Googlen paikallinen varasto

Jos sinulla on varastoa useissa eri paikoissa, voit markkinoida paikallisia tuotteitasi, kun asiakkaasi käyttävät Google-hakua. Tuotteiden paikallisen haun avulla Google voi näyttää asiakkaillesi, missä tuotteesi sijaitsevat, jotta he voivat ostaa tuotteita heille sopivasta sijainnista.

Kun olet määrittänyt paikallisia tuotteita, voit ilmoittaa tuotteitasi paikallisissa tuotemainoksissa ja maksuttomissa paikallisissa listauksissa.

Vaatimukset

Ennen kuin määrität paikallisen varaston Shopifyssa, varmista, että kauppasi täyttää seuraavat vaatimukset.

Shopifyn vaatimukset

Googlen vaatimukset

Paikallisen varaston määrittäminen

Täydelliset määritysohjeet ovat Google Merchant Centerin ohjeen kohdassa Googlen paikallisen varaston määrittäminen Google & YouTube -sovelluksessa.