Näytä tuotteitasi Google Shopping ‑välilehdellä

Yhdysvalloissa myyntiä tekevien oikeutettujen kauppojen ollessa kyseessä tuotteet, jotka synkronoidaan Google Merchant Centeriin Shopifyn Google-kanavan avulla, voivat näkyä osuvissa Google Shopping -välilehden tuloksissa ilmaiseksi Surfaces across Google -ohjelman kautta.

Jos jo käytät Google-kanavaa tuotteiden synkronoimista varten Google Merchant Centeriin, voit varmistaa, että tuotesyötteesi on valittuna Surfaces across Google -ohjelmaa varten. Jos et ole aiemmin käyttänyt Google-kanavaa, sinun täytyy ottaa sovellus käyttöön tuotteidesi synkronoimista varten Google Merchant Centeriin.

Tietoja Google Shopping -välilehden tuoteluetteloista

Asiakkailla, jotka tutkivat Google Shopping -välilehteä, on korkea ostoaikomus, joten Google Shopping - tuoteluetteloiden tulokset saattavat tuottaa paremman konversion kuin tavalliset hakukonetulokset. Lisäksi Google Shopping -välilehden hakutuloksissa näkyy vain hyväksyttyjä tuotteita, joten mahdollisuus siihen, että uudet asiakkaat löytävät tuotteesi Google Shoppingia selatessaan on suurempi kuin tavallisten hakukoneluetteloiden tapauksessa.

Vaikka tuotteesi saattavat näkyä osuvissa Google Shopping -välilehden hakutuloksissa, koneoppiminen määrittää hakutulosten listausten menestymisen hakutuloksissa. Lue lisää tuotteiden esittelemisestä Surfaces across Google -ohjelmassa Google Merchant Centerin tuesta.

Voit parantaa tuoteluetteloiden menestymistä Google Shoppingissa optimoimalla tuotetietoja seuraavien ohjeiden mukaisesti:

• Varmista, että tuotteen ja kaupan tiedot ovat kuvailevia ja ajan tasalla.
  • Lisää tuotteisiisi laadukkaita kuvia.
  • Optimoi tuotteiden nimet ja kuvaukset sisällyttämällä niihin avainsanoja, joita asiakkaat käyttävät hauissa.
  • Lisää tärkeitä tuotetietoja, kuten koko tai sukupuoli, jotta asiakkaat löytävät tuotteesi todennäköisemmin.
  • Lisää tuotteisiisi tuotetyyppi jopa vähintään kolmella eri tasolla. Lue lisää tuotetyypeistä Google Merchant Centerin tuesta.

Jos et ole aiemmin tehnyt kauppaa verkossa, saattaa kestää hetken, ennen kuin tuotteesi näkyvät sopivissa hakutuloksissa. Lue lisää tuotteiden esittelemisen parhaista käytännöistä Surfaces across Google -ohjelmassa Google Merchant Centerin tuesta.

Varmista, että tuotesyötteesi on otettu käyttöön Surfaces across Google -ohjelmassa

Jotta synkronoidut tuotteet näkyvät Google Shopping -välilehdellä sopivissa hakutuloksissa, kauppasi täytyy tehdä myyntiä Yhdysvalloissa. Lisäksi tapa, miten loit Google Merchant Center -tilisi määrittää, otetaanko tuotesyötteesi automaattisesti käyttöön Surfaces across Google -ohjelmassa:

• Jos loit Merchant Center -tilisi käyttämällä Google-kanavaa ja kauppasi täyttää kelpoisuusvaatimukset, hyväksytyt tuotteet voivat alkaa automaattisesti näkyä Shopping-välilehdellä osuvissa hakutuloksissa.

• Jos loit Merchant Center -tilin Shopifyn ulkopuolella, sinun täytyy käyttää Google Merchant Centeriä vahvistaaksesi, voivatko tuotteesi näkyä Shopping-välilehdellä osuvissa hakutuloksissa.

Lue lisää tuotesyötteen tilan tarkastelemisesta Google Merchant Centerin tuesta. Jos sinun täytyy ottaa Surfaces across Google -ohjelma käyttöön, voit tehdä sen Google Merchant Centeristä.

Toimintovaiheet:

1. Valitse kaupan Google Kauppiaskeskus -tililtä Tuotteet.
  2. Jos haluat nähdä tuotesyötteiden asetukset, valitse Syötteet.
  3. Varmista Kohde-kohdassa, että Surfaces across Google on listattu. Jos tuotesyötteessäsi Surfaces across Google on luetteloitu kohteeksi, hyväksytyt tuotteet voivat näkyä Shopping-välilehden tulossivulla.
  4. Jos Surfaces across Google ei ole merkitty tuotesyötteesi kohteeksi, sinun täytyy ottaa se käyttöön:
    1. Klikkaa tuotetyypin nimeä. Shopifyn luomissa tuotesyötteissä on Content API -merkintä.
    2. klikkaa maat-kohdassa Yhdysvallat. Jos et myy tuotteita Yhdysvaltoihin, et ole oikeutettu valitsemaan sitä.
    3. Ota käyttöön valitsemalla Surfaces across Google.

Google Shopping -välilehden ilmaisista listauksista poistuminen

Voit poistaa Surfaces across Google -ohjelman käytöstä Google Kauppiaskeskuksesta. Lue lisää syötteen poistamisesta kohteesta Google Kauppiaskeskuksen tuesta.