Teema- ja komentosarjatuki myymiseksi useissa valuutoissa

Räätälöi kauppaasi ja luo komentosarjoja, jotka tukevat myyntiä useissa valuutoissa.

Valuutan valinta

Kun olet mahdollistanut myynnin useissa valuutoissa Shopify Paymentsilla, asiakkaasi voivat maksaa paikallisella valuutallaan. Valuutta, jonka asiakkaasi näkevät kaupassasi, voidaan määrittää monin tavoin:

• Linkki - Voit lähettää asiakkaillesi URL-osoitteen, joka avaa kauppasi tietyssä valuutassa.

Voit myös lähettää asiakkaillesi URL-osoitteen, joka avaa kauppasi tietyssä valuutassa, jolloin URL-osoitteen lopussa on kolmen merkin pituinen ISO 4217 -valuuttakoodi. Esimerkiksi seuraava linkki avaa kaupan ja näyttää kaikki hinnat Kanadan dollareina: myshopify-store.myshopify.com?currency=CAD.

• Valuutanvalitsin - Jos haluat asiakkaiden valitsevan paikallisen valuuttansa, lisää valuutanvalitsin.

• Maantieteellinen sijainti (Shopify Plus) – Maantieteellinen sijainti on käytettävissä vain Shopify Plus -suunnitelmassa. Kun asiakas käy kaupassasi, kauppasi valitsee valuutan, joka näytetään asiakkaan sijainnin perusteella.

Kun asiakas siirtyy kauppaasi, kauppa valitsee käytettävän valuutan asiakkaan IP-osoitteen maantieteellisen sijainnin perusteella. Kaupan ja kassan hinnat muunnetaan heti kyseiseen valuuttaan. Jos asiakkaan sijainti käyttää valuuttaa, jota kauppasi ei tue, käytetään kaupan valuuttaa. Esimerkki: kaupan valuutta on Yhdysvaltain dollari ja hyväksyt Yhdysvaltain dollarit, eurot ja jenit. Kun asiakas käy kaupassasi Brasiliasta, hän näkee hinnat Yhdysvaltain dollareina (kaupan valuutassa), koska et hyväksy maksuja Brasilian realeina.

Teeman valuutanvalitsin

Jos haluat, että asiakkaat valitsevat haluamansa valuutan valuuttojen alasvetoluettelosta, voit luoda oman valuutanvalitsimen teemaasi.

Useimmissa teemoissa ei ole valuutanvalitsinta, joka tukee myymistä useissa valuutoissa Shopify Paymentsin avulla, joten sellainen täytyy luoda. Monet teemat eivät sisällä valuutanvalitsinta oletusarvoisesti. Sinun täytyy lisätä monivaluutanvalitsin teemoihin. Voit käyttää Shopify Liquidia valuutanvalitsimien luomiseksi kauppaasi, jotta asiakkaat voivat valita paikallisen valuuttansa.

Shopify-komentosarjojen tuki

Tarkista komentosarjasi varmistaaksesi, että ne toimivat edelleen suunnitellusti, kun sallit myynnin useissa valuutoissa. Katso lisätietoja komentosarjaominaisuuksista, jotka tukevat myyntiä useissa valuutoissa.

API-tuki

Katso lisätietoja API-ominaisuuksista, jotka tukevat myyntiä useissa valuutoissa.

Lisätietoja