Raporttien vieminen

Voit viedä raportit Shopify administa CSV-tiedostoon (comma separated values). Viedyt raportit tallennetaan oletusarvoisen tietokoneesi latauskansioon.

Toimintovaiheet:

1. Avaa raportti, jonka haluat viedä.

2. Klikkaa Vie.

3. klikkaa Vie raportti -valintaikkunassa Vie.

Joissakin talousraporteissa (myynti, verot ja maksut) voit myös valita vietävän raportin tyypin. Tämänhetkinen sivu vie tietoja tällä hetkellä näkyvissä olevista sarakkeista. Täysi raportti vie kaikkien näkyvissä olevien sarakkeiden tiedot, mutta sisältää myös lisäsarakkeita, jotka eivät näy oletusarvoisesti.

Viety tiedosto tallentuu oletusarvoiseen latauskansioosi.

Kun lataus on valmis, voit avata raportin. Voit tarkastella raporttia käyttämällä taulukkolaskentaohjelmaa, kuten Exceliä tai Numbersia, tai tekstieditoria. Alla näet esimerkin siitä, miltä raportti voi näyttää, kun avaat sen.

Viety kokonaismyyntiraportti taulukossa

Jos haluat raportin PDF-tiedostona, käytä viennin sijasta Tulosta-komentoa. PC:llä, jossa on Windows 10 tai Mac-tietokoneella, voit automaattisesti tallentaa PDF-muotoon tulostaessasi. Jos käytät jotakin aiempaa Windowsin versiota, sinun täytyy asentaa PDF-tulostin tai muunto-ohjelma, kuten Adobe Acrobat Reader.