Keskusteleminen asiakkaiden kanssa Shopify Pingin avulla

Shopify Ping on ilmainen iOS-sovellus, jonka avulla voit hallita asiakkaiden viestejä. Pingin avulla voit muodostaa yhteyden kolmannen osapuolen viestintäkanaviin, kuten Facebook Messengeriin, jotta voit lähettää kaikki viestit yhteen saapuneet-kansioon ja säästää aikaa vastaamalla niihin samasta paikasta.

Ping on myös paras tapa kommunikoida Kit-sovelluksen kanssa. Kyseisen sovelluksen avulla voit automatisoida joitakin markkinointitehtäviä Shopify-palvelussa.

Shopify Pingin käyttöä koskevat vaatimukset

Jos haluat käyttää Ping-sovellusta, tarvitset seuraavat:

• iOS-laite, kuten iPhone
  • Shopify-verkkokauppa
  • Facebook-yrityssivu
  • Facebook-mainostili

Shopify Ping -sovelluksen määrittäminen

Vaiheet:

1. Asenna Shopify Ping Applen App Storesta iOS-laitteen avulla.
  2. Kirjaudu Shopify-tilillesi Ping-sovelluksessa.

Shopify Pingin käyttäminen Kitin avulla

Kit on digitaalinen markkinointiassistentti, joka voi toteuttaa sähköpostikampanjoita ja sosiaalisen median kampanjoita. Se voi myös luoda Facebook- ja Instagram-mainoksia verkkokauppaasi varten. Kun lataat Shopify Pingin, voit asentaa Shopify-kauppaan myös Kitin. Voit kommunikoida Kitin kanssa käyttämällä Ping-sovellusta.

Lisätietoja on kohdassa Kit.

Pingin avulla voit tarkastella ja muokata Kitin luomia mainoksia ja sosiaalisen median julkaisuja ennen niiden julkaisemista. Pingin avulla voit myös tarkastella Kitin markkinointisuosituksia ja vastata niihin.

Jos et vielä käytä Kit-sovellusta, voit määrittää sen Ping-sovelluksesta. Jos käytät jo Kit-sovellusta, voit valita Kit-asetusten Viestialusta-osasta Ping-vaihtoehdon, jos haluat käyttää sitä kommunikointiin Kitin kanssa.

Kitin määrittäminen Ping-sovelluksesta

Kun määrität Kitin, sinun on yhdistettävä Kit verkkokaupan Facebook-yrityssivulle. Voit yhdistää Kitin myös Facebook-mainostilille ja luoda kohderyhmän Facebook-mainoksille, joita Kit suosittelee.

Vaiheet:

1. Napauta Ping-aloitusnäytössä Kit.
  2. Napauta Aloita Kitin käyttö.
  3. Jos kaupan Facebook-yrityssivu mainitaan luettelossa, napauta sitä. Muussa tapauksessa napauta Hae uudelleen, jotta voit kirjautua Facebookiin ja yhdistää tilisi Kitiin, ja napauta sitten kaupan Facebook-yrityssivua.
  4. Napauta Vahvista Facebook-sivu.
  5. Napauta Yhdistä Facebook-mainostili ja valitse sitten oma Facebook-mainostilisi.
  6. Hyväksy Facebook-ehdot.
  7. Valitse kohdemaa, jonka perusteella Facebook-mainoksille luodaan kohderyhmä.

Shopify Pingin liittäminen kolmannen osapuolen viestipalveluihin

Shopify Pingin avulla voit synkronoida viestejä Facebook Messenger -palvelusta. Kun liität viestipalvelut, voit tarkastella viestejä ja vastata viesteihin Ping-sovelluksesta. Jotta voit liittää Pingin johonkin viestipalveluun, viestipalvelusovelluksen täytyy olla asennettuna Shopify-palvelussa.

Voit liittää Pingin yhteen tai useampaan seuraavista palveluista, jos käytät niitä verkkokaupassa:

• Facebook Messenger -kanava - Voit käyttää Facebook Messenger -kanavaa, jos haluat, että asiakkaat voivat tehdä ostoksia suoraan viesteistä, ja haluat vastata asiakkaiden kysymyksiin.

Kun olet liittänyt viestipalvelun Ping-sovellukseen, voit tarkastella viestejä ja vastata niihin Ping-palvelussa.

Facebook Messenger -kanavan yhdistäminen Shopify Pingiin

Kun olet asentanut Facebook Messenger -kanavan, voit yhdistää sen Shopify Pingiin. Kun Messenger on yhdistetty Pingiin, voit lukea Facebook-yrityssivulta lähetettäviä asiakkaiden viestejä Ping-sovelluksella ja vastata niihin Pingin avulla.

Vaiheet:

1. Napauta sovellusten kuvaketta iOS-laitteen Shopify Ping -sovelluksen Aloitus-näkymässä:

Sovellusten kuvake on näkymän vasemmassa yläkulmassa.

2. Napauta Messenger. Jos et ole vielä asentanut Messenger-kanavaa, voit määrittää sen ohjeiden mukaisesti.

3. Vaihda napauttamalla asetukseksi Ota käyttöön Ping-sovelluksessa.

Kolmannen osapuolen viestipalvelun yhdistäminen Shopify Ping -sovellukseen

Kun olet asentanut Ping-sovellusta tukevan sovelluksen, voit yhdistää sen Pingiin. Kun sovellus on yhdistetty Pingiin, voit lukea Ping-sovelluksen avulla viestejä ja vastata viesteihin asiakkailta, jotka lähettävät sinulle viestejä yhdistetyn palvelun avulla.

Vaiheet:

1. Napauta sovellusten kuvaketta iOS-laitteen Shopify Ping -sovelluksen Aloitus-näkymässä:

Sovellusten kuvake on näkymän vasemmassa yläkulmassa.

2. Napauta sovellusta, johon haluat muodostaa yhteyden.

3. Vaihda napauttamalla asetukseksi Ota käyttöön Ping-sovelluksessa.

Viestien tarkasteleminen ja niihin vastaaminen Shopify Ping -sovelluksessa

Voit tarkastella Kitin lähettämiä viestejä ja asiakkaiden viestejä Shopify Pingin Aloitus-näkymässä. Tämä on saapuneet-kansiosi, jossa voit tarkastella kaikkia käyttöön otetuista palveluista saapuvia viestejä ja vastata niihin.

Ping-aloitusnäkymä on saapuneet-kansiosi

Kun vastaat viesteihin Ping-sovelluksessa, vastaukset lähetetään alkuperäisen viestipalvelun kautta niin, että asiakkaat saavat vastauksen alkuperäiseen viestiinsä.

Voit merkitä viestit luetuiksi tai lukemattomiksi Aloitus-näkymästä.

Tuotteen linkin tai tilausluonnoksen lähettäminen keskustelussa

Voit lähettää tuotteen linkin tai tilausluonnoksen keskustelussa Pingin avulla. Jos haluat lähettää tuotteen linkin, tuotteen on oltava saatavilla verkkokaupassa. Jos haluat lähettää tilausluonnoksen, tuotteen on oltava saatavilla Messenger-myyntikanavassa.

Vaiheet:

1. Avaa keskustelu Ping-sovelluksessa.
  2. Napauta kauppakuvaketta:

Kauppakuvake on vastauskentän vasemmalla puolella

3. Napauta tuotetta.

4. Lähetä tuotteen linkki tai tilausluonnos:

- Voit luoda linkin tuotteeseen valitsemalla Jaa tuotesivu. - Jos haluat lähettää tilausluonnoksen, valitse Luo tilausluonnos. Jos lähetät tilausluonnoksen tuotteesta, josta on useampi kuin yksi versio, valitse versio ja napauta Lähetä.