Riskit

Pikselit ovat JavaScriptin koodinpätkiä, jotka keräävät ja välittävät verkkokaupassasi tai kauppasi kassalla mainontaa ja raportointia varten käytettäviä asiakkaiden käyttäytymiseen liittyviä tietoja. Vaikka pikselit ja muut komentosarjat voivat olla välttämättömiä yrityksesi kannalta, kolmansien osapuolten komentosarjojen lisääminen voi vaikuttaa verkkokaupan suorituskykyyn, tietosuojaan ja turvallisuuteen. Tarkista aina kauppaasi lisäämäsi komentosarjat, jotta voit minimoida mahdolliset haittavaikutukset.

Mahdolliset riskit

Voit lisätä pikseleitä verkkokauppaasi kahdella tavalla: sovelluspikselien ja mukautettujen pikselien avulla. Sovelluspikselit lisätään automaattisesti, kun pikseliä käyttävä sovellus asennetaan. Sovelluspikselit käyttävät Shopify-API:a asiakastietojen keräämiseen kaupastasi ja parantavat tietoturvaa kerättyjen tietojen eristämisen vuoksi.

Mukautetut pikselit ovat JavaScript-koodinpätkiä, jotka on lisätty manuaalisesti kauppaasi pikselien hallinnointiohjelman kautta. Mukautettujen pikseleiden luominen on edistynyt ominaisuus, joka edellyttää JavaScriptin, markkinointianalytiikan ja tapahtumien rakenteen ymmärtämistä. Lue lisää pikseleistä kehittäjille tarkoitetuista ohjeista.

Tämä ei ole tyhjentävä luettelo pikseleihin liittyvistä mahdollisista riskeistä. Varmista aina, että ymmärrät koodin, jonka lisäät verkkokauppaasi tai kauppasi kassalle, tai palkkaa Shopify Expert auttamaan sinua mukautettujen pikseleiden kanssa.

Suorituskykyyn liittyvät riskit

Pikselit ovat komentosarjoja, jotka seuraavat asiakastapahtumia verkkokaupan taustalla. Mitä useampia komentosarjoja kaupassasi on, sitä hitaammin se toimii. Lisäksi jos lisätty komentosarja on jollain tavalla rikki, toiminto voi pysyä käynnissä jatkuvasti, mikä hidastaa verkkosivuasi ja voi estää sisällön latautumisen.

Tietosuojariskit

Käyttäjien tietosuojaa säännellään voimakkaasti, jotta voidaan varmistaa, että asiakastiedot on suojattu verkossa.Koodinpätkiä voidaan käyttää ohittamaan asiakkaan suostumusta koskevat vaatimukset, mikä rikkoo Shopifyn käyttöehtoja ja voi johtaa oikeudelliseen vastuuseesi.Tämä on erityisen tärkeää, jos asut tai palvelet asiakkaitasi sijainneissa, joissa on voimassa tiukat tietosuojasäädökset, kuten Kalifornia tai Euroopan talousalue.Muista, että olet vastuussa sovellettavien lakien noudattamisesta ja kaikkien tarvittavien suostumusten saamisesta, kun käytät pikselejä asiakastietojen keräämiseen.Jos olet epävarma sinua koskevista vaatimuksista, ota yhteyttä asianajajaan.