Liiketoimintaraporttien ajaminen Kitin avulla

Huom: Maaliskuun 15. jälkeen 2021 Kit ei ole enää ladattavissa Shopify App Storeen. Kit poistetaan Shopify-kaupastasi 31. 8. 2021.

Kit voi antaa sinulle yksityiskohtaisia tietoja myynnistäsi ja esittämistäsi mainoksista.

Liiketoiminnan tehokkuusraportit

Voit tarkistaa liiketoiminnan tehokkuuden kirjoittamalla 1. Kit kertoo yrityksesi tilanteen. Voit tarkastella tietoja viimeiseltä päivältä, viikolta, 14 päivältä tai 31 päivältä.

Mainosten tehokkuusraportit

Saat raportin tietyn mainoksen tehokkuudesta kirjoittamalla 2 ja valitsemalla sitten kyseisen mainoksen.