Shopify Ping

Shopify Ping on ilmainen iOS- ja Android-sovellus, jonka avulla voit hallinnoida asiakkaiden viestejä. Verkkokauppasi kävijät voivat lähettää viestejä eri viestikanavissa, kuten Shopify Chatissä, Facebook Messengerissä tai Apple Business Chatissä. Voit lukea ja vastata viesteihin yhdestä paikasta mobiililaitteellasi Shopify Pingin avulla.

Kun määrität Shopify Pingin, Shopify chat on automaattisesti yhteydessä Shopify Pingiin.