Määritä Osta Googlen kautta ‑palvelu

Buy on Google -palvelun avulla asiakkaat voivat ostaa tuotteitasi suoraan Googlen kautta samalla, kun he käyttävät Google Search -, Google Shopping - ja Google Assistant -palvelua. Kun olet määrittänyt Buy on Google -palvelun, asiakkaasi voivat ostaa tuotteitasi suoraan Googlen kautta. Kun osto tehdään Buy on Googlen kautta, maksu käsitellään Shopify Paymentsin kautta, ja tilaus näkyy 30 minuutin sisällä Shopify-ylläpitäjäsi Tilaukset-osiossa. Ennen kuin käytät Buy on Google -palvelua, sinun on määritettävä Google-kanava Shopify-ylläpitäjässäsi ja otettava Shopify Payments käyttöön Maksut-asetuksissasi.

Kaupan vaatimukset

Jotta voisit käyttää Buy on Google-kanavaa, sinun on varmistettava, että verkkokauppasi täyttää Google Merchant Centerin vaatimukset:

• Sinun on käytettävä Shopify Payments -palvelua.
  • Sinun on täytettävä Google-kanavan kelpoisuusvaatimukset.
  • Kauppasi on jaeltava tilauksia Yhdysvaltain mannerosissa (tämä ei koske Alaskaa, Havaijia eikä alueita, joilla ei ole osavaltiostatusta, kuten Puerto Ricoa ja Guamia).
  • Kaupallasi on aina oltava vähintään yksi tuote saatavilla Google-myyntikanavassa. Lisätietoja on kohdassa Tuotteiden julkaiseminen Google-kanavassa.
  • Sinun täytyy määrittää toimitusnopeudet kaikille tuotteillesi ja toimitusalueillesi. Jos käytät kolmannen osapuolen sovellusta toimitusten hallinnoimiseen, toimitusajaksi asetetaan automaattisesti 14–21 arkipäivää.
  • Verot, mukaan lukien, eivät saa olla aktivoituja kaupassasi.
  • Automaattiset alennukset eivät saa olla aktivoituja tuotteille, joita haluat myydä Buy on Googlen kautta.
  • Alennuskoodeja ei voi käyttää tuotteille, joita haluat myydä Buy on Googlen kautta.

Lisää Buy on Google Google-kanavaan

Ennen kuin voit käyttää Buy on Google -sovellusta, sinun on varmistettava, että olet määrittänyt Google-kanavan Shopify-ylläpitäjässä. Jotta voisit käyttää Buy on Google -sovellusta, kaupassasi on oltava käytössä Shopify Payments.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Myyntikanavat > Google.

2. Klikkaa Buy on Googlesta -osiossa Aloita.

3. Tutustu Googlen käytännöt ennen aloitusta -osioon, perehdy Googlen käytäntöihin ja klikkaa Ymmärrän.

4. Varmista, että Aktivoi Shopify Payments -osiossa, Shopify Payments on aktivoitu:

- Jos et ole vielä aktivoinut Shopify Payments -palvelua, klikkaa Aktivoi Shopify Paymentsja viimeistele sitten Shopify Payments -asetukset.

1. Valitse Yhdistä Google Merchant Center -tili -osiossa se Google Merchant Center -tili, jonka haluat yhdistää, ja klikkaa sitten Yhdistä.

2. Määritä Määritä tuotesyötteen asetukset -osiossa Kohdemarkkinat, Toimitusasetukset ja Palautusikkuna:

1. Voit valita kohdemarkkinasi klikkaamalla Kohdemarkkinat-osiossa Valitse.
    2. Valitse Valitse kohdemarkkina -ikkunasta kohdemaaksi ja -kieleksi Yhdysvallat.
    3. Napauta Tallenna.
    4. Voit määrittää toimitusasetukset klikkaamalla Toimitusasetukset-osiossa Valitse.
    5. Valitse Määritä toimitusasetukset -valintaikkunassa joko Määritä toimitusasetukset manuaalisesti tai Tuo toimitusasetukset automaattisesti.
    6. Napauta Tallenna.
    7. Valinnainen: Jos valitset Määritä toimitusasetukset manuaalisesti, sinun täytyy syöttää käsittelyaikasi Google Kauppiaskeskukseen. Varmista, että maksaminen Googlessa (Osta Googlen kautta) on valittuna. Saat lisätietoja toimitusasetusten määrittämisestä Google Kauppiaskeskuksessa tutustumalla Google Kauppiaskeskuksen ohjeeseen.
    8. Voit määrittää palautusikkunan klikkaamalla Palautusikkuna-osiossa Valitse.
    9. Syötä Aseta palautusaika -ikkunassa, kuinka monta päivää asiakkaalla on aikaa suorittaa palautus, tai valitse Elinikäinen takuu.
    10. Napauta Tallenna.
  1. Kirjoita Anna asiakaspalvelun sähköpostiosoite -osioon asiakaspalvelun sähköpostiosoite ja klikkaa sitten Tallenna. Kun olet antanut asiakaspalvelun sähköpostiosoitteen, Google käyttää asiakaspalvelun sähköpostiosoitetta vahvistussähköpostin lähettämiseen. Sinun täytyy klikata sähköpostiviestissä olevaa vahvistuslinkkiä ja vahvistaa sähköpostiosoitteesi.

2. Tarkista Käyttöehdot-osiossa Googlen Buy on Googlen käyttöehdot ja klikkaa kohtaa, jossa ilmoitat lukeneesi ja hyväksyneesi ehdot.

Kun tilisi on aktiivinen, Google arvioi tilisi ja tuotteesi, ennen kuin se hyväksyy sinut Osta Googlen kautta -palvelun käyttäjäksi. Hyväksyntäprosessin aikana tilisi tilan vaihtuminen Odottava-tilasta Aktiivinen-tilaan voi kestää 24–72 tuntia.

Keskeytä tai poista Buy on Google -palvelu

Voit keskeyttää Osta Googlen kautta -ominaisuuden tai poistaa sen Google-kanavastasi. Jos keskeytät Osta Googlen kautta -ominaisuuden käytön Google-kanavassasi, asetuksesi tallennetaan. Jos peruutat Osta Googlen kautta -rekisteröitymisesi, asetuksesi poistetaan.

Toimi näin:

1. Klikkaa Google-myyntikanavassa Yhteenveto.

2. Klikkaa Maksaminen Googlessa -osiossa Poista käytöstä.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?