtona.

Jos asiakas haluaa käyttää iDEAL-maksua, hän valitsee sen kassalla. Kun iDEAL on valittu, asiakasta kehotetaan valitsemaan pankkitili, sitten heidät ohjataan pankkitililleen, jotta osto voidaan suorittaa loppuun.