Tavoitteiden asettaminen Kitin avulla

Kitin avulla voit asettaa tavoitteita liiketoiminnallesi ja tehdä sen jälkeen töitä näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Jos esimerkiksi olet juuri aloittamassa, Kit voi rohkaista sinua tekemään ensimmäisen myyntisi. Kun olet päättänyt tavoitteellesi budjetin, Kit näyttää mainoksia, jotka ovat suunniteltu auttamaan kauppaasi tavoitteen saavuttamisessa.

Kit osaa ennakoida ja se ehdottaa yksilöllisiä tavoitteita yrityksellesi. Kit voi muistuttaa sinua tavoitteistasi ja jopa juhlistaa kanssasi tavoitteiden saavuttamista.

Voit käyttää Kit-sovellusta asettamatta mitään tavoitteita, ja vaikka pyrkisit tiettyyn tavoitteeseen, voit silti näyttää myös muita mainoksia. Jos näytät muita mainoksia tavoitellessasi tiettyä tavoitetta, muilla mainoksilla on erilliset budjetit, eikä niitä lasketa mukaan summaan, jonka olet budjetoinut tavoitteellesi.

Kit määrittää liiketoiminnalle jonkin seuraavista tavoitteista:

• Tee ensimmäinen kauppasi
  • Tee 10., 25., 50., 75. tai 100. kauppa
  • Saavuta 10 prosentin kuukausikasvu

Vaatimukset

• Olet hyväksynyt Facebookin käyttöehdot.
  • Facebookin mainostilisi on aktiivinen.
  • Sinulla on Shopify-verkkokauppa, jonka salasana on poistettu ja jonka tuotteet ovat saatavilla.

Tavoitteen asettaminen Kitin avulla

Jos sinulla ei ole tavoitetta tällä hetkellä, Kit ehdottaa tavoitteen asettamista kuukauden alussa. Voit keskustella Kitin kanssa tavoitteen asettamisesta milloin tahansa.

Vaiheet:

1. Aloita uusi keskustelu Kitin kanssa sanomalla hi kit.

2. Vastaa 5, jos haluat asettaa uuden tavoitteen. Kit ehdottaa tavoitetta ja budjettia.

3. Vastaa 1, jos haluat hyväksyä Kitin ehdottaman tavoitteen ja budjetin.

Edistymisen seuranta

Voit seurata tavoitteiden edistymistä Kit-koontinäytöstä. Kit näyttää tavoitteesi ja mahdollisen edistymisen:

Tavoitteen edistymisen ilmaisin Kitissä

Koontinäytössä voit myös tarkastella saavutettuja tavoitteita.

Tavoitteiden lopettaminen

1. Aloita uusi keskustelu Kitin kanssa sanomalla hi kit.

2. Vastaa 5, jos haluat hallinnoida tavoitettasi.

3. Vastaa 2, jos haluat lopettaa tavoitteen ja kaikki siihen liittyvät mainokset.