Facebookin dynaamisten retargeting-mainosten luominen Shopifyssa

Kun olet määrittänyt Shopifyn Facebook-kanavan ja yhdistänyt sen Facebook Business Manageriin, voit luoda markkinointitoimenpiteen Shopifyssa Facebookin dynaamisia uudelleenkohdentamismainoksia varten. Mainokset auttavat asiakkaitasi löytämään lisää tuotteita verkkokaupastasi.

Jotta voit luoda Facebookin dynaamisia uudelleenkohdentamismainoksia, sinun on myytävä tuotteita Shopify-verkkokaupassa, eikä kauppasi voi olla salasanasuojattu. Lisätietoja verkkokaupan salasanan poistamisesta.

Miten dynaamiset retargeting-mainokset toimivat

Facebookin dynaamiset uudelleenkohdentamismainokset mainostavat osuvia tuotteita asiakkaille, jotka ovat käyneet verkkokaupassasi. Facebook seuraa Facebook-pikselin avulla kävijöiden käyttäytymistä verkkokaupassasi ja rakentaa sitten kävijöistä kohderyhmän, joka on ollut aktiivinen kaupassasi viimeisen 30 päivän aikana. Jokainen kaupassasi vieraillut käyttäjä näkee dynaamisen uudelleenkohdentamismainoksen henkilökohtaisena Facebook-karusellimainoksena, joka sisältää ne tuotteet, joita hän katsoi tai lisäsi ostoskoriin.

Kun määrität Shopifyn Facebook-kanavan, tuotteesi asetetaan automaattisesti sovelluksen saataville. Facebook-kanavan saatavilla olevat tuotteet synkronoidaan Facebookissa olevaan tuoteluetteloon, jota käytetään dynaamisten uudelleenkohdentamismainosten luomiseen. Lue lisää tuotteiden määrittämisestä myyntikanavien ja sovellusten saataville.

Saatat nähdä Facebook-kanavassa luettelon tuotteiden julkaisuvirheistä. Voit ratkaista nämä virheet virheellisen tuotteen tuotetietosivulla.

Lisätietoja dynaamisten uudelleenkohdentamismainosten luomisesta löytyy Facebookin mainosten ohje- ja tukikeskuksesta.

Facebookin dynaamisen uudelleenkohdentamismainoksen luominen Shopifyssa

Kun luot markkinointitoimenpiteen Facebookin dynaamista uudelleenkohdentamismainosta varten, voit käyttää mainosmallia mainoksen määrittämiseen. Voit esikatsella mainosta ennen kuin julkaiset sen. Esikatselussa käytetään satunnaisia tuotteita kaupastasi, jotta saat käsityksen siitä, miltä mainos tulee näyttämään.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyssa kohtaan Markkinointi.
    1. Klikkaa Luo toimenpide. 3. Klikkaa Facebookin dynaaminen uudelleenkohdentamismainos. 4. Kirjoita toimenpiteen nimi ja mainosteksti. 6. Määritä budjetti. 7. Määritä aloituspäivämäärä ja -aika. Voit myös määrittää lopetuspäivämäärän ja -ajan. 8. Klikkaa Julkaise toimenpide.

Facebookin dynaamisen uudelleenkohdentamismainoksen keskeyttäminen Shopifyn kautta

Mainoksen keskeyttäminen pysäyttää sen käytön ja mainoskulut.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyssa kohtaan Markkinointi.

2. Klikkaa kampanjan nimeä.

3. Klikkaa Facebookin dynaamisen uudelleenkohdentamismainoksen kampanjatoimenpidettä.

4. Valitse Keskeytä toiminta.

Facebookin dynaamisen uudelleenkohdentamismainoksen markkinointitoimenpideraportin tarkasteleminen Shopifyssa

1. Siirry Shopifyssa kohtaan Markkinointi.

2. Klikkaa kampanjan nimeä.

3. Vie kohdistin kampanjatoimenpiteen päälle ja klikkaa sitten Näytä raportti. Lisätietoja markkinointitoimenpideraporteista.