Markkinointiautomaatiotyypit

Markkinointiautomaatiot lähetetään Shopify Email -sovellusta käyttäville asiakkaille, lukuun ottamatta mukautettuja markkinointiautomaatioita ja kolmannen osapuolen automaatioita.

Markkinointiautomaatioilla lähetetyt sähköpostit lasketaan Shopify Emaililla lähetettyihin sähköposteihin, ja ne lähetetään vain markkinoinnin tilanneille asiakkaille. Hylätyn kassavaiheen automaation sähköposteja ei lasketa Shopify Emaililla lähetettyihin sähköposteihin. Lue lisää Shopify Emailin hinnoittelusta.

Shopify Email-markkinoinnin automaatiot

Seuraavassa taulukossa on lisätietoja Shopify Email -sähköpostimarkkinoinnin automaatiotyypeistä:

Markkinoinnin automaatioiden tyypit ja niiden kuvaukset.
Automaatio Kuvaus
Hylätty ostoskori Lähettää sähköpostiviestin asiakkaille, jotka lisäävät tuotteita tuotekoriinsa, mutta eivät aloita maksuprosessia.
Hylätty kassavaihe

Lähettää sähköposti-sms:n asiakkaille, jotka aloittavat maksuprosessin mutta eivät suorita tilausta loppuun. Näitä sähköposteja ei lasketa Shopify Emaililla lähetettyihin sähköposteihin.

Markkinointiautomaatiot lähetetään oletuksena vain asiakkaille, jotka ovat tilanneet sähköpostimarkkinoinnin. Kun luot hylätyn ostoskorin automaation, voit kuitenkin muuttaa Vastaanottaja:-kentän arvoksi Kaikki asiakkaat Shopify Emailin editorissa.

Hylättyjen tuotteiden selaus Lähettää sähköpostiviestin asiakkaille, jotka katselevat vähintään yhtä tuotetta lisäämättä sitä ostoskoriin tai tekemättä yhtään ostosta ennen kaupasta poistumistaan.
Juhlista asiakkaan syntymäpäivää (varhainen pääsy)

Lähettää asiakkaille heidän syntymäpäivänään sähköpostiviestin, jossa on alennuskoodi.

Tässä automaatiossa käytetään Asiakas liittynyt -segmentin käynnistintä ja syntymäajan vakiometakenttää. Harkitse Forms-sovelluksen ja mukautettujen syötekenttien käyttöä voidaksesi kerätä syntymäpäiviä ja täyttää metakentän asiakkaillasi.

Räätälöity Suunnittele omat sähköpostiautomaatiosi valitsemiesi tapahtumien perusteella.
Asiakkaan saaminen takaisin Lähettää asiakkaille sähköposti-sms:n, kun heidän viimeisimmästä tilauksestaan on kulunut tietty aika.
Ensioston lisämyynti Lähettää asiakkaille sähköpostiviestin, kun he ovat tehneet ensimmäisen ostoksensa.
Oston jälkeinen kiitos Lähettää kiitossähköpostin asiakkaille, kun he ovat tehneet ensimmäisen ja toisen ostoksensa.
Ostoksen jälkeinen lisämyyntiviesti Lähettää ostoksen jälkeisen lisämyyntiviestin, kun asiakas ostaa jotain.
Tervetuloa-sähköpostisarja (brändin tarina ja alennus)

Lähettää bränditarinasi ja sosiaalisen median linkkisi kolmessa sähköpostiviestissä asiakkaille, kun he tekevät tilauksen verkkokaupassasi olevalla lomakkeella. Jos ostosta ei tehdä, lähetetään sähköpostiviesti, joka sisältää alennuksen.

Forms-sovelluksella voit määrittää verkkokauppaan lomakkeita, joilla asiakkaat voivat kirjautua sähköpostien tilaajiksi.

Tervetuloa-sähköpostisarja (muistutusviestissä alennus)

Lähettää asiakkaille alennuksen sähköpostilla, kun he tekevät tilauksen verkkokauppasi lomakkeella, ja tämän jälkeen kaksi brändiäsi edistävää sähköpostia. Jos ostosta ei tehdä, lähetetään muistutus alennuksesta.

Forms-sovelluksella voit määrittää verkkokauppaan lomakkeita, joilla asiakkaat voivat kirjautua sähköpostien tilaajiksi.

Tervetuloa uusi tilaaja

Lähettää asiakkaille sähköposti-sms:n, kun he tekevät tilauksen verkkokaupassasi olevalla lomakkeella.

Forms-sovelluksella voit määrittää verkkokauppaan lomakkeita, joilla asiakkaat voivat kirjautua sähköpostien tilaajiksi.

Toivota VIP-asiakkaat tervetulleiksi (varhainen pääsy)

Lähettää sähköposti-sms:n, joka toivottaa VIP-asiakkaat tervetulleiksi heidän liittyessään VIP-segmenttiin. Oletuksena asiakas liittyy segmenttiin, kun hän on tehnyt kolmannen tilauksensa ja käyttänyt yhteensä vähintään 1 000 USD tai kun hänelle on lisätty VIP-tunniste.

Tässä automaatiossa käytetään Asiakas liittynyt -segmentin käynnistintä.

Lisätietoja siitä, miten voit mukauttaa automaatiosähköpostejasi Shopify Email -sähköpostieditorin avulla.

Kolmannen osapuolen markkinoinnin automaatiot

Jos haluat luoda markkinointiautomaation mallista, joka integroituu kolmannen osapuolen sovellukseen, sinun on ensin asennettava kyseinen sovellus kauppaasi. Kolmannen osapuolen markkinointiautomaatiot lähetetään asiakkaille sen sovelluksen kautta, johon ne on integroitu.

Saat lisätietoja kolmannen osapuolen markkinointiautomaatioista tutustumalla seuraavaan taulukkoon:

Kolmannen osapuolen markkinoinnin automaatioiden tyypit ja niiden kuvaukset.
Automaatio Kuvaus
Jälleen varastossa -sähköposti Käyttää Seguno-sovellusta ja lähettää sähköpostin asiakkaille, jotka pyytävät palautus varastoon -ilmoituksen. Lue lisää Segunon palautus varastoon -automaatiosta ja hinnoittelutiedoista.
Tiettyjen tuotejulkaisujen selaimen push-ilmoitus Lähettää PushOwl-sovelluksella selaimen push-ilmoituksen kaikille PushOwl-tilaajillesi. Push-ilmoitus lähetetään, kun lisäämäsi uusi tuote sisältää push-ilmoituksen tuotetunnisteen. Lue lisää PushOwlin automaattisista push-ilmoituksista, jotka koskevat uusia tuotejulkaisuja.
Ostoksen jälkeinen lisämyyntisähköposti tai tekstiviesti Käyttää Shopify Email- ja AfterShip SMS -sovellusta ostoksen jälkeisen lisämyynnin sähköposti-sms:n tai SMS:n lähetykseen, kun asiakas on tehnyt tilauksen. Lue lisää ostoksen jälkeisen lisämyynnin sähköpostin tai SMS:n lähettämisestä AfterShip SMS -sovelluksesta sekä SMS-hinnoittelusta ja toistuvan tilauksen sopimuksista.