Liiketoimintaraporttien ajaminen Kitin avulla

Kit voi antaa sinulle yksityiskohtaisia tietoja myynnistä, näytetyistä mainoksista ja tavoitteista, jotka olet asettanut itsellesi.

Liiketoiminnan tehokkuusraportit

Voit tarkistaa liiketoiminnan tehokkuuden kirjoittamalla 1. Kit kertoo yrityksesi tilanteen. Voit tarkastella tietoja viimeiseltä päivältä, viikolta, 14 päivältä tai 31 päivältä.

Mainosten tehokkuusraportit

Saat raportin tietyn mainoksen tehokkuudesta kirjoittamalla 2 ja valitsemalla sitten kyseisen mainoksen.

Tavoitteiden tila

Voit tarkastella tavoitteiden tilaa tai poistaa tavoitteen kirjoittamalla 3.