Julkaiseminen sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisen median julkaisut voivat olla hyvä tapa mainostaa verkkokauppaa ja olla yhteydessä asiakkaisiin. Voit luoda yrityksellesi sosiaalisen median tilejä, jotka auttavat rakentamaan brändiä, parantamaan hakukoneoptimointia ja lisäämään liikennettä kauppaasi.

Verkkokauppasi olevat tuotesivut ja blogipostaukset sisältävät painikkeita, joiden avulla sinä ja asiakkaasi voitte jakaa sisältöä sosiaalisessa mediassa.

Tuotesivun jakaminen sosiaalisessa mediassa

Voit jakaa tuotesivusi suoraan sosiaalisen median alustoilla Shopify administa. Voit myös kopioida tuotesivusi linkin ja jakaa sen muilla sosiaalisen median alustoilla tai missä tahansa muualla.

Voit jakaa tuotesivusi suoraan seuraavilla sosiaalisen median alustoilla:

• Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • LinkedIn
  • Pinterest

Ennen kuin jaat tuotesivusi sosiaalisessa mediassa, sinun onpoistettava salasanasuojaus kaupastasi. Jos et ole kirjautunut sosiaalisen median tilille ennen tuotesivun jakamista, sinua pyydetään kirjautumaan sisään.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Tuotteet.
  2. Klikkaa tuotetta, jonka haluat jakaa sosiaalisessa mediassa.
  3. Klikkaa Jaa ja klikkaa sitten sitä sosiaalisen median alustaa, jossa haluat jakaa tuotesivusi. Voit myös klikata Kopioi linkki ja liittää tuotesivusi linkin manuaalisesti mihin tahansa sosiaalisen median alustaan.

Blogipostausten jakaminen sosiaalisessa mediassa

Kun kirjoitat yrityksestäsi ja tuotteistasi blogissa, lisäät näkyvyyttäsi verkossa. Tämä auttaa hakukoneita löytämään sivustosi. Lisätietoja blogin lisäämisestä Shopify-verkkokauppaasi.

Jos sinulla on jo kohdeyleisö verkossa ja haluat aloittaa myynnin verkossa, käytä Osta-painike -myyntikanavaa ja lisää Shopify-tuotteesi muiden alustojen blogipostauksiin.

Jotta saat parhaan hyödyn sosiaalisesta mediasta, sinun on tehtävä muutakin kuin jakaa tuotteita. Luo ja jaa blogisisältöä, joka on asiakkaiden kannalta merkityksellistä. Näin voit rakentaa brändiuskollisuutta ja innostaa asiakkaita puhumaan yrityksestäsi.

Jakamispainikkeet näkyvät blogipostauksissa.

Linkittäminen sosiaalisen median profiileihin

Jos brändistrategiasi kattaa markkinoinnin sosiaalisessa mediassa, asiakkaita kannattaa innostaa vuorovaikutukseen yrityksesi kanssa sosiaalisessa mediassa. Joihinkin teemoihin sisältyvät sosiaalisen median painikkeet, joiden avulla voit ohjata asiakkaat sosiaalisen median profiileihisi. Hakemalla Theme Storesta sosiaalista mediaa näet teemat, joissa on tämä ominaisuus.

Muiden sosiaalisen median ominaisuuksien lisääminen

Jos haluat lisätä verkkokauppaasi muita sosiaalisen median ominaisuuksia, hae Shopify App Storesta sovellus, joka tekee tarvitsemasi, tai muokkaa teemasi koodia.