Dovetale Discover

Dovetale ylläpitää tietokantaa sisällöntuottajista, freelancereista ja sosiaalisen median vaikuttajista. Dovetalen Discover-ominaisuuden avulla voit etsiä sinulle ja yrityksellesi sopivia kumppaneja. Dovetale luokittelee, indeksoi ja analysoi yli 250 miljoonaa sosiaalisen median tiliä. Tietokanta päivitetään päivittäin, jotta tilit pysyvät ajan tasalla viimeisimpien saatavilla olevien tietojen kanssa.

Jos esimerkiksi haluat etsiä New York Cityssä asuvia taiteilijoita Instagramissa, voit rajata hakuasi etsimällä heitä Discoverin avulla käyttämällä hakupalkissa avainsanoina tunnisteita, kuten art ja artist, asettamalla paikaksi New York City ja valitsemalla Instagramin alustanvalitsimessa.

Etsi Dovetale-tilejä

Kun haet tiliä Discover-ominaisuuden avulla, voit rajata hakuasi tunnisteiden ja sosiaalisen median alustan suodattimien avulla.

Tunnisteet

• Avainsanat – Etsi avainsanojen avulla sisällöntuottajia, freelancereita ja sosiaalisen median vaikuttajia, jotka käyttävät tätä hakuehtoa käyttäjätunnuksessaan, nimessään, profiilitekstissään ja julkaisuissaan.
  • Sijainti – Etsi paikkatunnisteiden avulla sisällöntuottajia, freelancereita ja sosiaalisen median vaikuttajia, jotka kertovat sijaintinsa profiilissaan tai sosiaaliseen median julkaisuissaan.
  • HashtagitHashtagien avulla voit etsiä sisällöntuottajia, freelancereita ja sosiaalisen median vaikuttajia, jotka ovat käyttäneet tiettyä #hastags-tunnistetta.
  • Käyttäjänimi – Kun teet haun Käyttäjänimi-tunnisteella, Discover-ominaisuus näyttää täysin vastaavat käyttäjätunnukset sosiaalisen median verkostoissa.

Alustanvalitsin

Alustanvalitsimen avulla voit valita, mistä sosiaalisen median alustasta haluat hakea osumia.