Siirry uuteen Google-myyntikanavaan

Google hallinnoi Google-myyntikanavaa 1. syyskuuta 2022 alkaen. Tämä tarkoittaa, että Google-myyntikanava siirtyy käyttämään uutta sovelluskokemusta. Siirron toteuttaminen ei edellytä toimenpiteitä. Tämä päivitys on automaattinen, ja kun kanavasi on päivitetty, sinulle ilmoitetaan asiasta Google-myyntikanavassa. Google-myyntikanava on käytössäsi keskeytyksettä tämän siirron aikana. Kun Google-myyntikanavasi on päivitetty, voit ottaa Googleen tai Shopifyhin yhteyttä tuen saamiseksi.

Sovelluskäyttöoikeuksiasi ja henkilötietojasi koskevat asetukset ovat samat kuin edellisessä sovelluskokemuksessa. Voit jatkossakin valita, miten tietoja kerätään ja jaetaan verkkokaupan ja Googlen välillä.

Google-myyntikanavan päivityksestä poisjättäytyminen

Jos et halua osallistua Google-myyntikanavan päivitykseen, sinun on poistettava Google-myyntikanavan asennus Shopify Administa.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset >Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Googlen vierestä valintaa Poista.

3. Vahvista Poista Google -ikkunassa, että haluat poistaa kanavan ja klikkaa sitten Poista Google.