Shopify Ping

Shopify Ping on maksuton viestintäsovellus, jolla voit hallinnoida kaikkia asiakas- ja tiimikeskusteluita yhdestä paikasta. Shopify Ping on saatavilla pöytäkoneille osoitteessa shopifyping.com ja se voidaan myös ladata iOS-, iPad- ja Android-mobiililaitteille.

Verkkokaupan asiakkaat voivat lähettää kaupallesi viestejä käyttämällä kanavia, kuten Shopify Pingiin sisältyvää Shopify Chatiä, Facebook Messengeriä ja Apple Business Chatia. Voit lukea nämä viestit ja vastata niihin tietokoneella ja mobiililaitteella.

Kun otat Shopify Pingin käyttöön, myös Shopify Chat asennetaan automaattisesti. Shopify Chatin avulla asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä shoppailun aikana. He voivat myös lähettää viestejä kauppaasi käyttämällä muita suosittuja viestikanavia, kuten Facebook Messengeriä ja Apple Shopify Chatia. Shopify Pingin avulla voit lukea viestejä ja vastata niihin sekä tietokoneella että mobiililaitteella.

Shopify Pingin avulla voit myös lähettää tekstiä tai kuvia tiimin jäsenille, joilla on henkilöstökirjautumisia Shopify-kaupassasi.

Kun määrität Shopify Pingin, Shopify chat on automaattisesti yhteydessä Shopify Pingiin.