Valmistautuminen mainosten näyttämiseen

Ennen kuin aloitat mainosten näyttämisen Kitin avulla, sinun kannattaa suunnitella, mitä tuotteita haluat mainostaa, ja määrittää mainosbudjetti. Kitin käyttö on ilmaista, mutta kaikki näyttämäsi mainokset ovat maksullisia ja ne laskutetaan suoraan Facebookista. Kun olet valmis näyttämään mainoksen, katso Kitin käyttäminen Facebookissa, Kitin käyttäminen Instagramissa tai Kitin käyttäminen sähköpostimarkkinointiin.

Mainosmallit

Mainosmallejasi mukauttamalla, voit valita, minkälaista tekstiä Kit käyttää, kun se luo sinulle mainoksia.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Kit-koontinäytössä Säädöt > Mainokset ja julkaisut.

2. Ota mainostekstimalli käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla vaihtopainiketta. Mallit on ryhmitelty mainoksen sisällön mukaan. Voit hallita seuraavien mainostyyppien malleja:

- Uusimmat tuotteet - Myydyimmät tuotteet - Hitaasti myyvät tuotteet - Kaupan esittely - Lähetetty kuva

1. Valinnainen: Jos haluat luoda mukautetun esiasetuksen tietylle mainostyypille, kirjoita mainosteksti Uusi malli -kenttään ja klikkaa sitten Lähetä. Voit liittää mukautettuun esiasetukseen {title}-koodin. Se korvataan mainostekstissä tuotteesi nimellä.

Mainostekstin kääntäminen

Jos haluat lähettää mainoksia muilla kielillä, poista englanninkieliset esiasetukset käytöstä ja syötä mukautetun mainosmallin teksti kielellä, jota haluat käyttää.

Mainostettavien tuotteiden valitseminen

Kit muodostaa yhteyden Shopify-kauppaan ja pysyy ajan tasalla kaupan uusimmista, myydyimmistä ja hitaimmin liikkuvista tuotteista. Kit ehdottaa näitä kolmea luokkaa aina vaihtoehtoina, joita voit mainostaa Facebook- tai Instagram-mainoksissa.

Jos haluat enemmän valtaa siihen, mitä tuotteita mainostat, määritä ensisijaiset tuotteet.

Mainosbudjetit ja mainosten kesto

Kitin mainosbudjetit on määritetty etukäteen niin, että mainokset onnistuisivat. Et voi muuttaa budjetteja.

Mainoskampanjan kesto riippuu budjetista, jonka valitset kampanjan aloittamisen yhteydessä.

Mainoksia, joiden budjetti on enintään 30 dollaria, näytetään 2 päivän ajan. Mainoksia, joiden budjetti on yli 30 dollaria, näytetään 7 päivän ajan. Dynaamisia mainoksia näytetään 14 päivää.