Kitin käyttäminen Instagramissa

Kit voi auttaa sinua Instagram-mainosten näyttämisessä. Kun näytät mainoksen Instagramissa Kitin avulla, Facebook laskuttaa sinua Facebook-mainostiliin liitetyllä maksutavalla. Sinun ei tarvitse maksaa Kitille Instagram-mainosten näyttämisestä.

Kitin avulla voit luoda Instagram-mainoksia, jotka esittelevät tuotteita ja linkittyvät kauppaan.

Instagram-mainokset eivät liity tuotteiden merkitsemiseen Instagramissa. Jos haluat merkitä tuotteitasi Instagram-julkaisuissa, voit käyttää Instagram-kanavaa.

Instagram-mainosten ohjeet

Ennen kuin näytät mainoksia Instagramissa, on tärkeää, että otat huomioon Instagram-syötteessä näytettävien mainosten suunnitteluvaatimukset.

Kitin määrittäminen näyttämään Instagram-mainoksia

Kun näytät mainoksen ensimmäistä kertaa Instagramissa, Kit kehottaa sinua suorittamaan muutaman vaiheen, jotta voit määrittää Shopify-, Facebook- ja Instagram-tilisi. Jos haluat lisätietoja, katso video Instagram-mainosten määrittämisestä.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Kitin koontinäytössä Luo pakottavia Instagram ads-mainoksia.
  2. Yhdistä Facebookiin ja klikkaa sitten Valmis.
  3. Yhdistä Facebookin yrityssivuusi ja klikkaa sitten Valmis.
  4. Yhdistä Business Manageriisi ja klikkaa sitten Valmis.
  5. Yhdistä mainostili Business Manageriisi ja klikkaa sitten Valmis.
  6. Hyväksy Facebookin mukautettuja kohdeyleisöjä koskevat käyttöehdot ja klikkaa sitten Valmis.
  7. Hyväksy Facebookin verkkosivun kohdeyleisöjä koskevat käyttöehdot ja klikkaa sitten Valmis.
  8. Valitse kohdemaasi ja klikkaa sitten Valmis.
  9. Lisää Instagram-tili Facebookin Liiketoimintapäällikölle ja napauta sitten valmis.
  10. Liitä Instagram-tilisi Facebookin mainostilillesi ja napauta sitten valmis.

Instagram-mainoksen näyttäminen Kitin avulla

Toimintovaiheet:

1. Aloita uusi keskustelu Kitin kanssa sanomalla hi kit.

2. Aloita Instagramin käyttöprosessi:

- Jos kommunikoit Kitin kanssa Shopify Pingin avulla, napauta Markkinoi tuotteita > Näytä mainos Facebookissa. - Jos kommunikoit Kitin kanssa tekstiviestien (SMS) avulla, valitse ensin 1 markkinoidaksesi tuotteitasi Kitin avulla ja sitten 3 markkinoidaksesi tuotteita Instagramissa.

1. Kit kysyy, mitä tuotteita haluat mainostaa. Valitse markkinointityyppi valitsemalla numero:

- Ensisijaiset tuotteet ovat mukautettuja tuoteryhmiä, jotka olet määrittänyt tärkeiksi Kit-koontinäytössä. - Uudet tuotteet ovat tuotteita, jotka olet lisännyt kauppaan äskettäin. - Viime aikojen myydyimmät ovat tuotteita, jotka ovat myyneet hyvin. - Hitaimmin liikkuva varasto tarkoittaa tuotteita, jotka ovat myyneet keskimääräistä vähemmän. - Esittele kauppaa tarkoittaa, että Kit valitsee valikoiman tuotteita, joita se mainostaa.

1. Valitse mainosbudjetti. Kitissä budjetti määrittää sen, kuinka kauan Instagram-mainosta näytetään. 30 dollaria ja sitä pienemmät summat oikeuttavat mainoksen näyttämiseen 2 päivän ajan. Yli 31 dollarilla mainosta näytetään 7 päivän ajan.

Kit lähettää sinulle linkin mainoksen esikatseluun, ja mainos julkaistaan automaattisesti.

Instagram-tilin asetusten vianmääritys

Henkilökohtaisia mainostilejä ei voi hakea

Saatat saada Facebookissa seuraavan virheen, kun määrität Instagram-tiliä:

Tätä henkilökohtaista mainostiliä ei voi hakea, koska sillä ei ole ollut toimintaa. Luo sen sijaan uusi mainostili Business Managerissa.

Virheen korjaamiseksi sinun täytyy luoda oma mainostili Facebookin Business Managerin avulla.

Kun olet luonut uuden Facebook-mainostilin, sinun täytyy ottaa yhteyttä Kit-tiimiin, jotta tili määritetään Kitin ensisijaiseksi mainostiliksi. Siirry verkkosivulle kitcrm.com/adjust, klikkaa puhekuplakuvaketta ja klikkaa sitten New Conversation (Uusi keskustelu) ja pyydä, että uusi tili määritetään Kitin ensisijaiseksi mainostiliksi.