Shopify Chatin käyttöön ottaminen Shopify Pingissä

Kun otat Shopify Chat -ohjelman käyttöön Shopify Pingissä, asiakkaat voivat aloittaa keskustelun kanssasi verkkokaupassasi. Voit lukea ja vastata asiakkaiden viesteihin iOS-laitteellasi Pingissä.

Vaatimukset

• Sinun on käytettävä Shopify Pingin uusinta versiota iOS-laitteellasi.

Shopify Chatin asentaminen Shopifyhin

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify adminissa Sovellukset.
  2. Napauta Vieraile Shopify App Storessa.
  3. Kirjoita hakupalkkiin Shopify Chat ja napauta sen jälkeen alasvetovalikosta Shopify Chat.
  4. Napauta Add app (Lisää sovellus) -valintaa.

Shopify Chatin yhdistäminen Pingiin

Kun asennat Shopify Pingin iOS-laitteellesi, Shopify Chat otetaan automaattisesti käyttöön ja se yhdistetään Pingiin. Jos käytät Shopify Pingin jo ennestään, voit ottaa Shopify Chatin käyttöön Pingin kautta.

Toimintovaiheet:

1. Napauta sovelluksen kuvaketta iOS-laitteellasi Shopify Pingin aloitusnäytöllä.
  2. Napauta Shopify Chatin vieressä Lisää.

Shopify Chatin mukauttaminen verkkokauppaasi varten

Kun asennat Shopify Chatin, chatti-painike otetaan automaattisesti käyttöön verkkokaupassasi. Voit mukauttaa painiketta ja chatti-ikkunan niin, että ne sopivat verkkokauppasi teemaan.

Shopify Chat -painikkeen mukauttaminen

Verkkokauppaasi selailevat asiakkaat voivat napauttaa chatti-painiketta aloittaakseen keskustelun kanssasi selainikkunassa. Voit muuttaa painikkeen väriä Shopify Chat -sivulla niin, että se sopii verkkokauppaasi.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyssa kohtaan Shopify Chat.

2. Syötä Painikkeen väri -kohtaan heksadesimaalikoodi tai valitse väri.

3. Napauta Tallenna.

Shopify Chatin kielen mukauttaminen

Shopify Chat näkyy samalla kielellä kuin teemasi. Jos käytät teemaa, jota ei tueta, Shopify Chatin kielenä on oletusarvoisesti englanti.

Shopify Chat -keskustelujen tervetuloviesti mukauttaminen

Kun asiakas aloittaa keskustelun kanssasi Shopify Chatissa ensimmäistä kertaa, hän saa kaupaltasi automaattisen tervetuloviestin. Voit mukauttaa viestiä Shopifyn Shopify Chat -sivulla. Saatat esimerkiksi haluta käyttää tervetuloviestissäsi samaa kieltä, jota käytät verkkokaupassasi.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyssa kohtaan Shopify Chat.

2. Kirjoita Tervetuloviesti-osiossa teksti, jonka haluat asiakkaidesi näkevän.

3. Napauta Tallenna.

Shopify Chat -viestien tarkasteleminen ja niihin vastaaminen Ping-sovelluksessa

Voit tarkastella asiakkaiden lähettämiä Business Chat -viestejä ja vastata niihin Shopify Ping -sovelluksen avulla iOS-laitteella. Lue lisää viestien katselusta ja niihin vastaamisesta Pingissä.

Shopify Chatia käyttävien asiakkaiden viesteissä ei näytetä asiakkaan kuvaa tai nimeä, mutta Ping yhdistää jokaisen anonyymin asiakkaan oletusarvoiseen Avatariin ja yksilölliseen kaupan käyttäjänimeen.

Asiakaskokemus

Keskustelu avautuu selaimeen, kun asiakas napauttaa chatti-painiketta. Hän voi jatkaa verkkokaupassasi sivuilla liikkumista, ja keskustelu pysyy avoinna, kunnes hän sulkee sen. Jos asiakas poistuu kaupasta, keskustelu säilytetään hetken ajan, jotta hän voi jatkaa keskustelua.

Shopify Chatin poistaminen Shopifysta

1. Napauta Shopify Chatin vieressä olevaa roskakorikuvaketta.