Kitin määrittäminen

Voit aloittaa Kitin käytön lisäämällä sovelluksen Shopify-palveluun, yhdistämällä Kitin liiketoimintasi Facebook-sivuun ja valitsemalla haluamasi tavan kommunikoida Kitin kanssa. Kommunikaatiosi Kitin kanssa käsittää mainosten näyttämistä, sosiaaliseen mediaan tehtäviä päivityksiä, sähköpostien lähettämistä ja Kitin muiden taitojen käyttämistä.

Kun asetat Kitin, saat tilin ja pääset Kit-dashboardiin, jossa voit hallita asetuksiasi ja tilitietojasi. Jos käytät iOS-laitetta, voit määrittää Shopify Ping -sovelluksen kommunikoimaan Kitin kanssa.

Sinulla täytyy olla Shopify-verkkokauppa, jonka salasana on poistettu, jotta voisit käyttää Kitia.

Kit-sovelluksen asentaminen

Vaiheet:

1. Siirry Shopify App Storessa Kit-sovellukseen.

2. Napauta Add app (Lisää sovellus) -valintaa.

3. Kirjaudu sisään kaupan tiedoilla.

4. Valitse Kit-dashboardista Connect to Facebook (Yhdistä Facebookiin) -valinta ja kirjaudu sitten Facebook-tiliin, joka on liitetty yrityksesi Facebook-sivuun.

1. Valitse Kitin dashboardista yrityksesi Facebook-sivu ja valitse sitten Confirm primary Facebook (Vahvista ensisijainen Facebook-sivu) -valinta.

2. Valitse tapa, jolla kommunikoit Kitin kanssa.

- Jos valintasi on Tekstiviesti, toimi seuraavasti: 1. Anna puhelinnumero, aikavyöhyke ja sähköpostiosoite ja napauta sitten Lähetä. 2. Kit lähettää sinulle vahvistuskoodin tekstiviestillä. Syötä koodi ja napauta sitten Vahvista.

- Jos valintasi on Messenger, vahvista Facebook-tili, jota haluat käyttää Messengerin kanssa, ja napauta sitten Lähetä Messengeriin.

1. Määritä Kit Facebook-mainosten näyttämistä varten yhdistämällä Facebookin Business Manager ja mainostili Kitin kanssa, ja hyväksy sen jälkeen Facebookin mukautettuja kohderyhmiä koskevat ehdot. Lue lisää Facebookin Business Managerin liittämisestä Kitiin.

Facebookin sivuasetukset

Ennen kuin voit yhdistää Facebook-sivun sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset Facebookissa:

Lue, miten voit luoda yrityksellesi Facebook-sivun Facebookin ohje- ja tukikeskuksesta.

Facebook Business Managerin liittäminen Kitiin

Ennen kuin voit näyttää Facebook-mainoksia Kitillä, sinun on liitettävä Facebook Business Manager Kitiin. Business Managerin on oltava yhteydessä sekä yrityksesi Facebook-sivuun että mainostiliin, jolla on admin-rooli suhteessa Business Manageriin.

Facebookin Business Manager on työkalu, jonka avulla voit järjestää ja hallinnoida yrityssivuja ja mainostilejä yhdessä paikassa. Jos haluat käyttää henkilökohtaista mainostiliä, sinun on pitänyt käyttää sitä mainosten näyttämiseen aikaisemmin, ennen kuin voit yhdistää sen Business Manageriin. Jos et ole koskaan näyttänyt mainoksia henkilökohtaisella mainostililläsi, sinun täytyy luoda uusi mainostili Business Managerissa, ennen kuin voit luoda Facebookin mainoskampanjoita. Lue lisää Business Managerista ja mainostileistä Facebook-mainosten ohje- ja tukikeskuksesta.

Jos sinulla ei ole Business Manageria, voit luoda Managerin, kun asetat Kitin asetukset. Jos olet käyttänyt Facebook-mainostiliä Kitin kanssa ennen kuin asetat Business Managerin asetukset, sinun on ehkä lisättävä manuaalisesti mainostilisi Facebook Manageriin ennen kuin se voidaan liittää Kitiin. Jos asia on näin, kopioi Facebook-mainostilisi tunnus Kitista ja napauta sitten Take me to Business Manager -valintaa. Kun lisäät mainostilin Business Manageriin Facebookissa, voit liittää kopioimasi tilin tunnuksen.

Jos luot uuden mainostilin tai haluat lisätä toisen mainostilin Business Manageriin, sinun on otettava yhteyttä Kit-tukeen. Varmista, että olet määrittänyt maksutavan uudelle mainostilille. Katso videosta lisätietoja maksutapojen lisäämisestä Facebook-mainostiliin.

Kitin tiliasetusten muuttaminen

Voit muuttaa tilisi asetuksia Kit dashboardista.

Tilin asetukset

Pääset tiliasetuksiisi napauttamalla Kit dashboardin oikeassa yläkulmassa olevaa profiili-kuvaketta ja sen jälkeen Preferences (Asetukset) -valintaa. Preferences-sivulla voit muuttaa seuraavat tilin asetukset:

• messaging platform (viestintäalusta)
  • contact email address (sähköpostiosoite yhteydenottoihin)
  • aikavyöhyke
  • store category (kauppakategoria)

Yhteydet kolmansiin osapuoliin

Voit hallita yhteyksiä kolmansiin osapuoliin napauttamalla Kit dashboardin oikeassa yläkulmassa olevaa profiili-kuvaketta ja sen jälkeen Account connections (Tilin yhteydet) -valintaa. Account connections -sivulta voit hallita Kitin ja seuraavien palveluiden välisiä yhteyksiä:

• Shopify
  • Facebook
  • Instagram

Voit keskeyttää Kitin viestienlähetyksen.

Kommunikaatiotavan valinta Kitin kanssa kommunikoitaessa

Voit kommunikoida Kitin kanssa käyttämällä Shopify Ping-, Messenger- tai SMS-yhteyttä:

• Valitse Shopify Ping, kun haluat kommunikoida Kitin kanssa iOS-laitteesta.

• Valitse Messenger, kun haluat kommunikoida Kitin kanssa mobiililaitteessasi olevasta Messenger-sovelluksesta tai pöytäkoneessasi olevasta Facebook Messenger -sovelluksesta.

• Valitse SMS, jos haluat kommunikoida Kitin kanssa matkapuhelimesi oletussanomanvälityssovelluksesta.

Kitin yhdistäminen tekstiviestipalveluun

Voit kommunikoida tekstiviesteillä Kitin kanssa seuraavista maista:

• Australia
  • Kanada
  • Tanska
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Hongkong (Kiinan erityishallintoalue)
  • Irlanti
  • Israel
  • Meksiko
  • Norja
  • Puola
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Kun olet määrittänyt Kitin käyttämään tekstiviestejä, saat vahvistusviestin määrittämääsi matkapuhelinnumeroon. Jos et saa vahvistusnumeroa, sinun on ehkä otettava yhteyttä mobiilipalveluntarjoajaasi ja pyydettävä palveluntarjoajaa sallimaan, että numerosta 55643 voidaan lähettää sinulle tekstiviestejä.

Kitin poistaminen

Jos haluat lopettaa Kitin käytön väliaikaisesti, voit keskeyttää Kitin viestinlähetyksen. Jos haluat poistaa Kitin kaupastasi, poista Kit-sovellus Shopifyn Apps (Sovellukset) -sivulta.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify administa Sovellukset.

2. Napauta roskakorikuvaketta Kit-sovelluksen vieressä.

3. Vahvista napauttamalla Poista.