Julkaiseminen sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisen median julkaisut voivat olla hyvä tapa mainostaa verkkokauppaa ja olla yhteydessä asiakkaisiin. Voit luoda yrityksellesi sosiaalisen median tilejä, jotka auttavat rakentamaan brändiä, parantamaan hakukoneoptimointia ja lisäämään liikennettä kauppaasi.

Verkkokauppasi olevat tuotesivut ja blogijulkaisut sisältävät painikkeita, joiden avulla sinä ja asiakkaasi voitte jakaa sisältöä sosiaalisessa mediassa.

Blogijulkaisujen jakaminen sosiaalisessa mediassa

Kun kirjoitat yrityksestäsi ja tuotteistasi blogissa, lisäät näkyvyyttäsi verkossa. Tämä auttaa hakukoneita löytämään sivustosi. Lisätietoja blogin lisäämisestä Shopify-verkkokauppaasi.

Jos sinulla on jo kohdeyleisö verkossa ja haluat aloittaa myynnin verkossa, käytä Buy Button -myyntikanavaa ja lisää Shopify-tuotteesi muiden alustojen blogijulkaisuihin.

Jotta saat parhaan hyödyn sosiaalisesta mediasta, sinun on tehtävä muutakin kuin jakaa tuotteita. Luo ja jaa blogisisältöä, joka on asiakkaiden kannalta merkityksellistä. Näin voit rakentaa brändiuskollisuutta ja innostaa asiakkaita puhumaan yrityksestäsi.

Jakamispainikkeet näkyvät blogijulkaisuissa:

Linkittäminen sosiaalisen median profiileihin

Jos brändistrategiasi kattaa markkinoinnin sosiaalisessa mediassa, asiakkaita kannattaa innostaa vuorovaikutukseen yrityksesi kanssa sosiaalisessa mediassa. Joihinkin teemoihin sisältyvät sosiaalisen median painikkeet, joiden avulla voit ohjata asiakkaat sosiaalisen median profiileihisi. Hakemalla Theme Storesta sosiaalista mediaa näet teemat, joissa on tämä ominaisuus.

Seuraavat ilmaiset Shopify-teemat sisältävät sosiaalisen median painikkeet:

Muiden sosiaalisen median ominaisuuksien lisääminen

Jos haluat lisätä verkkokauppaasi muita sosiaalisen median ominaisuuksia, hae Shopify App Storesta sovellus, joka tekee tarvitsemasi, tai muokkaa teemasi koodia.