Asiakassähköpostien kerääminen

Voit käyttää sähköpostimarkkinointia liiketoimintasi kasvattamiseen ja asiakassuhteiden luomiseen. Uutiskirjeiden lähettäminen postituslistalle rekisteröityneille asiakkaille on mainio tapa kertoa heille uusista tuotteista ja tulevista alennusmyynneistä.

Lisätietoja liiketoimintasi kasvattamista sähköpostimarkkinoinnin avulla saat Shopify-blogista.

Kerää asiakkaiden sähköpostiosoitteet

Varmista oikeudellisista ja tietosuojaan liittyvistä syistä, että lähetät mainosviestejä vain sellaisille asiakkaille, jotka ovat suostuneet vastaanottamaan markkinointiviestejä verkkokaupastasi. Asiakkaat voivat tilata markkinointiviestejä lisäämällä sähköpostiosoitteensa verkkokaupassasi olevaan uutiskirjeen kirjautumislomakkeeseen tai valitsemalla asianomaisen valintaruudun kassamaksun yhteydessä. Tämän jälkeen voit lähettää heille vahvistusviestin muuttamalla maksuasetuksiasi.

John's Apparel -nimisen kaupan kassasivu. Kassalomakkeessa on valintaruutu, jonka nimi on

Kun asiakas hyväksyy markkinoinnin verkkokaupastasi, hänen sähköpostiosoitteensa näkyy Shopify adminin Asiakkaat-sivulla. Napauttamalla Sähköpostitilaajat näet vain ne asiakkaat, jotka ovat suostuneet vastaanottamaan mainossähköpostia.

Asiakassivu adminissa. Eri asiakassuodattimet näkyvät välilehdillä, ja Sähköpostitilaajat-välilehti on korostettuna.

Kerää asiakkaiden sähköpostiosoitteet kassalta

Voit kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteet kassalta.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Sähköpostimarkkinointi-osiosta Näytä rekisteröitymisvaihtoehto kassalla maksun yhteydessä. Tämä lisää rekisteröitymisvalintaruudun kassalle.

2. Valinnainen: valitse Aseta rekisteröitymisvaihtoehto ennalta valituksi. Tämä valitsee sähköpostimarkkinoinnin rekisteröitymisvalintaruudun kassalla valmiiksi niiden asiakkaiden osalta, joilla ei ole tiliä. Se valitsee ruudun valmiiksi myös niille asiakkaille, joilla on tili ja jotka sisältyvät Sähköpostitilaajat-asiakasluetteloon. Ruutua ei valita valmiiksi kassalla asiakkaille, joilla on tili ja jotka ovat kieltäytyneet sähköpostimarkkinoinnista eivätkä sisälly Sähköpostitilaajat-asiakasluetteloon.

3. klikkaa Tallenna.

Kerää asiakkaiden sähköpostiosoitteita sivustoltasi

Voit kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita sivustoltasi lisäämällä verkkokauppaan uutiskirjeen tilausosion. Uutiskirjeen tilaustoiminnon avulla voit kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita ja tallentaa ne Sähköpostitilaajat-välilehdelle Shopify adminin Asiakkaat-sivulla.

Lisätietoja uutiskirjeosion lisäämisestä verkkokauppaan saat teemasi dokumentaatiosta.