Kitin käyttäminen Instagramissa

Kit voi auttaa sinua Instagram-mainosten näyttämisessä. Kun näytät mainoksen Instagramissa Kitin avulla, Facebook laskuttaa sinua Facebook-mainostiliin liitetyllä maksutavalla. Sinun ei tarvitse maksaa Kitille Instagram-mainosten näyttämisestä.

Kitin avulla voit luoda Instagram-mainoksia, jotka esittelevät tuotteita ja linkittyvät kauppaan.

Instagram-mainokset eivät liity tuotteiden merkitsemiseen Instagramissa. Jos haluat merkitä tuotteitasi Instagram-julkaisuissa, voit käyttää Instagram-kanavaa.

Instagram-mainosten ohjeet

Ennen kuin näytät mainoksia Instagramissa, on tärkeää, että otat huomioon Instagram-syötteessä näytettävien mainosten suunnitteluvaatimukset.

Kitin määrittäminen näyttämään Instagram-mainoksia

Kun näytät mainoksen ensimmäistä kertaa Instagramissa, Kit kehottaa sinua suorittamaan muutaman vaiheen, jotta voit määrittää Shopify-, Facebook- ja Instagram-tilisi. Jos haluat lisätietoja, katso video Instagram-mainosten määrittämisestä.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu sisään Kit-koontinäyttöön ja siirry Taidot-sivulle.

2. klikkaa Yhdistä Kit Instagramiin -sivulla Luo Facebook Business Manager -tili.

3. Kopioi tilin numero.

4. Klikkaa Siirry Business Manageriin.

5. Valitse Lisää uusia mainostilejä ja valitse sitten Lisää mainostili.

6. Liitä tilin numero Mainostilin tunnus -kenttään ja hyväksy sitten ehdot.

7. Klikkaa Hae mainostili.

8. klikkaa Facebook Business Managerissa Instagram-tilit.

9. Klikkaa Hae uusi Instagram-tili.

10. Kirjoita Instagram-tilisi käyttäjätunnus ja salasana ja klikkaa sitten Seuraava.

11. Valitse Facebook-mainostili, jota haluat käyttää Instagramissa, ja klikkaa sitten Seuraava. Varmista, että mainostilin numero vastaa aiemmin kopioitua ja liitettyä numeroa.

12. Viimeistele Instagram-tilin yhdistäminen napauttamalla Valmis.

13. klikkaa Kitin Yhdistä Kit Instagramiin -sivulla olevan Instagram-tilin nimen vieressä Valitse.

14. Klikkaa Nyt voit aloittaa.

Instagram-mainoksen näyttäminen Kitin avulla

Toimintovaiheet:

1. Aloita uusi keskustelu Kitin kanssa sanomalla hi kit.

2. Valitse 1, jotta voit markkinoida tuotteita Kitin avulla, ja valitse sitten 3, jotta voit markkinoida tuotteita Instagramissa.

3. Kit kysyy, mitä tuotteita haluat mainostaa. Valitse markkinointityyppi valitsemalla numero:

- Ensisijaiset tuotteet ovat mukautettuja tuoteryhmiä, jotka olet määrittänyt tärkeiksi Kit-koontinäytössä. - Uudet tuotteet ovat tuotteita, jotka olet lisännyt kauppaan äskettäin. - Viime aikojen myydyimmät ovat tuotteita, jotka ovat myyneet hyvin. - Hitaimmin liikkuva varasto tarkoittaa tuotteita, jotka ovat myyneet keskimääräistä vähemmän. - Esittele kauppaa tarkoittaa, että Kit valitsee valikoiman tuotteita, joita se mainostaa.

1. Valitse mainosbudjetti. Kitissä budjetti määrittää sen, kuinka kauan Instagram-mainosta näytetään. 30 dollaria ja sitä pienemmät summat oikeuttavat mainoksen näyttämiseen 2 päivän ajan. Yli 31 dollarilla mainosta näytetään 7 päivän ajan.

Kit lähettää sinulle linkin mainoksen esikatseluun, ja mainos julkaistaan automaattisesti.

Instagram-tilin asetusten vianmääritys

Henkilökohtaisia mainostilejä ei voi hakea

Saatat saada Facebookissa seuraavan virheen, kun määrität Instagram-tiliä:

Tätä henkilökohtaista mainostiliä ei voi hakea, koska sillä ei ole ollut toimintaa. Luo sen sijaan uusi mainostili Business Managerissa.

Virheen korjaamiseksi sinun täytyy luoda oma mainostili Facebookin Business Managerin avulla.

Kun olet luonut uuden Facebook-mainostilin, sinun täytyy ottaa yhteyttä Kit-tiimiin, jotta tili määritetään Kitin ensisijaiseksi mainostiliksi. Siirry verkkosivulle kitcrm.com/adjust, klikkaa puhekuplakuvaketta ja klikkaa sitten New Conversation (Uusi keskustelu) ja pyydä, että uusi tili määritetään Kitin ensisijaiseksi mainostiliksi.