Googlen paikallinen varasto

Jos sinulla on varastoa useissa eri paikoissa, voit markkinoida paikallisia tuotteitasi, kun asiakkaasi käyttävät Google-hakua. Tuotteiden paikallisen haun avulla Google voi näyttää asiakkaillesi, missä tuotteesi sijaitsevat, jotta he voivat ostaa tuotteita heille sopivasta sijainnista.

Kun olet määrittänyt paikallisia tuotteita, voit ilmoittaa tuotteitasi paikallisissa tuotemainoksissa ja maksuttomissa paikallisissa listauksissa.

Vaatimukset

Ennen kuin määrität paikallisia tuotteita Shopifyssa, sinun täytyy varmistaa, että kauppasi ja Google-yritysprofiilisi on määritetty Googlen vaatimusten mukaisesti, jotta tuotteitasi voidaan ilmoittaa paikallisissa mainoksissa tai maksuttomissa listauksissa.

Shopifyn vaatimukset

• Sinun täytyy käyttää Shopify-myyntipistettä.
  • Sinulla on oltava fyysinen kauppapaikka, jossa myyt.
  • Sinulla on oltava Shopify-myyntipisteen varasto. Voit lisätä tuotteiden määrän kaikissa kauppapaikoissa.
  • Sinulla on oltava vähintään 10 tuotetta.
  • Tuotteittesi on täytettävä Googlen vaatimukset ja niiden tilan on oltava hyväksytty Tuoteluettelot-osiossa kauppasi Google > Yhteenveto-sivulla.Google tarkistaa tuotteet 3–5 arkipäivän kuluessa.

Googlen vaatimukset

Paikallisen varaston määrittäminen

Sinun on otettava paikallinen varasto käyttöön Google Merchant Centerissä, ennen kuin voit käyttää paikallista varastoa Shopifyssa. Kun olet ottanut paikallisen varaston käyttöön, voit alkaa listata tuotteitasi paikallisiin tuotemainoksiin tai maksuttomiin listauksiin Googlea käyttäviä asiakkaitasi varten.

Vaihe 1: Ota paikallinen varasto käyttöön Google Merchant Centerissä

Ennen kuin voit ilmoittaa paikallisia tuotteita, sinun on otettava paikalliset tuotteet käyttöön Google Merchant Centerissä.

Ota paikallinen varasto käyttöön tutustumalla paikallisen varaston käytön aloittamisen ohjeisiin Google Merchant Centerin tuessa.

Vaihe 2: Ota paikallinen varasto käyttöön Shopifyssa

Kun olet ottanut paikallisen varaston käyttöön Google Merchant Centerissä, voit ottaa paikallisen varaston käyttöön Google-myyntikanavassa.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Google.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Asetukset.

5. Valitse Mainosta paikallista varastoa -kohdassa Synkronoi myyntipisteen varastotiedot, jotta myyntipisteesi varasto synkronoidaan Google Merchant Centeriin.

6. Klikkaa Tallenna muutokset.