Uudistettu Shopify POS Androidille -sovellus

Uudistettu Shopify POS -sovellus korvaa toukokuussa 2021 käytössäsi olevan POS Classic -sovelluksen. Uudistettu POS-sovellus on Classic-sovelluksen päivitys, jossa on uusia ominaisuuksia, olemassa olevien työnkulkujen pikavalintoja ja intuitiivinen suunnittelu.

Kun kirjaudut Shopify POS -sovellukseen, sinua pyydetään aloittamaan uudistetun Shopify POS -sovelluksen käyttö. Jos sinulla on automaattiset päivitykset käytössä, uudistettu POS-sovellus päivitetään ja se on valmis käytettäväksi ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.

Usein kysyttyä

Miksi Shopify POS -sovellus muuttuu?

Uudistettu Shopify POS -sovellus on Shopify POS Classic -sovelluksen päivitetty versio, jossa on päivitetty ulkoasu ja uusia ominaisuuksia. Se antaa sinulle paremman käyttäjäkokemuksen tukemalla vähittäiskaupan työnkuluista yleisiä pikavalintoja, ja sen avulla Shopify voi esitellä uusia ominaisuuksia yrityksellesi nopeammin. Uudistettu Shopify POS -sovellus sisältyy kaikkiin Shopify-tilaussopimuksiin.

Miltä uudistettu POS-sovellus näyttää?

Tutustu uudistettuun POS-sovellukseen katsomalla tämä video.

Maksaako POS-sovelluksen uusi päivitys?

Ei. Kaikki Shopify POS Classic -sovellusta käyttävät kauppiaat saavat uudistetun POS-sovelluksen ilmaiseksi. Oletusarvoinen POS-sovellustilaus on POS Lite, joka sisältyy Shopify-sopimukseesi.

Milloin uudistettu POS-sovellus korvaa POS Classic -sovelluksen?

Toukokuussa 2021 sinun täytyy ottaa käyttöösi uudistetun POS-sovelluksen päivitys, kun kirjaudut sisään laitteisiisi. Jos automaattiset päivitykset ovat käytössä, näin tapahtuu ilman, että sinun täytyy tehdä mitään.

Voinko palata käyttämään POS Classic -sovellusta?

Et. Kun POS Classic -sovellus on vanhentunut, se ei enää ole käytettävissä.

Jos jokin laitteistani siirtyy käyttämään uudistettua Shopify POS -sovellusta, siirtyvätkö myös muut laitteeni?

Se riippuu laitteidesi asetuksista. Jos olet ottanut laitteessa käyttöön Shopify POS -sovelluksen automaattiset päivitykset, uudistettu POS-sovellus on käyttövalmis kirjautuessasi sisään. Jos sinulla on laitteita, joissa ei ole käytössä automaattisia päivityksiä, sinua pyydetään päivittämään sovellus, kun yrität kirjautua sisään sovellukseen, ennen kuin voit jatkaa Shopify POS -sovelluksen käyttöä.

Synkronoidaanko kaikki nykyiset Shopify POS -asetukseni uudistetun Shopify POS -sovelluksen kanssa?

Useimmat asetuksesi synkronoidaan uudistettuun POS-sovellukseen. Kun teet päivityksen, henkilöstösi, tuotteesi, tilauksesi ja verotietosi synkronoidaan. Viimeaikaisia hakuja ja käteisseurannan tietoja ei synkronoida. Sinun on yhdistettävä kaikki laitteet uudelleen.

Minkä Android-laitteiden kanssa Shopify POS -sovellus toimii?

Shopify POS -sovellus toimii kaikkien Android-laitteiden kanssa, joissa on käytössä versio 5.0 (Lollipop) tai uudempi.

Mikä on henkilöstö-PIN?

Shopify POS -sovelluksessa käytetään henkilöstön pin-koodeja, jotka ovat yksilöllisiä nelinumeroisia tunnusnumeroita, joiden avulla käyttäjät voivat käyttää Shopify POS -sovellusta.

Kun sisäänkirjautunut henkilöstön jäsen käsittelee kassalla maksun Shopify POS ‑sovelluksen kautta, hänen nimensä liitetään kyseiseen tilaukseen. Voit nähdä tilauksen käsittelijän tilauksen lisätietonäytöllä Shopify POS:ssa ja tilauksen aikajanalla Shopify-ylläpitäjässä.

Jos et ole varma, mikä PIN-koodi on osoitettu kenellekin henkilöstön jäsenelle, voit määrittää uuden henkilöstön pin-koodin Shopify-ylläpitäjässä.

Toimi näin:

1. Siirry asetuksiin Shopify-ylläpitäjässä.
  2. Klikkaa Käyttäjät ja käyttöoikeudet.
  3. Klikkaa sen henkilöstötilin nimeä, jota haluat muokata.
  4. Ota Myyntipisteen käyttöoikeus -kohdassa käyttöön Anna tälle henkilöstölle Point of Sale -käyttöoikeus.
  5. Syötä PIN-koodi-osassa nelinumeroinen PIN-koodi tai klikkaa Luo uusi PIN-koodi, jotta henkilöstön jäsen voi käyttää tätä PIN-koodia kirjautuakseen Shopify POS -sovellukseen.
  6. Napauta Tallenna.

Mikä on Shopify POS Pro?

Shopify POS Pro on uudistetun POS-sovelluksen lisäosa, joka tarjoaa kivijalkakaupoille lisäominaisuuksia. Voit valita POS-tilauksesi sijaintikohtaisesti kauppasi tarpeiden mukaan. Jos olet Shopify Plus -kauppias, POS Pro sisältyy sopimukseesi.

POS Pro -tilaus on saatavilla Android-laitteille muutaman kuukauden kuluttua. Voit päivittää silloin POS-tilauksesi niin, että saat käyttöösi lisäominaisuuksia, kuten henkilöstön käyttöoikeudet, paikallisten noutojen jakelun, vaihdot, päivittäisen kaupan analytiikan POS-sovelluksessa, mukautetut kuitit ja paljon muuta.