Mukautetun maksutavan määrittäminen

Jos haluat vastaanottaa manuaalisia maksuja, joita Shopify ei käsittele, kuten sekkejä, tietyn kaupan tarjoamia luottoja tai kolmannen osapuolen päätelaiteiden kautta tehtyjä maksuja, voit määrittää mukautetun maksutavan.

Shopify seuraa seuraavia mukautettujen maksutapojen tilaustietoja:

• Tilausnumero
  • Tilaukseen liittyvät asiakastiedot
  • Rivikohdat
  • Tilaus yhteensä, mukaan lukien verot
  • Tilauspäivä/aikaleima
  • Käytetty mukautettu maksutyyppi

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Maksuasetukset.

2. Napauta Mukautetut maksutavat -kohdasta Lisää mukautettu maksutapa.

3. Kirjoita kenttään maksutavan nimi ja napauta Tallenna.

4. Ota mukautettu maksutapa käyttöön tai pois käytöstä napauttamalla.