Kitin käyttäminen sähköpostimarkkinointiin

Voit määrittää tuotteillesi sähköpostimarkkinointikampanjoita Kit-koontinäytössä. Kun olet luonut kampanjan, voit lähettää viestin Kitille lähettääksesi sähköpostia asiakkaillesi. Kitin avulla voit myös lähettää kiitosviestejä asiakkaille, kun he tekevät ostoksen.

Kitin määrittäminen markkinointisähköpostia varten

Ennen kuin lähetät sähköpostia Kitin kautta, voit muuttaa sähköpostimarkkinoinnin asetuksia Kit-koontinäytössä.

Voit valita kahdeksasta sähköpostimallista ja lisätä kauppasi tiedot haluamasi malliin.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Kit-koontinäytössä Säädöt > Sähköpostimarkkinointi.

2. Valitse malli luettelosta.

3. Valinnainen: Klikkaa Esikatselu nähdäksesi, miltä malli näyttää, tai Klikkaa Lähetä näyte, jos haluat, että sähköpostiosoitteeseesi lähetetään markkinointiviesti näytteeksi.

Lisätietoja saat katsomalla videon sähköpostimarkkinointikampanjan toteuttamisesta.

Kaupan yhteystietojen lisääminen markkinointisähköpostiviesteihin

Ennen kuin lähetät markkinointisähköpostiviestin, lisää kauppasi osoite malliin. Tämä pienentää riskiä, että asiakkaan sähköpostipalvelu luokittelee kauppasi lähettämät sähköpostit roskapostiksi . Voit myös tarkastella tai muuttaa sähköpostiosoitetta, jonka avulla asiakkaat voivat vastata markkinointisähköpostiviesteihin.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Kit-koontinäytössä Säädöt > Sähköpostimarkkinointi.

2. Lisää kauppasi tiedot Kaupan osoite -kohtaan. Kaupan osoite näkyy markkinointisähköpostiviesteissä.

3. Klikkaa Tallenna.

4. Vahvista kohdassa Markkinoinnin sähköpostiosoite oleva sähköpostiosoite, johon haluat asiakkaiden lähettävän viestejä, ja Klikkaa sitten Tallenna, jos muutit sähköpostiosoitetta. Markkinoinnin sähköpostiosoitteen muuttaminen ei muuta Kit-tiliisi liitettyä sähköpostiosoitetta.

Sähköpostimarkkinointikampanjan toteuttaminen Kitin avulla

Voit lähettää sähköpostimarkkinointiviestin lähettämällä viestin Kitille. Sähköpostit perustuvat malliin, jonka määritit Kit-hallintapaneelissa. Jos et ole määrittänyt Kitiä lähettämään markkinointisähköpostiviestejä, Kit käyttää oletusmallia. Kit kysyy, mitä tuotteita haluat mainostaa, ja lähettää sinulle esikatselun sähköpostiviestistä ennen sen lähettämistä.

Toimintovaiheet:

1. Sano hi kit viestintäpalvelussa, jossa kommunikoit Kitin kanssa, aloittaaksesi uuden keskustelun.

2. Vastaa 1, jos haluat markkinoida tuotteita.

3. Vastaa 2, jos haluat toteuttaa sähköpostimarkkinointikampanjan.

4. Vastaa numerolla, joka vastaa tuotteita, jotka haluat lisätä sähköpostiviestiin:

- 1 Ensisijaiset tuotteet – kauppasi tuotteet, jotka ovat omasta mielestäsi tärkeimpiä markkinointisi kannalta. Nämä voivat olla tuotteita, jotka edustavat kaupan brändiä, myydyimpiä tuotteita tai tuotteita, joita haluat esitellä asiakkaille. Voit määrittää ensisijaiset tuotteet Kit-koontinäytössä. - 2 Uusimmat tuotteet - ovat tuotteita, jotka olet lisännyt kauppaan viimeisenä. Kun pyydät Kitiä pitämään seuraajat ajan tasalla uusimmista tuotteista, voit helposti korostaa ja mainostaa kauppaan lisättyjä uutuuksia. - 3 Viime aikojen myydyimmät tuotteet - kauppasi tuotteet, jotka myyvät parhaiten. Jos valitset tämän vaihtoehdon, Kit lähettää viestin myydyimmistä tuotteistasi.

1. Valinnainen: Siirry sähköpostilaatikkoosi nähdäksesi esikatselun markkinointiviestistä.

2. Jos haluat lähettää sähköpostin, vastaa Kitille 1.

Lisätietoja saat katsomalla videon kiitosviesteistä.

Kiitosviestien lähettäminen Kitin avulla

Kiitosviestien lähettäminen on loistava tapa vahvistaa asiakassuhteitasi. Jotta voit varmistaa, että sähköpostiviesteistäsi ei tule liian toistuvia, Kit lähettää niitä asiakkaille vain ensimmäisen ja toisen ostoksen jälkeen.

Luo kiitossähköpostimallit

Voit mukauttaa kiitosviestien mallipohjia Kit-koontinäytössä. Voit myös asettaa Kitin lähettämään sähköpostit automaattisesti tai vahvistamaan lähetettävät viestit sinun kanssasi ennen lähettämistä.

Voit mukauttaa sähköpostiviestien sisältöä, mutta älä muuta tai poista mitään hakasulkeiden välistä ([ ja ]) löytyvää tekstiä. Kit täyttää nämä osat puolestasi automaattisesti.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Kit-koontinäytössä Säädöt > Kiitosviestit.

2. Kirjoita Uuden asiakkaan malli -välilehteen sähköpostiosoitteesi, nimesi ja sähköpostiviestin aihe.

3. Mukauta Viesti-kentässä uusille asiakkaille tarkoitetun viestin sisältöä. Älä muuta tai poista mitään hakasulkeiden välistä ([ ja ]) löytyvää tekstiä.

4. klikkaa Tallenna. Voit esikatsella sähköpostiviestiä tai tarkastella näyteviestiä sähköpostilaatikossasi.

5. Kirjoita Toistuvan asiakkaan malli -välilehteen kauppasi tiedot ja mukauta toisen ostoksen tehneelle asiakkaalle tarkoitettua viestiä.

6. Klikkaa Tallenna.

7. klikkaa Automaattinen lähetys -vaihtopainiketta määrittääksesi Kitin lähettämään kiitosviestejä automaattisesti tai pyytämään sinulta vahvistusta ennen viestien lähettämistä

- Kun Automaattinen lähetys on käytössä, Kit lähettää kiitosviestit asiakkaille automaattisesti 24 tunnin kuluttua siitä, kun asiakas on tehnyt ensimmäisen tai toisen ostoksensa. - Kun Automaattinen lähetys on poissa käytöstä, Kit lähettää sinulle viestin aina aamuisin ennen kiitosviestien lähettämistä.