Swipe-kortinlukija (30-nastainen)

Shopify POS - 30 pin -kortinlukija

Yhteensopivat laitteet ja maksupalveluntarjoajat

Jotta voit käyttää pyyhkäisykortinlukijaa (30 pin), käytössäsi täytyy olla Shopify Payments tai maksupalveluiden tarjoaja, jolla on POS-tuki.

POS-laite tarvitsee Internet-yhteyden, jotta voit käyttää pyyhkäisykortinlukijaa (30 pin). Riippumatta siitä, missä myyt, varmista, että laitteesi pystyy muodostamaan yhteyden Internetiin tapahtumien aikana joko wifiä tai laitteen mobiilidataa käyttäen.

Seuraavassa taulukossa on esitetty, mitkä laitteet ja maksupalveluiden tarjoajat ovat yhteensopivia pyyhkäisykortinlukijan (30 pin) kanssa:

Laitteet ja maksupalveluntarjoajat, jotka ovat yhteensopivia pyyhkäisykortinlukijan (30 pin) kanssa
Laite Tuetut maksupalveluiden tarjoajat
  • iPad 2/3
  • iPhone 4/4S
Shopify Payments (Yhdysvallat ja Kanada)
Authorize.net (Yhdysvallat ja Kanada)
First Data Payeezy (Yhdysvallat)

Pyyhkäisykortinlukija (30 pin) ei ole yhteensopiva Android-laitteiden kanssa. Jos sinulla on Android-laite, voit käyttää pyyhkäisykortinlukijaa (kuulokeliitäntä) tai ulkoista maksupäätettä.

Pyyhkäisykortinlukijan (30 pin) asentaminen

Asenna pyyhkäisykortinlukija (30 pin) kytkemällä-liitin iPadiin tai iPhoneen. Voit käyttää lukijan mukana toimitettuja muovisovittimia varmistamaksesi, että se on kunnolla kiinni.

Kortinlukijassa on micro-USB-läpimenoportti, joten voit pitää iPhonesi tai iPadisi liitettynä virtalähteeseen. Kortinlukijan mukana toimitetaan micro-USB-kaapeli tätä tarkoitusta varten.

Kortin pyyhkäiseminen

Pyyhkäise luottokortti kortinlukijan läpi niin, että kortin magneettijuova on itsestäsi poispäin:

Vianmääritys

Jos kortinlukija ei toimi, käy läpi seuraavat toimet 1,00 dollarin Quick Sale -tuotteen testitilauksella (voit hyvittää tilauksen myöhemmin):

Toimintovaiheet:

1. Tarkista, että sinulla on Internet-yhteys. Käsitelläkseen maksuja Shopify POS:n on yhdistettävä Internetiin wifi-yhteyttä tai laitteen mobiilidataa käyttäen. Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Internetiin, et voi käsitellä korttimaksuja.

2. Käytätkö yhteensopivaa maksupalveluntarjoajaa ja valuuttaa? Voit käyttää pyyhkäisykortinlukijaa (30 pin) vain, jos:

- kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa tai Kanadassa - käytät yhteensopivaa maksupalvelujen tarjoajaa - kauppasi valuuttana on Yhdysvaltain tai Kanadan dollari

Jos et täytä jotakin näistä vaatimuksista, voit hyväksyä luottokorttimaksuja ulkoista maksupäätettä käyttämällä.

1. Varmista, että valitset maksunäytöstä kohdan Luotto. Ulkoinen pääte -maksutapa valitaan vain, jos käytät ulkoista maksupäätettä Shopifyn tukeman kortinlukijan sijaan.

2. Tarkista, että kortinlukija on kytketty oikein POS-laitteeseen ja että laitteen kotelo ei ole tiellä.

3. Varmista, että pyyhkäiset kortin oikein niin, että magneettijuova osoittaa itsestäsi poispäin.

4. Kun olet valinnut maksunäytössä Credit, irrota kortinlukija ja kytke se sitten uudelleen POS-laitteeseen. Tarkista, että näet Yhteys kortinlukijaan on muodostettu -ilmoituksen.

5. Yritä syöttää luottokorttitiedot manuaalisesti. Jos tämä onnistuu, ongelma on kortinlukijassa.

6. Jos manuaalinen syöttö ei toimi, pakota Shopify POS -sovellus lopettamaan, sammuta laite ja irrota kortinlukija. Käynnistä laite uudelleen, avaa Shopify POS, kytke kortinlukija ja yritä tehdä uusi testitilaus.

Jos kortinlukija ei vieläkään toimi, voit tutustua valmistajan asennus- ja käyttöoppaaseen. Voit myös vaihtaa tuettuun kortinlukijaan.