Dovetalen käyttöönotto

Dovetale-sovelluksen avulla voit hallita vaikuttajista, kumppaneista ja sisällöntuottajista koostuvaa yhteisöä, joka tekee yhteistyötä brändisi kanssa. Voit esitellä yhteisöohjelmaasi Dovetalen yhteisösivulla ja kerätä hakemuksia potentiaalisilta yhteisön jäseniltä yhteisön hakemussivun avulla. Voit määrittää, miltä yhteisösivu näyttää, ja mitä kysymyksiä kysyt yhteisön hakemussivulla, jotta voit tutustua hakijoihin, ennen kuin hyväksyt heidät yhteisöohjelmaasi.

Asenna Dovetale

Sinun täytyy asentaa Dovetale Shopify Adminiisi, ennen kuin voit aloittaa yhteisösi hallinnoinnin. Voit asentaa Dovetalen Shopify App Storesta.

Luo tili

Ennen Dovetale-tilin käyttöä ja mukauttamista sinun täytyy luoda tili.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Sovellukset > Dovetail.

2. Kirjoita Tervetuloa Dovetaleen! -sivulle kauppasi tiedot, kuten brändin nimi, brändin verkkosivu ja brändin Instagram-tili.

3. Klikkaa Seuraava: Tili.

4. Vahvista tietosi ja luo salasana Luo Dovetale-kirjautumistunnukset -sivulla.

5. Klikkaa Luo tilini.

Yhteisösivu

Yhteisösivulla ihmiset voivat hakea yhteisösi jäseniksi. Voit muokata ja mukauttaa yhteisösivusi käyttötuntumaa, kuten värejä, kuvia ja sisältöä ja kertoa, mitä etuja yhteisön jäsenille tarjotaan.

Kun olet luonut Dovetale-tilin, voit mukauttaa yhteisösivua.

Mukauta yhteisösivua

Kun olet luonut Dovetale-tilin, voit mukauttaa yhteisösivua ja luoda yhteisön jäsenhakemuksen.

Vaihe 1: Luo yhteisön hakemussivu

1. Klikkaa Luo yhteisösivu -sivulla Aloita.

2. Lataa Sivun suunnittelu -osiossa kuva logostasi ja mukauta sivun värejä.

3. Kirjoita Tietoja brändistäsi -osioon sivun otsikko ja yhteisösi kuvaus.

4. Muokkaa Kumppanuuden edut -osiossa etuja, joita yhteisösi jäsenet saavat.

5. Kuvat-osiossa voit ladata kuvia tai yhdistää Instagram-tilisi, jotta voit näyttää kuvia yhteisösivullasi.

6. Jatka yhteisösivusi käyttöönottoa ja jäsenhakemuksen mukauttamista klikkaamalla Seuraava: Sosiaalinen media.

Vaihe 2: Mukauta hakemusta

1. Valitse Sosiaalinen media -sivulta ne sosiaalisen median tilit, joita hakijat voivat käyttää hakemuksessaan.

2. Klikkaa Seuraava: Profiili.

3. Valitse Profiili-sivulla, mitä tietoja haluat saada hakijoilta.

4. Klikkaa Seuraava: Hakemus.

5. Tutustu hakijoihisi -sivulla voi lisätä ja luoda kysymyksiä, joita haluat kysyä hakijoiltasi, kun he täyttävät hakemuksensa.

6. Klikkaa Seuraava: Jaa, jotta voit aloittaa yhteisön hakemussivun jakamisen.

Vaihe 1: Jaa yhteisösi sovellussivu

Kun yhteisösivusi ja yhteisön hakemussivusi ovat valmiit, voit valita, miten haluat jakaa ne:

• Löydät jaettavan linkin Yhteisöhakemus-sivusi on valmis! -sivulta. Jos haluat jakaa linkin, klikkaa Kopioi. Voit julkaista linkin siellä, missä seuraajasi ja asiakkaasi ovat. Voit esimerkiksi lisätä linkin Linkpop-kohdesivulle, jotta ihmiset voivat hakea mukaan Dovetale-yhteisöösi.
  • Klikkaa Lisää se Shopify-kauppaasi -osiossa Myönnä käyttöoikeus, jotta Dovetale voi käyttää Shopify-teemaasi ja luoda sivulinkin. Tämän jälkeen voit lisätä tämän sivun kauppasi valikoihin.
  • Jos haluat lisätä kauppaasi pienoisohjelman, voit mukauttaa pienoisohjelmaa Pienohjelman lisääminen kauppaasi -osiossa.

Kun olet päättänyt, miten jaat Dovetale-yhteisösivusi, klikkaa Tallenna ja valmis.

PayPal-maksujen käyttöönotto

Dovetalen PayPal-maksuintegraation avulla kumppanisi voivat maksaa suoraan Dovetale-palvelusta. Jotta voit käyttää PayPal-maksuja, sinulla on oltava PayPal-yritystili ja PayPal-maksujen on oltava käytössä.

Lue lisää PayPal-maksujen määrittämisestä PayPalin kehittäjien asiakirjoista.