Kitin määrittäminen

Kommunikaatiosi Kitin kanssa käsittää mainosten näyttämistä, sosiaaliseen mediaan tehtäviä julkaisuja ja sähköpostien lähettämistä.

Kun määrität Kitin, saat Kitin tilin ja pääsyn Kitin koontinäyttöön. Dashboard on paikka, jossa voit hallita Kitin tiliasetuksia, ensisijaisia tuotteita ja mitä tahansa sähköpostin malleja.

Sinulla täytyy olla Shopify-verkkokauppa, jonka salasana on poistettu, jotta voisit käyttää Kitia.

Määritä Kitin julkaista Facebookiin

Kun määrität Kitin, voit liittää Kitin Facebook-tilin, jotta voit tehdä Facebook postit puolestasi.

1. Napauta Kitin koontinäytössä Ota Facebookin kohderyhmä käyttöön ilmaiseksi.
  2. Yhdistä Facebookiin ja klikkaa sitten Valmis.
  3. Yhdistä Facebookin yrityssivuusi ja klikkaa sitten Valmis.

Määritä Kit Facebook-mainosten näyttämistä varten

Kun määrität Kitin, voit liittää Kitin Facebook-tilin, jotta voit käyttää Facebook-mainosten mainoksia.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Kitin koontinäytössä Houkuttele uusia asiakkaita ja Rakenna myyntiä.
  2. Yhdistä Facebookiin ja klikkaa sitten Valmis.
  3. Yhdistä Facebookin yrityssivuusi ja klikkaa sitten Valmis.
  4. Yhdistä Business Manageriisi ja klikkaa sitten Valmis.
  5. Yhdistä mainostili Business Manageriisi ja klikkaa sitten Valmis.
  6. Hyväksy Facebookin mukautettua kohdeyleisöä koskevat käyttöehdot ja klikkaa sitten Valmis.
  7. Hyväksy Facebookin verkkosivun kohdeyleisöä koskevat käyttöehdot ja klikkaa sitten Valmis.
  8. Valitse kohdemaasi ja klikkaa sitten Valmis.

Facebook Business Managerin liittäminen Kitiin

Ennen kuin voit näyttää Facebook-mainoksia Kitillä, sinun on liitettävä Facebook Business Manager Kitiin. Business Managerin on oltava yhteydessä sekä yrityksesi Facebook-sivuun että mainostiliin, jolla on admin-rooli suhteessa Business Manageriin.

Jos sinulla on henkilökohtainen mainostili, sinun täytyy yhdistää se Business Manageriin. Jos et ole koskaan näyttänyt mainoksia henkilökohtaisella mainostililläsi, sinun täytyy luoda uusi mainostili Business Managerissa, ennen kuin voit luoda Facebookin mainoskampanjoita. Lue lisää Business Managerista ja mainostileistä Facebook-mainosten ohje- ja tukikeskuksesta.

Jos sinulla ei ole Business Manageria, voit luoda Managerin, kun asetat Kitin asetukset. Jos olet käyttänyt Facebook-mainostiliä Kitin kanssa ennen kuin asetat Business Managerin asetukset, sinun on ehkä lisättävä manuaalisesti mainostilisi Facebook Manageriin ennen kuin se voidaan liittää Kitiin. Jos asia on näin, kopioi Facebook-mainostilisi tunnus Kitista ja klikkaa sitten Take me to Business Manager -valintaa. Kun lisäät mainostilin Business Manageriin Facebookissa, voit liittää kopioimasi tilin tunnuksen.

Kitin tiliasetusten muuttaminen

Voit muuttaa tilisi asetuksia Kit dashboardista.

Tilin asetukset

Pääset tiliasetuksiisi napauttamalla Kit dashboardin oikeassa yläkulmassa olevaa profiili-kuvaketta ja sen jälkeen Preferences (Asetukset) -valintaa. Preferences-sivulla voit muuttaa seuraavat tilin asetukset:

• messaging platform (viestintäalusta)
  • contact email address (sähköpostiosoite yhteydenottoihin)
  • aikavyöhyke
  • store category (kauppakategoria)

Yhteydet kolmansiin osapuoliin

Voit hallita yhteyksiä kolmansiin osapuoliin napauttamalla Kit dashboardin oikeassa yläkulmassa olevaa profiili-kuvaketta ja sen jälkeen Account connections (Tilin yhteydet) -valintaa. Account connections -sivulta voit hallita Kitin ja seuraavien palveluiden välisiä yhteyksiä:

• Shopify
  • Facebook
  • Instagram

Voit keskeyttää Kitin viestienlähetyksen.

Kitin yhdistäminen tekstiviestipalveluun

Voit kommunikoida tekstiviesteillä Kitin kanssa seuraavilla alueilla:

• Australia
  • Kanada
  • Tanska
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Hongkong (Kiinan erityishallintoalue)
  • Irlanti
  • Israel
  • Norja
  • Filippiinit
  • Puola
  • Singapore
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Kun olet määrittänyt Kitin käyttämään tekstiviestejä, saat vahvistusviestin määrittämääsi matkapuhelinnumeroon.

Jos et saa vahvistusnumeroa, sinun on ehkä otettava yhteyttä mobiilipalveluntarjoajaasi ja pyydettävä palveluntarjoajaa sallimaan, että numerosta 55643 voidaan lähettää sinulle tekstiviestejä.

Jos kauppasi ei sijaitse Kitin tekstiviestejä tukevassa maassa tai alueella, Kit ei enää ole käytettävissäsi.

Harkitse seuraavia vaihtoehtoja Kitille, jos tekstiviestien lähettäminen ei ole käytettävissäsi:

Vaihtaminen Facebook Messengeristä tekstiviestiviesteihin

Jos sinulla on Kit asennettuna, voit käyttää sitä 31. elokuuta 2021 saakka, jolloin Kit poistetaan kaupastasi. Jos haluat jatkaa Kitin käyttöä, sinun on muutettava viestintätapasi Facebook Messengeristä tekstiviestiviesteihin.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu sivustolle kitcrm.com.
  2. Klikkaa tilin kuvaketta ja valitse sitten Preferences (Asetukset).
  3. Klikkaa Messaging Platform (Viestintäalusta) ‑osiossa Change Messaging Platform to SMS (Vaihda viestintäalusta tekstiviesteihin).
  4. Valitse maakoodi ja anna sitten puhelinnumero, jota haluat käyttää tekstiviestintään Kitin kanssa. Vahvistusviesti lähetettiin kyseiseen puhelinnumeroon.
  5. Syötä vastaanottamasi vahvistuskoodi ja klikkaa sitten Submit (Lähetä).

Jos kauppasi ei sijaitse Kitin tekstiviestejä tukevassa maassa tai alueella, Kit ei enää ole käytettävissäsi.

Harkitse seuraavia vaihtoehtoja Kitille, jos tekstiviestien lähettäminen ei ole käytettävissäsi:

Lue lisää Kitin vaihtoehdoista kohdasta Siirtyminen Kitistä ja Facebook-mainosten näyttämisen jatkaminen.

Shopify Pingistä tekstiviestien käyttöön

Kitiä ei enää 10. toukokuuta 2021 jälkeen tueta. Jos kommunikoit tällä hetkellä Kitin kanssa Shopify Pingin avulla, sinun on muutettava viestintätapasi tekstiviesteihin. Voit jatkaa Kitin käyttöä 31. elokuuta 2021 saakka, jolloin se poistetaan kaupastasi.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu sivustolle kitcrm.com.
  2. Klikkaa tilin kuvaketta ja valitse sitten Preferences (Asetukset).
  3. Klikkaa Messaging Platform (Viestintäalusta) ‑osiossa Stop using Ping (Lopeta Pingin käyttö).
  4. Vahvista klikkaamalla OK.
  5. Klikkaa tilin kuvaketta ja valitse sitten Preferences (Asetukset).
  6. Klikkaa Change Messaging Platform (Vaihda viestintäalustaa).
  7. Valitse maakoodi ja anna sitten puhelinnumero, jota haluat käyttää tekstiviestintään Kitin kanssa.
  8. Kyseiseen puhelinnumeroon lähetetään vahvistuskoodi. Anna vahvistuskoodi ja klikkaa sitten Submit (Lähetä).

Jos kauppasi ei sijaitse Kitin tekstiviestejä tukevassa maassa tai alueella, Kit ei enää ole käytettävissäsi.

Harkitse seuraavia vaihtoehtoja Kitille, jos tekstiviestien lähettäminen ei ole käytettävissäsi:

Lisätietoja on kohdassa Siirtyminen Kitistä ja Facebook-mainosten näyttämisen jatkaminen.

Kitin poistaminen

Jos haluat lopettaa Kitin käytön väliaikaisesti, voit keskeyttää Kitin viestinlähetyksen. Jos haluat poistaa Kitin kaupastasi, poista Kit-sovellus Shopifyn Apps (Sovellukset) -sivulta. Kit poistetaan automaattisesti Shopify-kaupastasi 31. 8. 2021.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify-ylläpitäjästä Sovellukset.

2. Klikkaa roskakorikuvaketta Kit-sovelluksen vieressä.

3. Vahvista napauttamalla Poista.