Kitin taitojen hyödyntäminen sovellusten hallinnassa

Voit säästää aikaa käyttämällä Kit-sovellusta, joka voi suorittaa tehtäviä muissa sovelluksissa, joita käytät Shopify-palvelussa. Voit tarkastella Kitin kanssa toimivia sovelluksia Shopify App Storessa. Jotkut näistä sovelluksista edellyttävät maksullista tilausta.

Kit can help with specific tasks for each app. In some cases, Kit proactively messages you to use an app. You can't change the way that Kit interacts with an app.

Jos tarvitset tukea kolmannen osapuolen sovellukselle, ota suoraan yhteyttä sovelluskehittäjään.

Sovelluksen yhdistäminen Kitiin

Vaiheet:

1. Asenna sovellus Shopify App Storesta.

2. Siirry sovellussivulle Kit-koontinäytössä.

3. Click the app that you want to connect.

4. Click Connect, and then follow any related setup steps.

Kun palaat Kit-koontinäytön sovellussivulle, sinun pitäisi nähdä, että sovellus on yhdistetty.

Sovellukset, joita Kit voi käyttää

Kit toimii seuraavissa kolmannen osapuolen sovelluksissa:

Justuno

Justuno

Kit Karts

Kit Karts

Modalyst

Modalyst

OrderlyEmails

OrderlyEmails

Bold Discounts

Bold Discounts

Retail Ready Photos

Retail Ready Photos

Shoelace

Shoelace

SEO Manager

SEO Manager

Sufio

Sufio

Supercharged Store Emails -logo

Supercharged Store Emails

Yotpo Reviews

Yotpo Reviews

Justuno

Voit käyttää Kitiä Justuno-sovelluksessa saadaksesi muistutuksia tulevista juhlapäivistä, jotta voit luoda relevantteja Facebook-mainoksia huipputuotteistasi.

Kit Karts

Voit käyttää Kitä Kit Karts -sovelluksessa saadaksesi ilmoituksia hylätyistä ostoskoreista. Kitin avulla voit lähettää yksilöllisiä sähköpostiviestejä asiakkaille, jotka ovat hylänneet ostoskoreja, ja kannustaa heitä palaamaan kauppaan.

Modalyst

Voit käyttää Kitiä Modalyst-sovelluksessa saadaksesi suosituksia tuotteista, joita voisit lisätä kauppaasi myydyimpien kohteiden ja äskettäin lisättyjen tuotteiden perusteella.

OrderlyEmails

Voit käyttää Kitiä OrderlyEmails-sovelluksessa lisätäksesi myydyimpiä tuotteita suosituksina sähköposteihin, jotka lähetetään kaupasta tilausvahvistuksena.

Bold Discounts

Voit käyttää Kitiä Bold Discounts -sovelluksessa mainostaaksesi alennusmyyntiä ja saadaksesi suosituksia tuotteista, joita voisit sisällyttää tuleviin alennusmyynteihin.

Kun luot alennusmyynnin Bold Discounts -sovelluksella, voit mainostaa alennusmyyntiä Facebook-mainoksella. Jos sinulla on hitaasti myyviä tuotteita, Kit saattaa ehdottaa, että luot alennusmyynnin käyttämällä Bold Discounts -sovellusta.

Retail Ready Photos

Voit käyttää Kitiä Retail Ready Photos -sovelluksessa saadaksesi muistutuksia uusien tuotekuvien käsittelystä.

Shoelace

Voit käyttää Kitiä Shoelace-sovelluksessa saadaksesi ehdotuksia Facebook-mainoskampanjoista, ilmoituksia mainosten tehokkuudesta sekä suosituksia tietyn mainoksen keskeyttämisestä, tietyn kampanjan jatkamisesta tai mainontakulujen mukauttamisesta.

SEO Manager

Voit käyttää Kitiä SEO Manager -sovelluksessa saadaksesi ehdotuksia, joiden avulla voit parantaa hakukoneliikennettä, esimerkiksi korjaamalla virheellisiä linkkejä.

Sufio

Voit käyttää Kitiä Sufio-sovelluksessa saadaksesi ehdotuksia, joiden avulla voit automatisoida laskuja, maksumuistutuksia ja laskujen latausta.

Supercharged Store Emails

Voit käyttää Kitiä Spentlyn Supercharged Store Emails -sovelluksessa saadaksesi muistutuksia ensisijaisten tuotteiden mainostamisesta kaupan tilausilmoituksia koskevissa sähköposteissa, jotta kannustat asiakkaita palaamaan kauppaan.

Yotpo Reviews

Voit käyttää Kitiä Yotpo Reviews -sovelluksessa saadaksesi ilmoituksia kaupan tuotearvosteluista. Kun joku tuotteistasi saa viiden tähden arvostelun, saat Kitiltä ilmoituksen, jossa kysytään, haluatko julkaista tämän arvostelun Facebook-sivullasi tai muuntaa arvostelun Facebook-mainokseksi.

Jos saat samasta tuotteesta yhden viikon aikana useita viiden tähden arvosteluja, saat Kitiltä vain yhden ilmoituksen, jossa sinua kehotetaan julkaisemaan se Facebookissa, jotta et tee julkaisuja liian usein.

Yotpo Reviews -sovelluksen luomat Facebook-mainokset kohdistetaan mukautetulle kohderyhmälle, jonka Kit määrittää kauppaasi varten.