Point of Sale

Shopify-myyntipisteen avulla voit myydä tuotteitasi henkilökohtaisesti myymälöissä, pop up -kaupoissa ja muissa myyntipaikoissa.

Oletpa sitten perustamassa ensimmäistä Shopify-kauppaasi tai laajentamassa verkkokauppaasi aloittaaksesi henkilökohtaisen myynnin, löydät Aloittaminen-osiosta kaikki tarvittavat ohjeet Shopify POS -sovelluksen määrittämiseen ja parhaiten tarpeitasi vastaavan tilauksen valitsemiseen. Yleistä laitteistosta -osiosta löydät puolestaan jälleenmyyntiin tarvittavan Shopify-laitteiston tiedot.

Shopify POS

Uusi Shopify POS -sovellus on myyntipistejärjestelmä, jonka avulla voit myydä tuotteitasi henkilökohtaisesti. Shopify POS ‑sovelluksen avulla voit myydä tuotteitasi lähes kaikkialla, esimerkiksi kivijalkakaupoissa, markkinoilla ja pop-up-kaupoissa. Shopif-myyntipistesovellus on saatavilla vain iOS- ja Android-laitteille.

Shopify POS synkronoituu Shopifyn kanssa, jolloin se voi seurata tilauksiasi ja varastojasi myymälöissäsi, verkkokaupassasi ja muissa käytössä olevissa myyntikanavissasi. Voit jopa tarkastella kauppasi tilauksia ja hallita niitä sovelluksesta:

täysin uusi tabletissa ja matkapuhelimessa näkyvä POS-käyttöliittymä

Laitteisto

Voit liittää Shopifyn jälleenmyyntilaitteistoihin, joiden avulla voit rakentaa sekä henkilökohtaisesti että verkossa harjoitettavaa liiketoimintaasi. Jos olet tuetussa maassatoimiva kauppias, voit ostaa tuettuja laitteita suoraan Shopifylta.

Lisätietoja kauppasi tarpeita vastaavista parhaista laitteistoista löytyy Laitteisto-osiosta.

Shopify POS:n hallinta

Kun olet määrittänyt kaupan ja ostanut laitteistosi, olet valmis aloittamaan myynnin Shopify POS ‑sovelluksen avulla.

Lisätietoja kaupan jälleenmyyntikokemuksen hallinnasta on Myyminen henkilökohtaisesti ‑osiossa.