Kitin taitojen hyödyntäminen sovellusten hallinnassa

Voit säästää aikaa käyttämällä Kit-sovellusta, joka voi suorittaa tehtäviä muissa sovelluksissa, joita käytät Shopify-palvelussa. Voit tarkastella Kitin kanssa toimivia sovelluksia Shopify App Storessa. Jotkut näistä sovelluksista edellyttävät maksullista tilausta. Kun olet lisännyt Shopify-kauppaasi Kitin kanssa toimivan sovelluksen, sovellus muodostaa yhteyden automaattisesti Kitiin.

Kit voi auttaa jokaisessa sovelluksessa tehtävissä tietyissä tehtävissä. Joissakin tapauksissa Kit lähettää sinulle ennakoivasti viestejä, joissa sinua kehotetaan käyttämään jotain sovellusta. Et voi muuttaa tapaa, jolla Kit toimii sovelluksen kanssa.

Jos tarvitset tukea kolmannen osapuolen sovellukselle, ota suoraan yhteyttä sovelluskehittäjään.

Kolmannen osapuolen sovellukset, joita Kit voi käyttää

Kit toimii seuraavissa kolmannen osapuolen sovelluksissa: