Keskusteleminen asiakkaiden kanssa Shopify Pingin avulla

Shopify Ping on ilmainen iOS-sovellus, jonka avulla voit hallinnoida asiakkaiden viestejä. Verkkokauppasi kävijät voivat lähettää viestejä eri viestikanavissa, kuten Shopify Chatissa, Facebook Messengerissä tai Apple Business Chatissa, ja voit lukea ja vastata viesteihin yhdestä paikasta Shopify Pingin avulla IOS-laitteeltasi.

Kun määrität Shopify Pingin, Shopify chat on automaattisesti yhteydessä Shopify Pingiin.