Shopify Pingissä käytävät keskustelut

Kun olet määrittänyt verkkokaupallesi chat-sovelluksen, voit lukea asiakkaiden ja Kitin lähettämiä viestejä iOS-laitteesi Shopify ping -sovelluksessa. Pingin Aloitusnäyttö on Saapuneet-kansio, jossa voit lukea Pingiin liitetystä chat-sovelluksesta saamiasi viestejä ja vastata niihin.

Kun vastaat viesteihin Ping-sovelluksessa, vastaukset lähetetään alkuperäisen viestipalvelun kautta niin, että asiakkaat saavat vastauksen alkuperäiseen viestiinsä.

Voit merkitä viestit luetuiksi tai lukemattomiksi Aloitus-näkymästä.

Tuotelinkin lähettäminen keskustelussa

Voit jakaa verkkokauppasi tuotteita Pingissä Apple Business Chatin ja Shopify Chatin avulla. Voit myös lähettää tilausluonnoksia tuotteista, jotka ovat saatavilla verkkokaupassasi, sekä Apple Business Chat-, Shopify Chat- tai Messenger-myyntikanavissa riippuen siitä, mitä myyntikanavaa Pingissä käytät. Lue lisää myyntikanavien saatavuudesta tuotteita varten.

Toimintovaiheet:

1. Avaa keskustelu Ping-sovelluksessa.

2. Napauta kaupan kuvaketta.

3. Avaa saatavilla olevien tuotteiden luettelo napauttamalla Tuotteet.

4. Napauta tuotetta.

5. Valitse Jaa tuotesivu ja napauta sen jälkeen Lähetä.

Tilausluonnoksen luominen ja lähettäminen keskustelussa

Pingin avulla voit luoda uusia tilausluonnoksia ja lähettää asiakkaille linkkejä, joiden he voivat maksaa kassalla nopeammin. Kun lähetät tilausluonnoksen keskustelussa, asiakas voi siirtyä suoraan kassalle napauttamalla linkkiä.

Toimintovaiheet:

1. Avaa keskustelu Ping-sovelluksessa.
  2. Napauta kaupan kuvaketta.
  3. Napauta Uusi tilaus.
  4. Napauta Valitse tuotteita.
  5. Hae ja valitse tuote, jonka haluat lisätä tilaukseen. Jos tuotteesta on olemassa tuoteversioita, sinun on valittava myös versio.
  6. Valinnainen: Lisää tuotteita napauttamalla Lisää tuote.
  7. Valinnainen: Napauta Lisää alennus ja lisää sen jälkeen alennuskoodi.
  8. Valinnainen: Napauta Mukauta toimitusta ja lisää tilaukseen sen jälkeen haluamasi toimituskulu.
  9. Kun olet lisännyt kaikki tuotteet tilaukseen, napauta Lähetä tilaus.

Alennuskoodin lähettäminen keskustelussa

Voit jakaa alennuskoodeja Pingin kautta. Kun asiakas napauttaa alennuskoodia, sitä sovelletaan automaattisesti hänen ostoskoriinsa.

Toimintovaiheet:

1. Avaa keskustelu Ping-sovelluksessa.
  2. Napauta kaupan kuvaketta.
  3. Napauta Alennukset.
  4. Valitse alennus, jonka haluat jakaa, ja napauta sitten Lähetä-valintaa.