Lisää alennuksia automaattisesti hylätyn ostoskorin palauttamisviestiin

Voit automaattisesti lisätä alennuksen hylätyn ostoskorin palauttamisviesteihin. Kun lisäät alennuksen hylätyn ostoskorin palauttamisviestiin, asiakkaillesi lähetetään sähköpostitse esitäytetty ostoskori alennettuun hintaan. Asiakkaiden tulee vain syöttää maksutietonsa kassalla ostoksen viimeistelemiseksi.

Ennen kuin aloitat

Aloita alennuksen määrittäminen hylättyjen ostoskorien palauttamisviesteihin näin:

1. Luo prosenttialennuskoodi tai raha-alennuskoodi sen mukaan, minkä tyyppisen kampanjan haluat tarjota.

2. Muista kirjata muistiin nimi, jonka annat alennuskoodillesi sitä luodessasi, esimerkiksi WelcomeBack. Annat alennuskoodille nimen, kun luot alennuksen.

3. Varmista, että hylätyn ostoskorin palauttamisviestit on määritetty haluamallasi tavalla Kassa-sivulla.

Muokkaa hylätyn ostoskorin palautusilmoitusta

Vaiheet:

1. Valitse Tilaukset-kohdasta Hylätty ostoskori.

2. Etsi Sähköpostielin (HTML) -alueella rivi, joka sisältää seuraavan koodin:

<td class="button__cell"><a href="{{ url }}" class="button__text">Items in your cart</a></td>
  1. Kopioi alla oleva koodinpätkä:
{% if url contains '?' %}{{ url | append: '&discount=ABC' }}{% else %}{{ url | append: '?discount=ABC' }}{% endif %}
  1. Liitä koodinpätkä korvaamaan {{ url }}.

2. Etsi rivi, joka sisältää seuraavan koodin:

<td class="link__cell">or <a href="{{ shop.url }}">Visit our store</a></td>
  1. Kopioi alla oleva koodinpätkä:
{% if shop.url contains '?' %}{{ shop.url | append: '&discount=ABC' }}{% else %}{{ shop.url | append: '?discount=ABC' }}{% endif %}
  1. Liitä koodinpätkä korvaamaan {{ shop.url }}.

2. Korvaa jokaisen ABC esiintymä alennuskoodilla, esimerkiksi WelcomeBack. Koodi näyttää tältä:

<tr>
  <td class="actions__cell">
    <table class="button main-action-cell">
      <tr>
        <td class="button__cell"><a href="{% if url contains '?' %}{{ url | append: '&discount=WelcomeBack' }}{% else %}{{ url | append: '?discount=WelcomeBack' }}{% endif %}" class="button__text">Items in your cart</a></td>
      </tr>
    </table>
    {% if shop.url %}
    <table class="link secondary-action-cell">
      <tr>
        <td class="link__cell">or <a href="{% if shop.url contains '?' %}{{ shop.url | append: '&discount=WelcomeBack' }}{% else %}{{ shop.url | append: '?discount=WelcomeBack' }}{% endif %}">Visit our store</a></td>
      </tr>
    </table>
    {% endif %}
  </td>
</tr>
  1. Napauta Tallenna.

Nyt kaikissa hylätyn ostoskorin palauttamisviesteissä on URL-osoitteet, joiden lopussa on discount=WelcomeBack, ja alennus lisätään automaattisesti kassalla. Varmista, että olet määrittänyt alennuskoodin, jotta sitä käytetään oikein.