Määritä Googlen Älykäs Shopping -kampanjan budjetti

Joka kerta, kun joku vierailee sivulla, jossa Google-mainos voidaan näyttää, Googlen algoritmit määrittävät, mikä mainos näytetään. Yksi mainostesi näkyvyyttä määrittävä tekijä on Googlen Älykäs Shopping -kampanjabudjettisi.

Jos budjettisi on pienempi kuin muiden samanlaisten kampanjoiden budjetti kohdemarkkinoillasi, mainostasi näytetään vähemmän silloin, kun se kilpailee samanlaisten mainosten kanssa, koska kilpailukykyisen tarjouksen tekemiseen tarkoitettua budjettia on vähemmän. Google-mainosten päiväbudjetti on hyvä pitää keskimääräisenä tai keskimääräistä suurempana aina kun mahdollista.

Googlen Älykäs Shopping -kampanjat toimivat hyvin, jos kaupassasi jo vieraillaan ja siihen kohdistuu verkkoliikennettä. Jos olet uusi kauppias, konversioiden luomisjakso voi kestää vähän pidempään.

Googlen Älykäs Shopping -kampanjat auttavat sinua saamaan kampanjoillesi kaikkein arvokkaimpia konversioita (osakori). Googlen Älykäs Shopping -kampanjat käyttävät klikkauspohjaista hinnoittelua, joten maksat vain, kun asiakkaat klikkaavat mainostasi.

Suositellut päiväbudjetit kohdemaan mukaan
Markkinoiden tila Esimerkkimaat Suositeltu vähimmäisbudjetti
Kehittyvät markkinat Intia, Brasilia, Meksiko, Etelä-Afrikka ja muut kehittyvät markkinat 5–7 USD
Kypsät markkinat Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska, Saksa, Australia, Uusi-Seelanti ja muut kypsät markkinoita 10–15 USD
Yhdysvallat Yhdysvallat Yli 15 USD

Budjettisi vaikutus mainostesi tehokkuuteen

Miksi kilpailukykyisen aloitusbudjetin määrittäminen on tärkeää?

Tarkoituksenmukaisen aloitusbudjetin avulla voit tehdä kilpailukykyisiä tarjouksia, joiden ansiosta on todennäköisempää, että mainoksesi tulevat nähdyiksi ja että tavoitat niillä laajemman yleisön. Mitä suurempi budjettisi on, sitä useammin mainoksesi voidaan näyttää silloin, kun sitä verrataan samankaltaisiin mainoksiin.

Jos budjettisi ei ole kilpailukykyinen kohdemarkkinoita ajatellen, sivustollesi suuntautuva liikenne ja sen konversioaste eivät välttämättä saavuta täyttä potentiaaliaan.

Miten tarjousten tekeminen toimii?

Googlen automatisoitu tarjoustentekeminen auttaa sinua tekemään kampanjaasi koskevia tarjouksia. Google käyttää huutokaupan aikana kampanjastasi saatavilla olevia tietoja (kuten budjettisi, Googlen tiedot ja vähittäiskauppiaiden tiedot) ja löytää automaattisesti ihanteellisen tarjouksen mainoksellesi aina, kun sillä on mahdollisuus tulla näytetyksi. Google tekee tällaisia tarjouksia, jotka auttavat sinua saamaan kampanjallesi mahdollisimman arvokkaita konversioita.

Googlen algoritmeissa käytetään mainosten tehokkuustietoja (klikkaukset ja konversiot), jotka määrittävät, milloin mainoksesi näytetään tulevaisuudessa ja niiden oikean näyttöpaikan. Suuren tehokkuustietojen määrän saaminen ajoissa auttaa kohdentamaan mainoksesi paremmin potentiaalisille asiakkaille, mikä johtaa siihen, että mainoksillasi on parempi vaikutus.

Lisätietoja tarjoamisesta on Google Ads -ohjeessa.

Miten hinnoittelu toimii?

Googlen Älykäs Shopping -kampanjat käyttävät klikkauspohjaista hinnoittelua, joten maksat vain, kun asiakkaat klikkaavat mainostasi.

Jos budjettini on liian alhainen, miten tämä vaikuttaa sivustolleni suuntautuvaan liikenteeseen?

Jos budjettisi ei ole riittävän suuri, sivustollesi suuntautuva liikenne ja potentiaalinen konversioaste voivat pienentyä. Muut tekijät, kuten tuotekuvaukset, otsikot, kuvat ja sivut, voivat vaikuttaa liikenteeseen.

Lisätietoja siitä, miten voit parantaa mainostesi tehokkuutta, on kohdassa Älykäs Shopping -kampanjan vaikutusten maksimoiminen.

Miten kohdemarkkinasi vaikuttavat budjettiisi

Miksi vähimmäisbudjettiehdotus on kalliimpi kypsillä markkinoilla?

Kypsät markkinat ovat kalliimpia, koska tällaisilla markkinoilla mainostajia on enemmän. Tämä tarkoittaa, että huutokauppa on kilpailukykyisempi. Mitä kilpailukykyisempi huutokauppa on, sitä suurempi budjettisi on oltava.

Mitä maita Googlen Älykäs Shopping -kampanjoissa tuetaan?

Luettelo Googlen Älykäs Shopping -kampanjoissa tuetuista maista on Google Kauppiaskeskuksen ohjeessa.