Shopify Audiences ‑palvelun tietosuoja

Ottamalla Shopify Audiences ‑palvelun käyttöön annat suostumuksesi siihen, että osallistut tietyillä kauppa- ja asiakastiedoillasi kohderyhmäverkostoon, johon kaikki osallistuvat Shopify-kauppiaat osallistuvat. Kauppaasi 90 päivän aikana tehtyjen tilausten tietoja käytetään kohderyhmän luomiseen. Näitä yhteisiä tietoja käytetään potentiaalisten asiakkaiden kohderyhmän (yhdessä "Kohderyhmät") kehittämiseen. Kauppiailla ei ole pääsyä Audiences-palveluun sisältyvien ostajien henkilötietoihin tai tilastoihin, lukuun ottamatta asiakastietoja, joilla he ovat osallistuneet kohderyhmäverkostoon. Jos haluat lopettaa tietojen jakamisen, poista tietojen jakaminen käytöstä.

Shopify Administa kolmannen osapuolen mainosalustaan, kuten Facebookiin, viemäsi kohderyhmät salataan ja siirretään turvallisesti. Vietyjä kohderyhmiä ei voi ladata Facebookista. Facebook käyttää siirrettyjä tietoja tietueiden kohdistamiseen, jonka jälkeen se poistaa tiedot.

On tärkeää, että lisäät verkkokauppaasi näkyville tietosuojakäytännön, jossa kerrotaan selkeästi henkilötietojen käytöstä ja paljastamisesta sekä oikeudesta kieltää tietojen jakaminen. Jos sinulla on erityisiä oikeudellisia kysymyksiä, ota yhteyttä lakitiimiisi tai tietosuojalakiin erikoistuneelta ammattilaiselta. Shopify ei voi antaa lakineuvoja.

Lisätietoja on Audiences-sovelluksen ehdoissa.

Asiakkaan kieltäytyminen

Jotta voit noudattaa Kalifornian yksityisyyden suojaa koskevaa lakia, kaikki henkilöt, jotka ovat kieltäneet henkilötietojensa jakamisen kolmansille osapuolille, jätetään kohderyhmien ulkopuolelle.

Jos käytät Customer Privacy ‑sovellusta ja asiakas kieltää henkilötietojensa jakamisen, kieltäytyminen synkronoidaan kauppiaan Shopify Audiences ‑sovelluksen kanssa. Asiakas jätetään kauppiaan äskettäin luomien kohderyhmien ulkopuolelle.

Asiakkaan jättäminen manuaalisesti Shopify Audiences ‑palvelun ulkopuolelle

Jos käytät kolmannen osapuolen tietosuojasovellusta tai asiakas ottaa yhteyttä kieltäytyäkseen henkilötietojensa jakamisesta, sinun on jätettävä asiakas manuaalisesti pois Shopify Audiences ‑sovelluksessa.

Tee näin:

  1. Siirry Shopify Adminissa Sovellukset-kohtaan.

  2. Napsauta Asennetut sovellukset -osiossa Shopify Audiences -sovellusta.

  3. Klikkaa Jäsenten yksityisyys.

  4. Kirjoita Kohderyhmän jäsenen sähköpostiosoite ‑kohdassa sen asiakkaan sähköpostiosoite, jonka haluat jättää ulkopuolelle.

  5. Klikkaa Lähetä.

Manuaalisesti ulkopuolelle jätettyä asiakasta ei poisteta jo luoduista kohderyhmistä, mutta heidän tietojaan ei enää jaeta tai sisällytetä uusiin kohderyhmiin.

Poista tietojen jako käytöstä

Voit poistaa tietojen jakamisen käytöstä Shopify Audiences ‑sovelluksessa.

Tee näin:

  1. Siirry Shopify Adminissa Sovellukset-kohtaan.

  2. Napsauta Asennetut sovellukset -osiossa Shopify Audiences -sovellusta.

  3. Klikkaa Asetukset.

  4. Klikkaa Tietojenlisäys-osiossa Poista käytöstä.

Jos haluat jatkaa uusien kohderyhmien luomista ja viemistä, ota tietojen jakaminen uudelleen käyttöön.

Valmiina aloittamaan Shopifyssa?

Kokeile ilmaiseksi