Ensisijaisten tuotteiden käyttäminen

Määrittämällä ensisijaiset tuotteet kerrot Kitille, mitä tuotteita haluat markkinoida. Kit-koontinäytössä voit valita enintään viisi tuotetta ensisijaisten tuotteiden luetteloon.

Kun olet valinnut ensisijaiset tuotteet, voit valita Ensisijaiset tuotteet, kun Kit kysyy, mitä tuotteita haluat markkinoida. Tällä tavoin voit aina luoda helposti mainoksia tärkeimmistä tuotteista, joita myyt.

Kit voi mainostaa ensisijaisia tuotteita Facebook-mainoksissa tai -julkaisuissa, Instagram-mainoksissa tai sähköpostimarkkinointikampanjoissa.

Ensisijaisten tuotteiden valitseminen

Vaiheet:

1. Siirry Ensisijaiset tuotteet -kohtaan Kit-koontinäytössä.

2. Napauta Lisää ensisijaiset tuotteet.

3. Etsi tuote tai valitse tuote luettelosta ja napauta sitten Lisää.

Jos haluat lisätä muita ensisijaisia tuotteita, lisää uusi tuote napauttamalla linkkiä ja toistamalla vaiheet jokaisen uuden tuotteen kohdalla. Voit lisätä enintään viisi ensisijaista tuotetta.

Voit poistaa tuotteen ensisijaisista tuotteista milloin tahansa.

Ensisijaisten tuotteiden mukauttaminen

Kun olet valinnut joitakin ensisijaisia tuotteita, näet ne listattuna Ensisijaiset tuotteet -sivulla.

Voit tehdä ensisijaiseen tuotteeseen muutoksia valitsemalla sen vieressä Muokkaa:

Kohdistin napauttamassa ensisijaisen tuotteen

Voit muuttaa ensisijaisten tuotteiden nimeä, kuvausta tai tuotekuvaa ja muuttaa näin sitä, miten ne näkyvät Facebook-mainoksissa ja sosiaalisen median julkaisuissa. Vaikka muokkaat jotain ensisijaista tuotetta Kitissä, tuote ei muutu Shopify-palvelussa. Muokkaus muuttaa vain tapaa, jolla tuote näytetään Kitillä luoduissa mainoksissa ja julkaisuissa.

Muokkaamalla tuotteen nimeä ja kuvausta Kitissä voit luoda tarkkaan räätälöityjä mainoksia ensisijaisista tuotteista. Kuvauksen avulla voit mainostaa tuotteen erikoistarjousta tai korostaa tulevaa alennusmyyntiä.

Kun olet mukauttanut nimeä tai kuvausta, valitse Tallenna muutokset.