Asiakkaiden sähköpostiosoitteiden kerääminen

Voit käyttää sähköpostimarkkinointia liiketoimintasi kasvattamiseen ja asiakassuhteiden luomiseen. Uutiskirjeiden lähettäminen postituslistalle rekisteröityneille asiakkaille on mainio tapa kertoa heille uusista tuotteista ja tulevista alennusmyynneistä.

Lisätietoja liiketoimintasi kasvattamista sähköpostimarkkinoinnin avulla saat Shopify-blogista.

Kerää asiakkaiden sähköpostiosoitteet

Varmista oikeudellisista ja tietosuojaan liittyvistä syistä, että lähetät mainosviestejä vain asiakkaille, jotka ovat suostuneet vastaanottamaan markkinointia verkkokaupastasi. Asiakkaat voivat hyväksyä markkinoinnin lisäämällä sähköpostiosoitteensa verkkokaupassasi olevalle uutiskirjelistalle tai valitsemalla valintaruudun kassalle maksun yhteydessä. Voit lähettää asiakkaille vahvistusviestin postituslistalle liittymisestä muuttamalla maksuasetuksiasi.

John's Apparel -nimisen kaupan kassasivu. Kassalomakkeessa on valintaruutu, jonka nimi on

Kun asiakas hyväksyy markkinoinnin verkkokaupastasi, hänen sähköpostiosoitteensa näkyy Shopify adminin Asiakkaat-sivulla. Napauttamalla Sähköpostitilaajat näet vain ne asiakkaat, jotka ovat suostuneet vastaanottamaan mainossähköpostia.

Asiakkaat-sivu adminissa. Eri asiakassuodattimet näkyvät välilehdillä, ja Sähköpostitilaajat-välilehti on korostettuna.

Kerää asiakkaiden sähköpostiosoitteet kassalta

Voit kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteet kassalta.

Vaiheet:

1. Valitse Sähköpostimarkkinointi-osiosta Näytä rekisteröitymisvaihtoehto kassalla maksun yhteydessä. Tämä lisää rekisteröitymisvalintaruudun kassalle.

2. Valinnainen: Valitse Aseta rekisteröitymisvaihtoehto ennalta valituksi. Tämä valitsee sähköpostimarkkinoinnin rekisteröitymisvalintaruudun kassalla valmiiksi niiden asiakkaiden osalta, joilla ei ole tiliä. Se valitsee ruudun valmiiksi myös niille asiakkaille, joilla on tili ja jotka sisältyvät Sähköpostitilaajat-asiakasluetteloon. Ruutua ei valita valmiiksi kassalla asiakkaille, joilla on tili ja jotka ovat kieltäytyneet sähköpostimarkkinoinnista eivätkä sisälly Sähköpostitilaajat-asiakasluetteloon.

Jos kauppasi sijaitsee Saksassa, näet lisätietoja asiakkaan sähköpostilistalle liittymisen tilasta.

1. Napauta Tallenna.

Kerää asiakkaiden sähköpostit Saksassa

Jos kauppasi sijaitsee Saksassa, kassan asetuksissa sähköpostimarkkinointi-osiossa on ylimääräinen Pyydä vahvistus sähköpostilla -valintaruutu. Kun annat asiakkaiden valita, haluavatko he vastaanottaa markkinointiviestejä, voit luoda sitoutuneemman tilaajaluettelon, kun luetteloon ei lisätä virheellisiä sähköpostiosoitteita tai henkilöitä, jotka eivät ole kiinnostuneita liittymään sähköpostilistalle.

Kerää asiakkaiden sähköpostiosoitteita sivustoltasi

Voit kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita sivustoltasi lisäämällä verkkokauppaan uutiskirjeen tilausosion. Uutiskirjeen tilaustoiminnon avulla voit kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita ja tallentaa ne Sähköpostitilaajat-välilehdelle Shopify adminin Asiakkaat-sivulla.

Lisätietoja uutiskirjeosion lisäämisestä verkkokauppaan saat teemasi dokumentaatiosta.