Ilmoita tuotteitasi ilmaiseksi Googlessa.

Oikeutettujen kauppojen Google & YouTube -kanavan avulla Google Merchant Centeriin synkronoimat tuotteet voivat näkyä Googlessa ilmaiseksi. Täydellinen luettelo siitä, missä ilmaiset listaukset voivat näkyä Googlessa, on Google Merchant Centerin ohjeen kohdassa Missä Google näyttää ilmaiset listaukset.

Jos käytät jo Google & YouTube -kanavaa tuotteiden synkronoimiseen Google Merchant Centeriin, voit varmistaa, että tuotesyötteesi on valittuna Ilmaiset tuoteluettelot -ohjelmaa varten. Jos valitset Ilmaiset tuoteluettelot -ohjelman, tuotteesi voivat näkyä Googlen maksuttomissa tuotelistauksissa. Voit valita CSS-dashboardista minkä tahansa vertailuostospalvelun, joka on saatavilla Google Merchant Centerissä.

Lisätietoja ilmaisista listauksia ja siitä, mitä maita ja alueita tuetaan, on Google Merchant Centerin ohjeen kohdassa Ilmoita tuotteitasi ilmaiseksi Googlessa.

Tällä sivulla

Ostoskokemuspistekortti

Ostoskokemuspistekorttiohjelma palkitsee yrityksiä, jotka tarjoavat erinomaisia asiakaskokemuksia. Jos täytät tietyt asiakaskokemuskriteerit, saatat saada seuraavat:

• Top Quality Store -tunnuksen, joka näkyy listauksissasi ja voi lisätä asiakkaiden luottamusta kaupastasi ostamiseen
  • Näkyvä sijoittelu Shopping-välilehdessä

Lue lisää ostoskokemuspistekortista ja ostoskokemuspistekorttiohjelmasta Google Merchant Centerin ohjeesta.