Facebookin dynaamisten retargeting-mainosten luominen Shopifyssa

Kun olet määrittänyt Facebook Marketing ‑sovelluksen Shopifyn Facebook-kanavassa ja synkronoinut tuotteesi Facebookiin, voit luoda markkinointitoimenpiteen Shopifyssa Facebookin dynaamisia retargeting-mainoksia varten. Mainosten avulla asiakkaasi voivat löytää useampia verkkokauppasi tuotteita.

Jotta voit luoda Facebookin dynaamisia retargeting-mainoksia, sinun on myytävä tuotteita Shopify-verkkokaupassa, eikä kauppasi voi olla salasanasuojattu. Lisätietoja verkkokaupan salasanan poistamisesta.

Miten dynaamiset retargeting-mainokset toimivat

Facebookin dynaamiset retargeting-mainokset esittelevät osuvia tuotteita verkkokaupassasi käyneille asiakkaille. Facebook seuraa Facebook-pikseliin avulla kävijöiden käyttäytymistä verkkokaupassasi ja rakentaa heistä kohderyhmän, joka on ollut aktiivinen kaupassasi viimeisen 30 päivän aikana. Jokainen kaupassasi vieraillut käyttäjä näkee dynaamisen retargeting-mainoksen henkilökohtaisena Facebook-karusellimainoksena, joka sisältää hänen katsomansa tai ostoskoriin lisäämänsä tuotteet.

Kun määrität Shopifyn Facebook-kanavan, tuotteesi asetetaan automaattisesti sovelluksen saataville. Facebook-kanavan saatavilla olevat tuotteet synkronoidaan Facebookissa olevaan tuoteluetteloon, jota käytetään dynaamisten uudelleenkohdentamismainosten luomiseen. Lue lisää tuotteiden määrittämisestä myyntikanavien ja sovellusten saataville.

Saatat nähdä Facebook-kanavassa luettelon tuotteiden julkaisuvirheistä. Voit ratkaista nämä virheet virheellisen tuotteen tuotetietosivulla.

Lisätietoja dynaamisten retargeting-mainosten luomisesta löytyy Facebookin mainosten ohje- ja tukikeskuksesta.

Facebookin dynaamisen retargeting-mainoksen luominen Shopifyssa

Kun luot markkinointitoimenpiteen Facebookin dynaamista uudelleenkohdentamismainosta varten, voit käyttää mainosmallia mainoksen määrittämiseen. Voit esikatsella mainosta ennen kuin julkaiset sen. Esikatselussa käytetään satunnaisia tuotteita kaupastasi, jotta saat käsityksen siitä, miltä mainos tulee näyttämään.

Toimi näin:

1. Siirry Shopifyssa kohtaan Markkinointi.
    1. Klikkaa Luo toimenpide. 3. Klikkaa Facebookin dynaaminen retargeting-mainos. 4. Kirjoita toimenpiteen nimi ja mainosteksti. 6. Määritä budjetti. 7. Määritä aloituspäivämäärä ja -aika. Voit myös määrittää lopetuspäivämäärän ja -ajan. 8. Klikkaa Julkaise toimenpide.

Facebookin dynaamisen retargeting-mainoksen keskeyttäminen Shopifyn kautta

Mainoksen keskeyttäminen pysäyttää sen käytön ja mainoskulut.

Toimi näin:

1. Siirry Shopifyssa kohtaan Markkinointi.

2. Klikkaa kampanjan nimeä.

3. Klikkaa Facebookin dynaamisen retargeting-mainoksen kampanjatoimenpidettä.

4. Valitse Keskeytä toiminta.

Facebookin dynaamisen retargeting-mainoksen markkinointitoimenpideraportin tarkasteleminen Shopifyssa

1. Siirry Shopifyssa kohtaan Markkinointi.

2. Klikkaa kampanjan nimeä.

3. Vie kohdistin kampanjatoimenpiteen päälle ja klikkaa sitten Näytä raportti. Lisätietoja markkinointitoimenpideraporteista.