Shopify Ping -sovelluksen määrittäminen

Kun olet lisännyt Shopify Pingin iOS- tai Android-laitteeseesi tai kun siirryt käyttämään sen työpöytäsovellusta, voit yhdistää Shopify Pingin Shopify-kauppasi viestintäsovellukseen. Asiakkaat voivat aloittaa keskustelun kanssasi verkkokaupastasi, ja voit lukea ja vastata viesteihin Shopify Pingin avulla. Voit myös asettaa kellonajat, jolloin olet tavoitettavissa viestitse, ja mukauttaa tervehdyksen, jonka asiakkaat saavat aloittaessaan keskustelun.

iOS-laitteille tarkoitetussa Shopify Ping ‑sovelluksessa voit myös aloittaa keskusteluja Kitin kanssa.

Käyttöoikeusedellytykset

Kaupan henkilöstön jäsenten käyttöoikeudet määrittävät, mitä Shopify Pingin ominaisuuksia he voivat käyttää. Lue lisää kohdasta Shopify Pingin henkilöstön käyttöoikeudet.

iOS 14-käyttöoikeusedellytykset

Jos olet päivittänyt laitteen iOS 14:ään tai uudempaan ja käytät kolmannen osapuolen Shopify-sovellusta, sinun on ehkä otettava käyttöön verkkosivujen seuranta iOS:n asetuksista. Sivustojen välisen seurannan avulla kolmannen osapuolen Shopify-sovellukset, jotka olet asentanut Shopify-ylläpitoon, pysyvät liitettyinä Shopify Pingiin, Shopify Point of Saleen ja Shopify-mobiilisovellukseen.

Jos haluat ottaa käyttöön verkkosivujen välisen seurannan, suorita seuraavat toimet:

1. Avaa laitteesi asetusten sovellus.
  2. Napauta Shopify, SHOPIFY POS tai Shopify Ping.
  3. Ota käyttöön Salli verkkosivujen välinen seuranta.

Shopify Ping -sovelluksen määrittäminen mobiililaitteessa

Toimintovaiheet:

1. Asenna Shopify ping johonkin seuraavista mobiililaitteista: - iPhone tai iPad

2. Avaa Shopify Ping ja kirjaudu sitten Shopify-tilillesi.

Shopify Ping ‑työpöytäsovelluksen määrittäminen

1. Siirry tietokoneellasi tai iPadillasi osoitteeseen shopifyping.com.
  2. Kirjaudu sisään Shopify-tilillesi.

iOS- ja iPadOS-laitteille tarkoitetun Shopify Pingin käyttäminen Kitin avulla

Kit on digitaalinen markkinointiassistentti, joka voi toteuttaa sähköpostikampanjoita ja sosiaalisen median kampanjoita. Se voi myös luoda Facebook- ja Instagram-mainoksia verkkokaupallesi. Kun lataat Shopify Pingin iOS-laitteellesi, voit asentaa Shopify-kauppaan myös Kitin. Voit kommunikoida Kitin kanssa käyttämällä Shopify Ping -sovellusta.

Lisätietoja on kohdassa Kit.

Shopify Pingin avulla voit tarkastella ja muokata Kitin luomia mainoksia ja sosiaalisen median julkaisuja ennen niiden julkaisemista. Pingin avulla voit myös tarkastella Kitin markkinointisuosituksia ja vastata niihin.

Jos et vielä käytä Kitiä, voit ottaa sen käyttöön Pingistä. Kun käytät Kitiä, Shopify Pingin asentaminen muuttaa viestintäasetuksiasi niin, että Shopify Ping valitaan automaattisesti Kitin ensisijaiseksi viestintätavaksi.

Huomautus: Vain henkilöstön jäsen, jolla on kaikki käytettävissä olevat käyttöoikeudet, voi hallita tai käyttää Kitiä Shopify Pingissä.

Kitin määrittäminen Shopify Pingistä

Kun määrität Kitin, sinun on yhdistettävä Kit verkkokaupan Facebook-yrityssivulle. Voit yhdistää Kitin myös Facebook-mainostilille ja luoda kohderyhmän Facebook-mainoksille, joita Kit suosittelee.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify Pingin aloitusnäytössä Kit.
  2. Valitse Kitin käytön aloittaminen.
  3. Jos kauppasi Facebook Business Manager -sivu mainitaan luettelossa, valitse se. Muussa tapauksessa valitse Hae uudelleen, jotta voit kirjautua Facebookiin ja yhdistää tilisi Kitiin, ja valitse sitten kaupan Facebook-yrityssivu.
  4. Valitse Vahvista Facebook-sivu.
  5. Valitse Yhdistä Facebook-mainostili ja valitse sitten oma Facebook-mainostilisi.
  6. Hyväksy Facebook-ehdot.
  7. Valitse kohdemaa, jonka perusteella Facebook-mainoksille luodaan kohderyhmä.

Shopify Pingin yhdistäminen chatti-sovellukseen

Kun integroit chattisovelluksen Shopify Pingiin, voit lukea verkkokaupan kävijöiden viestejä ja vastata niihin iOS-, iPadOS- tai Android-laitteellasi käyttämällä Shopify Ping ‑sovellusta tai tietokoneellasi osoitteessa shopifyping.com. Ennen kuin voit integroida Shopify Pingin chattisovellukseen, sinun on asennettava chattisovellus Shopifyhin.

Voit käyttää Shopify Pingin kanssa yhtä tai useampaa seuraavista chattisovelluksista:

• Shopify Chat - Asiakkaat voivat aloittaa keskustelun miltä tahansa sivulta verkkokauppaasi selatessaan, ja voit lukea ja vastata viesteihin Shopify Pingissä.
  • Apple Business Chat - Asiakkaat voivat aloittaa keskustelun verkkokaupastasi Viestit-sovelluksella, kun he selaavat sitä iPhonella, iPadilla tai Macilla. Voit lukea ja vastata heidän viesteihinsä Shopify Pingissä.
  • Facebook Messenger -kanava - Voit käyttää Facebook Messenger -kanavaa, jos haluat, että asiakkaat voivat tehdä ostoksia suoraan viesteistä, ja haluat vastata asiakkaiden kysymyksiin.

Kun olet asentanut Shopify Pingiä tukevan sovelluksen, voit yhdistää sen Shopify Pingiin.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify Pingin aloitusnäytössä Kauppa-kuvake.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. klikkaa Lisää sen sovelluksen vieressä, jonka haluat lisätä. Kauppasi on täytettävä sovelluksen vaatimukset ennen kuin voit lisätä sen.

Chat-tavoitettavuuden asettaminen

Kun määrität Shopify Pingin, johon on liitetty chat-sovellus, oletusarvoisesti kauppasi tavoitettavuudelle chatissa ei ole mitään rajoituksia. Voit määrittää kauppasi tavoitettavuuden Shopify Pingin iOS-version asetuksista, jolloin kauppasi kanssa keskustelun aloittavat asiakkaat tietävät, milloin vastaustasi voi odottaa.

Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä tietokoneella Shopify Pingissä.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify Pingissä Kauppa-kuvake ja avaa asetukset.

2. Valitse Tavoitettavuus chatissa.

3. Ota valinta pois käytöstä napauttamalla Aina tavoitettavissa -valintaa.

4. Napauta jokaista päivää, jonka osalta haluat muuttaa tavoitettavuuttasi ja aseta sitten päivää koskevat tiedot:

- Aseta päälle tai pois päältä kyseisen päivän saatavuustietosi napauttamalla Tavoitettavissa-valintaa. Kun valinta on pois käytöstä, kauppasi ei ole tavoitettavissa kyseisen päivän aikana. - Jos kauppasi on tavoitettavissa kyseisenä päivänä, aseta päälle Tavoitettavissa koko päivän -valinta tai aseta ne tunnit, jolloin kauppasi on tavoitettavissa keskusteluihin. Aseta kauppasi tavoitettavuusajan alkamisaika napauttamalla Alkaa-valintaa ja päättymisaika napauttamalla Päättyy-valintaa.

Automaattisten tervehdysviestien luominen

Voit mukauttaa tervehdysviestejä, jotka lähetetään automaattisesti asiakkaan aloittaessa keskustelun kaupassasi, jolloin asiakas tietää, milloin odottaa vastaustasi. Voit määrittää tervehdysviestejä, jotka asiakkaat näkevät aloittaessa keskustelun tavoitettavuusaikojesi aikana sekä eri viestit näytettäviksi tavoitettavuusaikojesi ulkopuolella.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify Pingissä Kauppa-kuvake ja avaa asetukset.

2. Valitse Tavoitettavuus chatissa.

3. Lisää automaattiset tervehdykset:

- Jos haluat lisätä automaattisen tervehdyksen, joka lähetetään, kun asiakas aloittaa keskustelun kauppasi tavoitettavuustuntien aikana, napauta Käytettävissä-viesti-valintaa. - Napauta Poissa-viesti-valintaa, kun haluat lisätä automaattisen tervehdyksen, joka lähetetään, kun asiakas aloittaa keskustelun kauppasi aukioloaikojen ulkopuolella.

1. Tee valinta ja kirjoita sitten viestisi teksti.

2. Jos haluat palata Tavoitettavuus chatissa -asetuksiin, napauta Takaisin-nuolta.

Tallennettujen vastauksien luominen

Shopify Pingin iOS- tai Android-versiossa voit luoda tallennettuja viestivastauksia, joita usein lähetät asiakkaille. Jos esimerkiksi asiakkaat usein kysyvät, hyväksyykö kauppasi palautuksia tai vaihtoja, voit luoda tallennetun vastauksen, joka sisältää linkin kaupan palautus- ja vaihtokäytäntöön. Kun luot tallennetun vastauksen, anna sille nimi, jota käytetään tallennetun vastauksen pikavalintana, kun lähetät viestin asiakkaalle.

Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä tietokoneella Shopify Pingissä.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify Pingissä Kauppa-kuvake.
  2. Tallenna Tallennetut vastaukset -valinta.
  3. Valitse Luo uusi tallennettu vastaus.
  4. Kirjoita tallennetun vastauksen nimi Pikavalinta-kohdassa. Tämä on pikavalinta, jonka syötät, kun haluat käyttää tallennettua vastausta keskustelussa asiakkaan kanssa. Pikavalinnassa voi olla vain yksi sana.
  5. Kirjoita tallennettu viestivastaus Viesti-kohtaan. Tämä on viesti, jonka asiakkaat näkevät, kun käytät tallennettua vastausta.
  6. Valitse Tallenna.

Kun haluat käyttää tallennettua vastausta, kirjoita pikavalinta viestikenttään keskustelun aikana ja valitse sen jälkeen vastaus, joka tulee näkyviin. Voit tarvittaessa muokata viestiä tai lisätä siihen tekstiä ja valita sen jälkeen Lähetä.

Tallennetun vastauksen muokkaaminen tai poistaminen

1. Valitse Shopify Pingissä Kauppa-kuvake.
  2. Tallenna Tallennetut vastaukset -valinta.
  3. Valitse Hallinnoi tallennettuja vastauksia.
  4. Vastauksen muokkaaminen tai poistaminen: - Jos haluat muokata vastausta, valitse vastaus, tee tarvittavat muutokset ja valitse sitten Tallenna.
    • Jos haluat poistaa vastauksen, pyyhkäise vastauksen kohdalla vasemmalle ja valitse sitten Poista.