Aikavälien asettaminen raporteille

Useimmissa raporteissasi voit valita päivämäärävälin, jonka ajalta raportin tiedot näytetään. Voit esimerkiksi rajata aikaväliä siten, että näet vain lähipäivien myynnin, tai voit valita laajan aikavälin, jonka avulla saat laajemman kuvan koko vuoden aikana tehdyistä tilauksista.

Niiden raporttien kohdalla, jotka kuvaavat tietoja ajan myötä, kuten Myynti ajan myötä ja Asiakkaat ajan myötä -raportit, voit valita myös aikayksikön, jonka mukaan tiedot on ryhmitellään (esimerkiksi päivän, kuukauden tai vuosineljänneksen mukaisesti).

Raportin päivämäärävälin määrittäminen

Kun avaat raportin, tiedot näytetään oletusarvoisen päivämäärävälin ajalta. Esimerkiksi joidenkin raporttien oletusalue on Kuukausi tähän asti. Voit asettaa päivämääräväliksi minkä tahansa muunkin ajanjakson, ja asettamasi alue pidetään oletusasetuksenasi, kunnes muutat sen uudelleen.

Toimintovaiheet:

1. Avaa raportti.

2. Klikkaa päivämäärävalikkoa.

3. Valitse ennalta määritetty päivämääräväli tai valitse mikä tahansa muu aikaväli kalentereja napauttamalla.

Raporttien tietojen ryhmittely aikayksikön mukaan

Raporteissa, jotka kuvaavat tietoja ajan myötä, kuten Myynti ajan myötä -raportissa, voit valita aikayksikön, jonka mukaan tiedot ryhmitellään. Näkyvissä olevat ryhmittelyasetukset riippuvat valitsemastasi päivämäärävälistä. Jos esimerkiksi valitset päivämääräväliksi Viimeiset 30 päivää, voit ryhmitellä tietoja tuntien, päivien, viikkojen, kuukausien, tietyn kellonajan tai tietyn viikonpäivän mukaan.

Toimintovaiheet:

1. Avaa raportti, joka näyttää tiedot ajan myötä.

2. Klikkaa Ryhmittele-valikkoa ja valitse aikayksikkö.

Jos valitset Ei mitään, raportissa ei näy aikayksikön nimeä.