Raporttien vieminen

Voit viedä raportit Shopify Administa CSV-tiedostoon (comma separated values). Viedyt raportit tallennetaan oletusarvoisen tietokoneesi latauskansioon.

Vaiheet:

1. Avaa raportti, jonka haluat viedä.
  2. Klikkaa Vie.
  3. klikkaa Vie raportti -valintaikkunassa Vie.

Kun lataus on valmis, voit avata raportin käyttämällä taulukkolaskentaohjelmaa, kuten Exceliä tai Numbersia tai tekstieditoria.

Jos haluat raportin PDF-tiedostona, käytä viennin sijasta Tulosta-komentoa. PC:llä, jossa on Windows 10 tai Mac-tietokoneella, voit automaattisesti tallentaa PDF-muotoon tulostaessasi. Jos käytät jotakin aiempaa Windowsin versiota, sinun täytyy asentaa PDF-tulostin tai muunto-ohjelma, kuten Adobe Acrobat Reader.