Googlen paikallinen varasto

Jos sinulla on varastoa useissa eri paikoissa, voit markkinoida paikallisia tuotteitasi, kun asiakkaasi käyttävät Google-hakua. Tuotteiden paikallisen haun avulla Google voi näyttää asiakkaillesi, missä tuotteesi sijaitsevat, jotta he voivat ostaa tuotteita heille sopivasta sijainnista.

Kun olet määrittänyt paikallisia tuotteita, voit ilmoittaa tuotteitasi paikallisissa tuotemainoksissa ja maksuttomissa paikallisissa listauksissa.

Vaatimukset

Ennen kuin määrität paikallisia tuotteita Shopifyssa, sinun täytyy varmistaa, että kauppasi ja Google-yritysprofiilisi on määritetty Googlen vaatimusten mukaisesti, jotta tuotteitasi voidaan ilmoittaa paikallisissa mainoksissa tai maksuttomissa listauksissa.

Paikallisen varaston määrittäminen

Sinun on otettava paikallinen varasto käyttöön Google Merchant Centerissä, ennen kuin voit käyttää paikallista varastoa Shopifyssa. Kun olet ottanut paikallisen varaston käyttöön, voit alkaa listata tuotteitasi paikallisiin tuotemainoksiin tai maksuttomiin listauksiin Googlea käyttäviä asiakkaitasi varten.

Vaihe 1: Ota paikallinen varasto käyttöön Google Merchant Centerissä

Ennen kuin voit ilmoittaa paikallisia tuotteita, sinun on otettava paikalliset tuotteet käyttöön Google Merchant Centerissä.

Ota paikallinen varasto käyttöön tutustumalla paikallisen varaston käytön aloittamisen ohjeisiin Google Merchant Centerin tuessa.

Vaihe 2: Ota paikallinen varasto käyttöön Shopifyssa

Kun olet ottanut paikallisen varaston käyttöön Google Merchant Centerissä, voit ottaa paikallisen varaston käyttöön Google-myyntikanavassa.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Myyntikanavat > Google.

2. Klikkaa Asetukset.

3. Synkronoi myyntipisteesi varasto Google Merchant Centeriin valitsemalla Mainosta paikallista tuotetta.

4. Klikkaa Tallenna muutokset.