Kitin taitojen hyödyntäminen sovellusten hallinnassa

Huomaa: 15. maaliskuuta 2021 jälkeen Kit ei ole enää ladattavissa Shopify App Storesta. 31. maaliskuuta 2021 jälkeen Kit ei ole enää yhteensopiva tällä sivulla lueteltujen sovellusten kanssa. Kit poistetaan Shopify-kaupastasi 31. elokuuta 2021 alkaen. Voit jatkaa tällä sivulla lueteltujen sovellusten käyttämistä ilman Kit-sovellusta.

Voit säästää aikaa käyttämällä Kit-sovellusta, joka voi suorittaa tehtäviä muissa sovelluksissa, joita käytät Shopifyssa. Voit tarkastella Kitin kanssa toimivia sovelluksia Shopify App Storessa. Jotkut näistä sovelluksista edellyttävät maksullista tilausta. Kun olet lisännyt Shopify-kauppaasi Kitin kanssa toimivan sovelluksen, sovellus muodostaa yhteyden automaattisesti Kitiin.

Kit voi auttaa jokaisessa sovelluksessa tehtävissä tietyissä tehtävissä. Joissakin tapauksissa Kit lähettää sinulle ennakoivasti viestejä, joissa sinua kehotetaan käyttämään jotain sovellusta. Et voi muuttaa tapaa, jolla Kit toimii sovelluksen kanssa.

Jos tarvitset tukea kolmannen osapuolen sovellukselle, ota suoraan yhteyttä sovelluskehittäjään.

Kolmannen osapuolen sovellukset, joita Kit voi käyttää

Kit toimii seuraavissa kolmannen osapuolen sovelluksissa: