YouTube Shopping

YouTube Shoppingin avulla asiakkaat voivat ostaa tuotteitasi heti, kun he löytävät ne. Voit valita, mitkä tuotteet näytetään asiakkaille silloin kun he katselevat yrityksesi videoita YouTubessa.

Voit hallinnoida YouTube Shopping ‑tilauksia, ‑palautuksia ja ‑maksuja Shopify Adminissa. Lisätietoja YouTube Shoppingista on YouTuben ohjeissa Aloita Shoppingin käyttäminen YouTubessa ‑kohdassa.

YouTube Shoppingin määrittäminen

Jos olet oikeutettu käyttämään YouTube Shoppingia, voit määrittää YouTube Shoppingin Google & YouTube -kanavassa. Kun olet määrittänyt YouTube Shoppingin, asiakkaat voivat ostaa tuotteitasi katsellessaan YouTube-videoitasi.

Vaatimukset

Jotta voit käyttää YouTube Shoppingia, sinun on varmistettava, että täytät seuraavat vaatimukset:

• YouTube-kanavan tilin sähköpostiosoitteella on oltava omistajan/hallinnoijan pääsyoikeudet YouTube-kanavaasi.
  • YouTube-kanavan tilin sähköpostiosoitteen on vastattava henkilöstötiliä, jolla on täydet käyttöoikeudet Shopify Adminissa.
  • YouTube-kanavallasi on oltava vähintään 1 000 tilaajaa.
  • YouTube-kanavasi on oltava hyväksytty kaupallistamiseen.
  • Sinun on sijaittava maassa, jossa YouTube-Partner-ohjelma on saatavilla.
  • Jos YouTube-kanavasi on musiikkikanava, sen on oltava merkitty viralliseksi artistikanavaksi.
  • YouTube-kanavallasi ei saa olla merkintää Tehty lapsille, eikä kanavallasi saa olla merkittävää määrää videoita, joilla on merkintä Tehty lapsille.
  • YouTube-kanavallasi ei saa olla huomattavaa määrää videoita, jotka rikkovat kaupallistamiskäytäntöjä.
  • YouTube-kanavassasi ei saa olla YouTuben vihapuhetta koskevien yhteisöohjeiden rikkomuksia.

YouTube Shoppingin lisääminen Google & YouTube -kanavaan

Ennen kuin voit käyttää YouTube Shopping ‑kanavaa, sinun on varmistettava, että Google & YouTube -kanava on määritetty Shopify Adminissa.

Jos haluat, että asiakkaillasi on mahdollisuus maksaa suoraan YouTubessa, Shopify Payments on oltava aktivoituna. Jos sinulla ei ole Shopify Payments ‑palvelua, asiakkaat suorittavat kassavaiheen verkkokaupassasi.

Jos olet oikeutettu käyttämään YouTube Shoppingia, voit määrittää YouTube Shoppingin Google & YouTube -kanavassa.

Varmista, että YouTube-kanavan tilisi sähköpostiosoite on sama kuin Google & YouTube -kanavassa käyttämäsi sähköpostiosoite. Jos et käytä samaa sähköpostiosoitetta, sinun on lisättävä Shopify-tililläsi käyttämäsi sähköpostiosoite YouTube-tilillesi YouTube-kanavan hallinnoijaksi. Tutustu YouTube-kanavan pääsyoikeuksien lisäämiseen ja poistamiseen YouTuben ohjeista.

Vaihe 1: Yhdistä Shopify-kauppa YouTubeen

1. Kirjaudu sisään YouTube Studioon.
  2. Klikkaa Kaupallistaminen > Shopping.
  3. Klikkaa Lisää tuotteita kaupasta ‑osiosta Yhdistä kauppa.
  4. Valitse Shopify ja klikkaa sitten Jatka.
  5. Uusi sivu avautuu. Klikkaa SIIRRY SHOPIFYHIN.

Vaihe 2: Määritä YouTube Shopping

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Google.
  3. Klikkaa Avaa myyntikanava.
  4. Kirjaudu Google-tilisi osiossa tilillesi tai vahvista, että oikea Google-tili on yhdistetty.
  5. Valitse tai varmista Google Merchant Center -tilisi -osiossa, että oikea Google Merchant Center -tili on yhdistetty.
  6. Klikkaa YouTube Shopping -osiossa Aloita.
  7. Vahvista, että kauppasi ja YouTube-kanavasi täyttävät kaikki YouTube Shoppingin käyttöä koskevat vaatimukset.
  8. Valitse pudotusvalikosta YouTube-kanavasi.
  9. Vahvista Tuotesyötteen asetukset.
  10. Tarkista ja hyväksy YouTube Shopping -palvelun ehdot.
  11. Klikkaa Viimeistele asennus.

Kun YouTube Shopping on määritetty, YouTube-kanavasi näkyy Google & YouTube -kanavan Yleiskatsaus- ja Asetukset-sivuilla.

Tuotteesi voidaan näyttää videoiden katselusivuilla ja live-striiminä. Lisätietoja YouTube Shoppingin määrittämisestä YouTube-kanavalle on YouTuben ohjeissa.