Kitin käyttäminen Facebookissa

Kit voi auttaa sinua Facebook-mainosten näyttämisessä. Kun näytät mainoksen Facebookissa Kitin avulla, Facebook laskuttaa sinua Facebook-mainostiliin liitetyllä maksutavalla. Sinun ei tarvitse maksaa Kitille Facebook-mainosten näyttämisestä.

Ennen kuin voit käyttää Kitin avulla Facebook-mainosten suorittamista, sinun täytyy yhdistää Kit Facebookin Liiketoimintapäällikköön. Liiketoiminnan johtajan on oltava yhdistettynä Facebookin mainostiliin ja kaupan Facebook-sivulle. Lisätietoja Facebook BusinessManagerin liittämisestä Kitinkautta.

Kun Kit on muodostanut yhteyden Shopify-kauppaasi, voit käyttää sitä kauppasi uusimpien, myydyimpien tai hitaimmin liikkuvien tuotteiden mainostamiseen tai voit valita ensisijaiset tuotteet Facebook-mainontaasi varten. Kitin avulla voit myös näyttää Facebookissa dynaamisia mainoksia, jotka kohdistavat mainontaasi uudelleen niin, että kaupassasi vierailleille käyttäjille näytetään niitä tuotteita, joita he ovat katsoneet aiemmin.

Jos et halua näyttää Facebook-mainoksia, mutta haluat jakaa tuotteesi Facebookissa, voit myös käyttää Kitiä säännöllisten päivityksien julkaisemiseen Facebook-sivullasi.

Facebookin mainontakäytännöt

Kaikkien Kitin avulla luotujen mainosten tulee noudattaa Facebookin mainontakäytäntöjä, ja Facebook päättää mainosten hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Jos mainos ei täytä Facebookin vaatimuksia, se hylätään eikä sinua laskuteta mainoksesta. Jos sinulla on kysyttävää Facebook-mainoksistasi, ota yhteyttä Facebookin mainontatukeen. Kit ei ole vastuussa Facebook-mainosten hyväksymisestä.

Täydellinen luettelo Facebook-mainoksia koskevista käytännöistä on Facebookin mainontakäytännöissä.

Facebook tarjoaa ohjeet seuraaviin:

• Kuvan koko
  • Kuvissa oleva teksti
  • Kohderyhmävaatimukset

Kuvan koko

Facebook-mainoksissa käytettävien kuvien koon on oltava 1 200 x 628 pikseliä.

Kuvissa oleva teksti

Voit varmistaa mainoksesi tavoittavuuden välttämällä tekstin käyttämistä mainoskuvissasi. Katso Facebookin opas mainoskuvien teksteistä saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka kuvissa oleva teksti voi vähentää mainoksesi tavoittavuutta.

Facebookin tekstipeittotyökalun avulla voit tarkistaa, sisältääkö kuvasi liian paljon tekstiä.

Kohderyhmävaatimukset

Kit luo Facebook-mainoksillesi yleisöjä, jotka sisältävät 18 vuotta täyttäneitä ja sitä vanhempia käyttäjiä. Koska näihin yleisöihin kuuluu alle 21-vuotiaita käyttäjiä, Kit ei voi markkinoida tuotteita, joiden vähimmäisikäraja on 21 vuotta. Jos myyt tällaisia tuotteita kaupassasi, Kit ei voi mainostaa niitä.

Facebook-mainosten kuluraja

Voit asettaa kulurajan Facebook-mainostililtäsi. Facebookin kuluraja on tapa varmistaa, että et ylitä mainoksiisi liikaa rahaa. Jos mainostesi kuluraja täyttyy, kaikkien mainostesi näyttäminen keskeytyy, mukaan lukien ne, jotka toimivat hyvin.

Voit estää mainosten pysähtymisen tietämättäsi asettamalla kulurajan nollaan.

Lisätietoja Facebook-mainosten kulurajan asettamisesta on seuraavalla videolla: Facebook Spend Cap (Facebookin kulukatto).

Facebook-mainoksen näyttäminen Kitin avulla

Voit aloittaa Facebook-mainoksen näyttämisen aloittamalla keskustelun Kitin kanssa. Kit on yhdistetty Shopify-kauppaasi, joten voit käyttää sitä kauppasi uusimpien, myydyimpien tai hitaimmin liikkuvien tuotteiden mainostamiseen. Jos haluat valita tiettyjä tuotteita mainoksiisi, lisää ne Kitin Ensisijaiset tuotteet -luetteloon.

Kun määrität Facebook-mainoksen Kitissä, voit valita mainoksen budjetin budjettivaihtoehtojen luettelosta. Kitin mainosbudjetit on suunniteltu auttamaan sinua kuluttamaan juuri sen verran kuin mitä mainoksesi tarvitsee. Et voi muokata Facebook-mainosten luomiseen käytettäviä budjetteja Kitissä.

Facebook-mainoksen näyttämisaika riippuu kullekin mainokselle valitsemastasi budjetista. Mainoksia, joiden budjetti on enintään 30 dollaria (USD), näytetään kahden päivän ajan. Kaikki muut mainokset näkyvät seitsemän päivän ajan.

Toimintovaiheet:

1. Sano hi kit viestintäpalvelussa, jossa kommunikoit Kitin kanssa, aloittaaksesi uuden keskustelun.

2. Aloita Facebook-mainosten suorittamista koskeva prosessi:

- Jos kommunikoit Kitin kanssa Shopify Pingin avulla, napauta Markkinoi tuotteita > Näytä mainos Facebookissa. - Jos kommunikoit Kitin kanssa tekstiviestillä, valitse 1 markkinoimaan tuotteitasi Kitin avulla, ja valitse sitten 1 uudelleen markkinoimaan tuotteita Facebookissa.

1. Valitse tuotteet, joita haluat mainostaa, tai valitse Esittele kauppaa antaaksesi Kitin valita mainostettavat tuotteet. Voit valita jonkin seuraavista tuoteryhmistä:

- Ensisijaiset tuotteet ovat mukautettuja tuoteryhmiä, jotka olet valinnut Kit-koontinäytössä - Uudet tuotteet ovat tuotteita, jotka olet lisännyt kauppaan äskettäin - Viime aikojen myydyimmät ovat tuotteita, jotka ovat myyneet erityisen hyvin viime aikoina - Hitaimmin liikkuva varasto tarkoittaa tuotteita, jotka ovat myyneet keskimääräistä vähemmän

1. Valitse mainoksen budjetti. Mitä suurempi mainoksen budjetti on, sitä pidempään sitä näytetään.

2. Kit lähettää sinulle linkin mainoksen esikatseluun, ja mainos julkaistaan automaattisesti. Voit muokata jo näytettävää mainosta Facebook-mainostililtäsi.

Facebookin dynaamiset mainokset

Facebookin dynaamisten mainosten avulla voit markkinoida Shopify-kauppasi kävijöille heille parhaiten sopivia tuotteita. Tavallisissa Facebook-mainoksissa mainostetaan vain tiettyjä tuotteita, kun taas dynaamiset mainokset sisältävät tuotteita, joita kävijät ovat katsoneet aiemmin. Dynaamiset mainokset voivat lisätä sen todennäköisyyttä, että kävijät palaavat kauppaasi tilamaan tuotteitasi.

Dynaamiset mainokset toimivat parhaiten, kun verkkokaupassasi käy vierailijoita, koska mainosten yleisö luodaan kävijöiden toimintojen perusteella. Voit harkita tavallisten Facebook-mainosten näyttämistä dynaamisten mainosten ohella, koska tavalliset mainokset tuovat kävijöitä kauppaasi ja dynaamiset mainokset ohjaavat käyttäjiä heitä kiinnostavien tuotteiden pariin. Jos verkkokaupassasi ei käy paljon vierailijoita, sinun tulee ensin näyttää tavallinen Facebook-mainos ennen kuin alat käyttämään dynaamista mainontaa.

Facebook luo jokaiselle vierailijalle räätälöidyn mainoksen, joka sisältää ne tuotteet, joita kävijä katseli tai lisäsi ostoskoriin. Nämä tuotteet näytetään Facebook-karusellimainoksessa.

Kitin määrittäminen Facebookin dynaamisia mainoksia varten

Voit määrittää Kitin Facebookin dynaamisten mainosten taidon noudattamalla Kit-dashboardissa olevia vaiheita.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Kitin koontinäytössä kohdistamaan kävijät uudestaan ja lisää konversioita.
  2. Yhdistä Facebookiin ja klikkaa sitten Valmis.
  3. Yhdistä Facebookin yrityssivuusi ja klikkaa sitten Valmis.
  4. Yhdistä Business Manageriisi ja klikkaa sitten Valmis.
  5. Yhdistä mainostili Business Manageriisi ja klikkaa sitten Valmis.
  6. Hyväksy Facebookin mukautettua kohdeyleisöä koskevat käyttöehdot ja klikkaa sitten Valmis.
  7. Hyväksy Facebookin verkkosivun kohdeyleisöä koskevat käyttöehdot ja klikkaa sitten Valmis.
  8. Valitse kohdemaasi ja klikkaa sitten Valmis.
  9. Hyväksy, että sallit Kitin viedä tuoteluettelon Facebookiin, ja napauta sitten valmis.

Määrityksen jälkeen Kit lähettää sinulle viestin uudelleenkohdentamismainoksen (retargeting-mainoksen) aloittamisesta. Jos vastaat yes, Kit vahvistaa budjetin mainoksen näyttämiselle kahden viikon ajan. Kun olet hyväksynyt budjetin, Kit luo mainosmallin sekä mukautetun kohdeyleisön mainoksen kohdistamiseksi ja näyttää mainoksesi, kun mukautettu kohdeyleisö on valmis.

Kitin luomien Facebookin dynaamisten mainosten oletuskohderyhmä

Oletusarvoisesti Kitin avulla luodut Facebookin dynaamiset mainokset suunnataan mukautetulle kohderyhmälle, joka perustuu Shopify-verkkokauppasi vierailijoihin. Kit luo tämän mukautetun kohderyhmän automaattisesti, kun asennat Kitin Uudelleenkohdenna kävijät ja lisää konversioita -taidon dynaamista mainontaa varten. Facebookin mainosten hallinnassa Kitin luoma mukautettu kohderyhmä näkyy nimellä Storefront Traffic Audience (Kauppaikan liikenne -kohderyhmä). Mukautettu kohderyhmä on valmis sen jälkeen, kun Facebook-pikseli on voinut seurata 20:tä yksittäistä verkkokaupassasi vieraillutta Facebook-käyttäjää viimeisen 28 päivän aikana.

Kitin luoma Facebookin dynaamisten mainosten mukautettu kohderyhmä on tarkoitettu globaalia kohdistamista varten, eikä sitä voi rajata tiettyyn maahan.