Shopify Chatin usein kysyttyä ‑osion määrittäminen

Shopify Chatin usein kysyttyä ‑osion avulla voit luoda automaattisia vastauksia Shopify Chatissa usein kysyttyihin kysymyksiin. Kun asiakas klikkaa verkkokaupassasi olevaa chattipainiketta, hänelle näytetään kysymysluettelo. Valittuaan haluamansa usein kysytyn kysymyksen asiakas näkee siihen liittyvän vastauksen.

Voit tarkastella asiakkaan istuntoa shopifyping.com-dashboardissasi nähdäksesi, mitä usein kysyttyä kysymystä asiakas klikkasi ja mikä vastaus hänelle näytettiin. Nämä vuorovaikutukset eivät näy uusina keskusteluina, eikä niistä lähetä push-ilmoitusta puhelimeesi tai tietokoneellesi. Jos asiakas esittää kysymyksen, joka ei ole Chatin usein kysyttyjen kysymysten joukossa, saat ilmoituksen uudesta tiedustelusta shopifyping.com-dashboardiisi.

Chatin usein kysyttyä ‑osio

Kun asiakas klikkaa chattipainiketta, keskustelu avautuu selaimeen. Shopify Chat näyttää tervetuloviestisi ja luettelon yleisistä aiheista, joista asiakas voi valita sopivan. Yleiset aiheet ovat sinun luomiasi, lukuun ottamatta tilauksen tilaa, joka sisältyy luetteloon oletusarvoisesti.

Voit luoda niin monta usein kysyttyä kysymystä kuin haluat, mutta vain neljä usein kysyttyä kysymystä (tilauksen tilan lisäksi) voi olla samanaikaisesti aktiivisia. Muut usein kysytyt kysymykset tallennetaan Shopify Chatin usein kysyttyä ‑osion ei-aktiivisten kysymysten luetteloon, ja ne voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä milloin tahansa.

Chatin usein kysyttyä ‑osion mukauttaminen

Voit luoda niin monta usein kysyttyä kysymystä kuin haluat, mutta vain neljä niistä voi olla samanaikaisesti aktiivisia. "Voinko saada päivityksen tilaukseni tilasta?" näkyy aina yhtenä vaihtoehtona asiakkaalle, eikä sitä lasketa neljän aktiivisena olevan usein kysytyn kysymyksen joukkoon.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Shopify Chat > Usein kysyttyä.

2. Klikkaa Lisää usein kysytty kysymys.

3. Kirjoita Asiakkaan tiedustelu ‑kenttään kysymys, jonka haluat sisällyttää usein kysyttyä ‑osioon mukaan. Kentän enimmäismerkkimäärä on 60 merkkiä.

4. Kirjoita kysymykseesi automaattinen vastaus. Tämä on vastaus, joka asiakas näkee kysymystä klikattuaan.

5. Aseta usein kysyttyjen kysymysten tilaksi Aktiivinen tai Ei-aktiivinen. Jos sinulla on jo neljä aktiivista usein kysyttyä kysymystä, et voi asettaa uusia usein kysyttyjä kysymyksiä aktiivisiksi. Usein kysytty kysymys tallennetaan ei-aktiivisten kysymysten luetteloon.

6. Napauta Tallenna.

Chatin usein kysyttyjen kysymysten näyttöjärjestyksen muuttaminen

Voit muuttaa aktiivisten usein kysyttyjen kysymysten näyttöjärjestystä.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Shopify Chat > Usein kysyttyä.

2. Vieritä alas aktiivisten usein kysyttyjen kysymysten luetteloon.

3. Klikkaa ⋮⋮ ja vedä usein kysytyt kysymykset haluamaasi järjestykseen järjestääksesi näyttöluettelon uudelleen.

Aktiivisten usein kysyttyjen kysymysten päivitetty luettelo näkyy automaattisesti verkkokaupassasi.

Chatin usein kysyttyjen kysymysten käyttöön ottaminen tai poistaminen käytöstä

Voit määrittää enintään neljä aktiivista usein kysyttyä kysymystä. Muut usein kysytyt kysymykset näkyvät kauppasi ylläpitäjässä ei-aktiivisina. Jos sinulla on neljä aktiivista usein kysyttyä kysymystä, sinun on muutettava vähintään yhden usein kysytyn kysymyksen tila aktiivisesta ei-aktiiviseksi, ennen kuin voit määrittää uuden usein kysytyn kysymyksen aktiiviseksi.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Shopify Chat > Usein kysyttyä.

2. Vieritä alas aktiivisten usein kysyttyjen kysymysten luetteloon.

3. Klikkaa Muokkaa sen usein kysytyn kysymyksen päältä, jonka haluat asettaa ei-aktiiviseksi.

4. Aseta usein kysyttyä ‑ikkunassa haluamasi usein kysytty kysymys ei-aktiiviseksi.

5. Napauta Tallenna.

Nyt kun usein kysyttyjen kysymysten joukossa on paikka vapaana uudelle kysymykselle, voit asettaa yhden ei-aktiivisista usein kysytyistä kysymyksistäsi aktiiviseksi.

1. Klikkaa Muokkaa sen usein kysytyn kysymyksen päältä, jonka haluat asettaa aktiiviseksi.

2. Aseta Usein kysyttyä ‑ikkunassa usein kysytty kysymys aktiiviseksi.

3. Napauta Tallenna.