Tehtävien automatisointi Kitin avulla

Huom: Maaliskuun 15. jälkeen 2021 Kit ei ole enää ladattavissa Shopify App Storeen. Kit poistetaan Shopify-kaupastasi 31. 8. 2021.

Kit on ilmainen sovellus, jonka avulla voit nopeasti hallita kaupan markkinointia ja viestintää. Se on ikään kuin virtuaalinen työntekijä. Kitin avulla voit luoda kohdistettuja Facebook-mainoskampanjoita, lähettää kiitosviestejä asiakkaille ja hallita Kitiin yhdistettyjä sovelluksia.

Jotta voit käyttää Kitiä, sinun on myytävä tuotteita Verkkokauppa-myyntikanavassa.