Shopify Ping -sovelluksen määrittäminen

Kun olet asentanut Shopify Pingin iOS- tai Android-laitteellesi, voit liittää sen Shopify-kauppasi viestisovellukseen. Asiakkaat voivat aloittaa keskustelun verkkokaupastasi, ja voit lukea sekä vastata viesteihin Shopify Pingissä. Voit määrittää tunnit, jolloin olet tavoitettavissa ja voit vastata viesteihin sekä mukauttaa tervehdyssanoman, jonka asiakkaat näkevät aloittaessaan keskustelun.

Shopify ping for iOS: ssa voit myös aloittaa keskusteluja Kitin kanssa.

Shopify Pingin käyttöä koskevat vaatimukset

Jotta voit käyttää Shopify Pingiä, sinulla on oltava:

• iOS-tai Android-laite
  • Shopify-verkkokauppa

Käyttöoikeusedellytykset

Kaupan henkilöstön jäsenten käyttöoikeudet määrittävät, mitä Shopify Pingin ominaisuuksia he voivat käyttää. Henkilöstön jäsenet, joilla on täydet käyttöoikeudet, mukaan lukien Shopify Account -omistaja, voivat käyttää kaikkia Shopify Pingin ominaisuuksia. Vähittäiskaupan henkilöstöllä ei ole pääsyä Shopify Pingiin.

Henkilöstön jäsenillä on oltava henkilöstötilit Shopify-kaupassa, jotta he voivat käyttää [tiimikeskusteluja]((/manual/ping/team-conversations), mutta muita henkilöstön käyttöoikeuksia ei tarvita.

Jos haluat antaa henkilöstölle rajoitetut käyttöoikeudet kaikkiin Shopify Pingin ominaisuuksiin, heillä on oltava seuraavat käyttöoikeudet:

• Asiakkaat
  • Sovellukset
  • Alennukset
  • Tilausluonnokset
  • Tuotteet
Shopify Pingin käyttöä koskevat käyttöoikeudet
Tehtävä Vaadittu käyttöoikeus
Hallinnoi chatin saatavuutta Täydet käyttöoikeudet
Vastaa asiakkaille ja hallinnoi tallennettuja vastauksia Asiakkaiden käyttöoikeus
Tuotteiden jakaminen Asiakkaiden ja tuotteiden käyttöoikeudet
Jaa alennuskoodit tai katso muiden henkilöstön jäsenten jakamien alennuskoodien summa Asiakkaat ja alennusoikeudet
Luo tilausluonnos tai tarkastele muiden henkilöstön jäsenten luomia tilausluonnoksia Asiakkaat ja tilausluonnosten käyttöoikeudet
Hallinnoi Shopify Pingiin yhdistettyjä chattisovelluksia (ei koske Kitiä) Sovellusten käyttöoikeudet
Jaa alennuskoodit tai katso muiden henkilöstön jäsenten jakamien alennuskoodien summa Asiakkaat ja alennusoikeudet
Hallinnoi tai käytä Kitiä Shopify Pingissä Täydet käyttöoikeudet (henkilöstön jäsenet, joilla on rajoitetut käyttöoikeudet, voivat edelleen käyttää Kitiä tekstiviestillä)

Lue lisää henkilöstön käyttöoikeuksista.

iOS 14-käyttöoikeusedellytykset

Jos olet päivittänyt laitteen iOS 14:ään tai uudempaan ja käytät kolmannen osapuolen Shopify-sovellusta, sinun on ehkä otettava käyttöön verkkosivujen seuranta iOS:n asetuksista. Sivustojen välisen seurannan avulla kolmannen osapuolen Shopify-sovellukset, jotka olet asentanut Shopify-ylläpitoon, pysyvät liitettyinä Shopify Pingiin, Shopify Point of Sale -myyntipisteeseen ja Shopify Mobile-sovellukseen.

Jos haluat ottaa käyttöön verkkosivujen välisen seurannan, suorita seuraavat toimet:

1. Avaa laitteesi asetusten sovellus.
  2. Napauta Shopify, SHOPIFY POS tai Shopify Ping.
  3. Ota käyttöön Salli verkkosivujen välinen seuranta.

Shopify Ping -sovelluksen määrittäminen

Toimintovaiheet:

1. Asenna Shopify ping johonkin seuraavista mobiililaitteista: - iOS

2. Kirjaudu Shopify-tilillesi Ping-sovelluksessa.

Shopify Pingin käyttäminen iOS: lle Kitin avulla

Kit on digitaalinen markkinointiassistentti, joka voi toteuttaa sähköpostikampanjoita ja sosiaalisen median kampanjoita. Se voi myös luoda Facebook- ja Instagram-mainoksia verkkokaupallesi. Kun lataat Shopify Pingin iOS-laitteellesi, voit asentaa Shopify-kauppaan myös Kitin. Voit kommunikoida Kitin kanssa käyttämällä Shopify Ping -sovellusta.

Lisätietoja on kohdassa Kit.

Shopify Pingin avulla voit tarkastella ja muokata Kitin luomia mainoksia ja sosiaalisen median julkaisuja ennen niiden julkaisemista. Pingin avulla voit myös tarkastella Kitin markkinointisuosituksia ja vastata niihin.

Jos et vielä käytä Kitiä, voit ottaa sen käyttöön Pingistä. Kun käytät Kitiä, Shopify Pingin asentaminen muuttaa viestintäasetuksiasi niin, että Shopify Ping valitaan automaattisesti Kitin ensisijaiseksi viestintätavaksi.

Huomioi: Vain täydet käyttöoikeudet omistavat henkilöstön jäsenet voivat hallita tai käyttää Kitiä Shopify Pingin kautta.

Kitin määrittäminen Ping-sovelluksesta

Kun määrität Kitin, sinun on yhdistettävä Kit verkkokaupan Facebook-yrityssivulle. Voit yhdistää Kitin myös Facebook-mainostilille ja luoda kohderyhmän Facebook-mainoksille, joita Kit suosittelee.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify Pingin aloitusnäytössä Kit.
  2. Napauta Aloita Kitin käyttö.
  3. Jos kaupan Facebook-yrityssivu mainitaan luettelossa, napauta sitä. Muussa tapauksessa napauta Hae uudelleen, jotta voit kirjautua Facebookiin ja yhdistää tilisi Kitiin, ja napauta sitten kaupan Facebook-yrityssivua.
  4. Napauta Vahvista Facebook-sivu.
  5. Napauta Yhdistä Facebook-mainostili ja valitse sitten oma Facebook-mainostilisi.
  6. Hyväksy Facebook-ehdot.
  7. Valitse kohdemaa, jonka perusteella Facebook-mainoksille luodaan kohderyhmä.

Shopify Pingin yhdistäminen chatti-sovellukseen

Kun integroit chatti-sovelluksen Shopify Pingin kanssa, voit lukea verkkokaupan kävijöiden viestejä ja vastata niihin käyttämällä Shopify Pingiä iOS- tai Android-laitteessasi. Ennen kuin voit yhdistää Shopify Pingin chattisovellukseen, sinun on asennettava sovellus Shopifyhin.

Voit käyttää Shopify Pingin kanssa yhtä tai useampaa seuraavista chattisovelluksista:

• Shopify Chat - Asiakkaat voivat aloittaa keskustelun miltä tahansa sivulta verkkokauppaasi selatessaan, ja voit lukea ja vastata viesteihin Shopify Pingissä.
  • Apple Business Chat - Asiakkaat voivat aloittaa keskustelun verkkokaupastasi Viestit-sovelluksella, kun he selaavat sitä iPhonella, iPadilla tai Macilla. Voit lukea ja vastata heidän viesteihinsä Shopify Pingissä.
  • Facebook Messenger -kanava - Voit käyttää Facebook Messenger -kanavaa, jos haluat, että asiakkaat voivat tehdä ostoksia suoraan viesteistä, ja haluat vastata asiakkaiden kysymyksiin.

Kun olet asentanut Shopify Pingiä tukevan sovelluksen, voit yhdistää sen Shopify Pingiin.

Toimintovaiheet:

1. Napauta sovellusten kuvaketta mobiililaitteen Shopify Ping -sovelluksen Aloitus-näkymässä.

2. Napauta Lisää sen sovelluksen vieressä, jonka haluat yhdistää. Voit lisätä sovelluksen vain, jos Shopify-kauppasi täyttää sovelluksen tietyt vaatimukset.

Chat-tavoitettavuuden asettaminen

Kun määrität Shopify Pingin, johon on liitetty chat-sovellus, oletusarvoisesti kauppasi tavoitettavuudelle chatissa ei ole mitään rajoituksia. Voit määrittää kauppasi tavoitettavuuden Shopify Pingin iOS-version asetuksista, jolloin kauppasi kanssa keskustelun aloittavat asiakkaat tietävät, milloin vastaustasi voi odottaa.

Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä Shopify ping for Android-paneelissa.

Toimintovaiheet:

1. Avaa asetukset napauttamalla rataskuvaketta Pingin iOS-versiossa.

2. Napauta Tavoitettavuus chatissa valintaa.

3. Ota valinta pois käytöstä napauttamalla Aina tavoitettavissa -valintaa.

4. Napauta jokaista päivää, jonka osalta haluat muuttaa tavoitettavuuttasi ja aseta sitten päivää koskevat tiedot:

- Aseta päälle tai pois päältä kyseisen päivän saatavuustietosi napauttamalla Tavoitettavissa-valintaa. Kun valinta on asetettu pois päältä, kauppasi ei ole tavoitettavissa kyseisen päivän aikana. - Jos kauppasi on tavoitettavissa kyseisenä päivänä, aseta päälle Tavoitettavissa koko päivän -valinta tai aseta ne tunnit, jolloin kauppasi on tavoitettavissa keskusteluihin. Aseta kauppasi tavoitettavuusajan alkamisaika napauttamalla Alkaa-valintaa ja päättymisaika napauttamalla Päättyy-valintaa.

Automaattisten tervehdysviestien luominen

Voit mukauttaa tervehdysviestejä, jotka lähetetään automaattisesti asiakkaan aloittaessa keskustelun kaupassasi, jolloin asiakas tietää, milloin odottaa vastaustasi. Voit määrittää tervehdysviestejä, jotka asiakkaat näkevät aloittaessa keskustelun tavoitettavuusaikojesi aikana sekä eri viestit näytettäviksi tavoitettavuusaikojesi ulkopuolella.

Toimintovaiheet:

1. Napauta iOS Ping -sovelluksessa rataskuvaketta avataksesi asetukset.

2. Napauta Tavoitettavuus chatissa valintaa.

3. Lisää automaattiset tervehdykset:

- Jos haluat lisätä automaattisen tervehdyksen, joka lähetetään, kun asiakas aloittaa keskustelun kauppasi tavoitettavuustuntien aikana, napauta Käytettävissä-viesti-valintaa. - Napauta Poissaolo viesti -valintaa, kun haluat lisätä automaattisen tervehdyksen, joka lähetetään, kun asiakas aloittaa keskustelun kauppasi aukioloaikojen ulkopuolella.

1. Napauta vaihtovalintaa ja kirjoita sitten viestisi teksti.

2. Jos haluat palata Tavoitettavuus chatiin -asetuksiin, napauta Takaisin-nuolta.

Tallennettujen vastauksien luominen

Shopify Pingin iOS-versiossa voit luoda tallennettuja viestivastauksia, joita usein lähetät asiakkaille. Jos esimerkiksi asiakkaat usein kysyvät, hyväksyykö kauppasi palautuksia tai vaihtoja, voit luoda tallennetun vastauksen, joka sisältää linkin kaupan palautus- ja vaihtokäytäntöön. Kun luot tallennetun vastauksen, anna sille nimi, jota käytetään tallennetun vastauksen pikavalintana, kun lähetät viestin asiakkaalle.

Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä Shopify ping for Android-paneelissa.

Toimintovaiheet:

1. Napauta asetuskuvaketta Shopify Pingin iOS-versiossa.
  2. Napauta Tallennetut vastaukset -valintaa.
  3. Napauta Luo uusi tallennettu vastaus.
  4. Kirjoita tallennetun vastauksen nimi Pikavalinta-kohdassa. Tämä on pikavalinta, jonka syötät, kun haluat käyttää tallennettua vastausta keskustelussa asiakkaan kanssa. Pikavalinnassa voi olla vain yksi sana.
  5. Kirjoita tallennettu viestivastaus Viesti-kohtaan. Tämä on viesti, jonka asiakkaat näkevät, kun käytät tallennettua vastausta.
  6. Napauta Tallenna.

Kun haluat käyttää tallennettua vastausta, kirjoita pikavalinta viestikenttään keskustelun aikana ja napauta sen jälkeen vastausta, joka tulee näkyviin. Voit tarvittaessa muokata viestiä. Napauta sen jälkeen Lähetä.

Tallennetun vastauksen muokkaaminen tai poistaminen

1. Napauta asetuskuvaketta Shopify Pingin iOS-versiossa.
  2. Napauta Tallennetut vastaukset -valintaa.
  3. Napauta Hallinnoi tallennettuja vastauksia.
  4. Vastauksen muokkaaminen tai poistaminen: - Jos haluat muokata vastausta, napauta sitä ja tee tarvittavat muutokset. Napauta sen jälkeen Tallenna.
    • Jos haluat poistaa vastauksen, pyyhkäise vastauksen kohdalla vasemmalle ja napauta sitten Poista.