Kitin määrittäminen

Jos haluat aloittaa Kitin käytön, lisää sovellus Shopifyhin, valitse haluamasi tapa kommunikoida Kitin kanssa ja yhdistä Kit Facebook-sivuusi. Voit kommunikoida Kitin kanssa mainosten näyttämiseksi, sosiaalisen median julkaisujen lähettämiseksi, sähköpostiviestien lähettämiseksi ja Kitin muiden ominaisuuksien käyttämiseksi.

Kun asetat Kitin, saat tilin ja pääset Kit-dashboardiin, jossa voit hallita asetuksiasi ja tilitietojasi. Jos käytät iPadia tai iOS-laitetta, voit määrittää Shopify Ping -sovelluksen kommunikoimaan Kitin kanssa.

Sinulla täytyy olla Shopify-verkkokauppa, jonka salasana on poistettu, jotta voisit käyttää Kitia.

Kit-sovelluksen asentaminen

1. Siirry Shopify App Storessa Kit-sovellukseen.

2. klikkaa Add app (Lisää sovellus) -valintaa.

3. Kirjaudu sisään kaupan tiedoilla.

4. Valitse Kitin kanssa tapahtuvan kommunikoinnin tapa ja noudata asennusohjeita. Katso lisätietoja siitä, miten valita Kitin kanssa tapahtuvan kommunikoinnin tapa.

Kitin määrittäminen Facebook-mainosten näyttämistä varten

Kun määrität Kitin, voit yhdistää sovelluksen Facebook-tilisi, jotta se näyttäisi Facebookin mainoksia.

Vaiheet:

1. Valitse Kit-dashboardista Connect to Facebook (Yhdistä Facebookiin) -valinta ja kirjaudu sitten Facebook-tiliin, joka on liitetty yrityksesi Facebook-sivuun.
  1. Valitse Kitin dashboardista yrityksesi Facebook-sivu ja valitse sitten Confirm primary Facebook (Vahvista ensisijainen Facebook-sivu) -valinta.

2. Liitä Facebook Business Manager ja mainostili Kitiin ja hyväksy sitten mukautettuja kohderyhmiä koskevat Facebookin ehdot. Lisätietoja Facebook Business Managerin liittämisestä Kittiin.

Facebookin sivuasetukset

Ennen kuin voit yhdistää Facebook-sivun sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset Facebookissa:

Lue, miten voit luoda yrityksellesi Facebook-sivun Facebookin ohje- ja tukikeskuksesta.

Facebook Business Managerin liittäminen Kitiin

Ennen kuin voit näyttää Facebook-mainoksia Kitillä, sinun on liitettävä Facebook Business Manager Kitiin. Business Managerin on oltava yhteydessä sekä yrityksesi Facebook-sivuun että mainostiliin, jolla on admin-rooli suhteessa Business Manageriin.

Facebookin Business Manager on työkalu, jonka avulla voit järjestää ja hallinnoida yrityssivuja ja mainostilejä yhdessä paikassa. Jos haluat käyttää henkilökohtaista mainostiliä, sinun on pitänyt käyttää sitä mainosten näyttämiseen aikaisemmin, ennen kuin voit yhdistää sen Business Manageriin. Jos et ole koskaan näyttänyt mainoksia henkilökohtaisella mainostililläsi, sinun täytyy luoda uusi mainostili Business Managerissa, ennen kuin voit luoda Facebookin mainoskampanjoita. Lue lisää Business Managerista ja mainostileistä Facebook-mainosten ohje- ja tukikeskuksesta.

Jos sinulla ei ole Business Manageria, voit luoda Managerin, kun asetat Kitin asetukset. Jos olet käyttänyt Facebook-mainostiliä Kitin kanssa ennen kuin asetat Business Managerin asetukset, sinun on ehkä lisättävä manuaalisesti mainostilisi Facebook Manageriin ennen kuin se voidaan liittää Kitiin. Jos asia on näin, kopioi Facebook-mainostilisi tunnus Kitista ja klikkaa sitten Take me to Business Manager -valintaa. Kun lisäät mainostilin Business Manageriin Facebookissa, voit liittää kopioimasi tilin tunnuksen.

Jos luot uuden mainostilin tai haluat lisätä toisen mainostilin Business Manageriin, sinun on otettava yhteyttä Kit-tukeen. Varmista, että olet määrittänyt maksutavan uudelle mainostilille. Katso videosta lisätietoja maksutapojen lisäämisestä Facebook-mainostiliin.

Kitin tiliasetusten muuttaminen

Voit muuttaa tilisi asetuksia Kit dashboardista.

Tilin asetukset

Pääset tiliasetuksiisi napauttamalla Kit dashboardin oikeassa yläkulmassa olevaa profiili-kuvaketta ja sen jälkeen Preferences (Asetukset) -valintaa. Preferences-sivulla voit muuttaa seuraavat tilin asetukset:

• messaging platform (viestintäalusta)
  • contact email address (sähköpostiosoite yhteydenottoihin)
  • aikavyöhyke
  • store category (kauppakategoria)

Yhteydet kolmansiin osapuoliin

Voit hallita yhteyksiä kolmansiin osapuoliin napauttamalla Kit dashboardin oikeassa yläkulmassa olevaa profiili-kuvaketta ja sen jälkeen Account connections (Tilin yhteydet) -valintaa. Account connections -sivulta voit hallita Kitin ja seuraavien palveluiden välisiä yhteyksiä:

• Shopify
  • Facebook
  • Instagram

Voit keskeyttää Kitin viestienlähetyksen.

Kommunikaatiotavan valinta Kitin kanssa kommunikoitaessa

Voit keskustella Kitin kanssa iOS-laitteeseen asennetun Shopify Pingin kautta tai tekstiviestien avulla:

• Valitse Shopify Ping, kun haluat käyttää Ping-sovellusta Kitin kanssa kommunikoimiseen iPadista tai iOS-laitteesta.

• Valitse SMS, jos haluat kommunikoida Kitin kanssa matkapuhelimesi oletussanomanvälityssovelluksesta.

Kitin yhdistäminen tekstiviestipalveluun

Voit kommunikoida tekstiviesteillä Kitin kanssa seuraavilla alueilla:

• Australia
  • Kanada
  • Tanska
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Hongkong (Kiinan erityishallintoalue)
  • Irlanti
  • Israel
  • Meksiko
  • Norja
  • Filippiinit
  • Puola
  • Singapore
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Kun olet määrittänyt Kitin käyttämään tekstiviestejä, saat vahvistusviestin määrittämääsi matkapuhelinnumeroon. Jos et saa vahvistusnumeroa, sinun on ehkä otettava yhteyttä mobiilipalveluntarjoajaasi ja pyydettävä palveluntarjoajaa sallimaan, että numerosta 55643 voidaan lähettää sinulle tekstiviestejä.

Kitin poistaminen

Jos haluat lopettaa Kitin käytön väliaikaisesti, voit keskeyttää Kitin viestinlähetyksen. Jos haluat poistaa Kitin kaupastasi, poista Kit-sovellus Shopifyn Apps (Sovellukset) -sivulta.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify administa Sovellukset.

2. klikkaa roskakorikuvaketta Kit-sovelluksen vieressä.

3. Vahvista napauttamalla Poista.